Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pa skines ih iz browsera, nema razlike. Treba da castis sto si ga obrisao, daj recept!

Imam problem kad restartujem fon uvek mi unmount-uje sd karticu. Ne znam dal ima veze sa nekom aplikacijom.

Koji tapatalk koristite na telefonu? Imam S2,ne znam dal da kupim na storu ovaj novi HD...

HD je za tablete...

Lopovi su mogli da naprave jednu aplikaciju za sve. Ovako sam prvo kupio na tabletu, a posle kad sam hteo i za telefon, skontao sam da treba 'show me more money $$$'...

Шта си радио па је нестао?
Nemam pojma, rutovao sam Huawei Y100, nije bilo baš prosto ko sa Super1klikom, ali pojavila se ikonica Su i prolazi test da je rutovan. Onda sam isprobao više aplikacija za deinstalaciju preinstaliranih programa koji zauzimaju ovo malo memorije, i nijedan nije mogao ništa. Malo mi je fon usporio pa sam ga resetovao na fabrička poodešavanja i tada se izgubio gplay, maps i ona crvena google...

Lopovi su mogli da naprave jednu aplikaciju za sve. Ovako sam prvo kupio na tabletu, a posle kad sam hteo i za telefon, skontao sam da treba 'show me more money $$$'...

Novi TT4 će upravo uraditi to, objediniti app za telefone i tablete. Imaš free betu.

@ironmanbg
Пробај да флешујеш gapps.

Poslednja izmena:
^Мисли на преузимање.
Има неки mp3 downloader...

Jel moze neko da me uputi na kvalitetan post u ovih 1000 i kusur strana koji objasnjava kako da iskombinujem kupovinu preko marketa?

Имаш тему о томе.

Može neka preporuka za player koji pušta .m4b (audio knjige) a da razlikuje poglavlja. Probao sam poweramp i default htc player ali oni ne vide poglavlja nego mi puste knjigu ucelo...

Pitanje za ove koji koriste Flickr app, da li postoji mogućnost da preko app skidam neke od ovih slika?
Ili ako ne peko ove app da li mogu preko neke druge?

imam problem sa falcon pro, svaki put kad oce da posaljem tweet nekom izbaci couldnt send your tweet there was a network error, probao i na 3g i na wifi isto, nece nikom da posalje tweet, neki savet?

Meni radi odlično. Izloguj se, pa se uloguj. Uputstvo kako da se uloguješ imaš svuda po netu ovih dana.

probao sam, takodje i reinstall nije pomogao, vratio sam se na klasicnu app

Neka app u kojoj mogu birati na kom ce wifi access pointu iste wifi mreze tel. da radi, da ne prelazi sam telefon na jaci wifi extender kad ostane bez signala, jer ovde gde sam sada nije dobro iskonfigurisan ovaj sa jacim signalom pa na njemu nema net .

Prakticno tel se prebaci na ovaj drugi, jaci, cim ostane bez signala i onda em sto nemam net nego sto muku mucim da u kuci nabodem onaj extender na kojem signal jeste slabiji ali radi net.

Jel postoji neki widget,nesto za brzo biranje izmedju2G-3G,sync,wi-fi,osvetljenje,GPS itd...To imaju launceri,te widgete,ali dali postoji neki samostalni koji se instalira bez launchera?

Power toggles

Nazad
Vrh Dno