Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

ova prva nece na tablet, a ova druga je malo retardirana, izbacuje samo screen shoot battery low. Za ovo sto je Djilkos reko :D

Nakon instalacije novig ROM-a pokušam da nađem neku drugu aplikaciju za pristup exchange-u, i nakon 2 dana zaje*ancije i probanih 4-5 klijenata, osjećam potrebu da je javno izvinem svom Touchdown-u i zamolim ga da mi se vrati :).
Pišem čisto da uštedim nekome trud oko pronalaska aplikacije za ovu namjenu. Dakle exchange = touchdown i nema dalje!

Ali TD nikako da malo ulepsa interface. Ja sam ga juce uninstalirao i stavio stock client.
Odlican je vmware horizon mail, ali jos je mlad. Primetio sam povecan battery drain kada sam ga testirao.

Poslednja izmena:
Pa meni sa black temom TD ne izgleda loše.

HAHAHAHAHA... Znaci morao sam... Kako ih je zaebao, znaci onako, bas im zavukao :)

Najsmesnije mi je kad moras da treses telefon :D

Sve sam odradio kao što piše na sajtu ali kad pokušam da se logujem na twiter dobijam error

Moraš upisati i callback url. Ja sam se zezao sa time juče ceo dan dok nisam provalio. ;)

lol to je to, hvala :D

Instalirao sam juče beautiful widget I kada kliknem na vreme da vidim detalja kaže da treba da skine neki adon otvori play store i ne može da nađe, da li postoji neki drugi način da se to instalira?

Preko VPN-a bi trebalo da radi.

probao sam preko par zemalja nece :/

hvala radi :wave:

Konacno stigao update Blic aplikacije, nisu vise sitna slova na 1080 ekranima :)

Da, ali su sitni podnaslovi.... Bez veze. Dobro je sto primjetno bolje radi.

I posle dve godine napokon pamti poziciju kada se vratite u listu vesti. Ali kružna ikonice je no comment, mislim wtf?

Isti slucaj sa ikonom je i za tunein radio. Pre je bila isto kao od blica a sada je okrugla. Izgleda postaje neki trend okrugle ikonice :d

Ljudi, da li je moguće da je Twitter već našao način da blokira Falcon?
Skinuo sam aplikaciju, napravio ono na sajtu, prekopirao ona dva koda, ulogujem se na Twitter i onda se aplikacija sama gasi posle 1 sekunde...

Kod mene radi Falcon. Malopre sam otvarao.

Kod mene isto radi...

Pokušao sam i sa drugim twitter nalogom, i Lucky patcherom da modifikujem aplikaciju, ništa nije pomoglo.

Ne postoji način da ugase falcon, osim ako ne ugase api za sve 3rd party aplikacije.
Doduše, ja nisam uspeo da se ulogujem.

^ Možda su privremeno blokirali nove 3rd party aplikacije. Dok ne smisle šta će. Šta ti izbacuje kao grešku?

Vrh Dno