Izgubio mi se google play na telefonu, kako sada da skidam aplikacije?
Nemam pojma, rutovao sam Huawei Y100, nije bilo baš prosto ko sa Super1klikom, ali pojavila se ikonica Su i prolazi test da je rutovan. Onda sam isprobao više aplikacija za deinstalaciju preinstaliranih programa koji zauzimaju ovo malo memorije, i nijedan nije mogao ništa. Malo mi je fon usporio pa sam ga resetovao na fabrička poodešavanja i tada se izgubio gplay, maps i ona crvena google...Шта си радио па је нестао?
Lopovi su mogli da naprave jednu aplikaciju za sve. Ovako sam prvo kupio na tabletu, a posle kad sam hteo i za telefon, skontao sam da treba 'show me more money $$$'...
Preporucite mi aplikaciju za preuzimanje muzike?
Ladno nije sticky, sad tek vidim!?Имаш тему о томе.
Pitanje za ove koji koriste Flickr app, da li postoji mogućnost da preko app skidam neke od ovih slika?
Ili ako ne peko ove app da li mogu preko neke druge?
Ides na share opciju u aplikaciji tu ces imati opciju da sacuvas fotografiju
Ne može iz browsera, izbacuje grešku.Pa skines ih iz browsera, nema razlike. Treba da castis sto si ga obrisao, daj recept!
Sta sve necu procitatiSkini sa neta 4.1.10 verziju (ta je poslednja) pa push-uj u /system/app i podesi permission 644
Power toggles
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari