STriderKOCOBO
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.04.2009
- Poena
- 435
Ne izbacuje grešku, samo ugasi aplikaciju posle pola sekunde, kao da sam pritisnuo home dugme
Da li je neko pokusavao da preko OTG kabla prikljuci dzojstik na android telefon i da igra neku igricu. Da li je potreban neki program?
Konkretno u pitanju je S4 i dzojstik povezan preko USB, znaci ne bluetooth.
Ima li neka aplikacija kao fb messenger? Po komentarima vidim da update posle 13.06 nista ne valja pa ako ima neka alternativa bilo bi dobro.
Sasvim je ok aplikacija...meni ne baguje na 512 rama...
Nista te ne kosta da je skines i vidis kako radi na tvom tel.
Imao sam ja nju na starom telefonu ali kazu da jede bateriju pa sam zato pitao, i svejedno mi je kako izgleda. Samo nekako da koristim inbox jednostavnije.
Friendcaster sam koristio. Chat nisam probao ali mozda cu sada![]()
Beskorisna aplikacija bez root-a, kao i svaka druga - kad bi te aplikacije radile, niko ne bi ni rutovao telefon. Sto se weather widget-a tice, ja sam se najduze zadrzao bas na BW, rekao bih da su njegovi wakelock-ovi zanemarljivi za potrosnju baterije.Sta mislite o OVOJ aplikaciji ili nekoj boljoj ako ima slicnog tipa? Da li ima smisla koristiti to na androidu?
Imam par aplikacija koje ni ne koristim maltene (fb, hangouts, maps, google +), ili igrica minion rush za koju mislim da ne nema potrebe da se startuje uz telefon jer je retko igram, a pale mi se sa telefonom zajedno.
Neka preporuka za dobar i tacan weather widget (a da ne jede bateriju), imao sam BW ali previse wakelockova koliko vidim, malopre sam ubacio eye in the sky da probam.
ako ćeš da se zezaš s tim onda ti je bolja app autostarts, jer startup je samo jedan od događaja kada se aplikacije automatski startuju. a nećeš dobiti ništa time bitno time, one se samo preloaduju u ram da bi se brže startovale kad ih pokrenešSta mislite o OVOJ aplikaciji ili nekoj boljoj ako ima slicnog tipa? Da li ima smisla koristiti to na androidu?
Imam par aplikacija koje ni ne koristim maltene (fb, hangouts, maps, google +), ili igrica minion rush za koju mislim da ne nema potrebe da se startuje uz telefon jer je retko igram, a pale mi se sa telefonom zajedno.
Jel koristite swype?
Ja sam pre bio instalirao na 10min i mrzelo me da se navikavam, ali je danas brat skinuo pa mi se svidelo ipak
Pa reko da vidim ima li tu vise vrsta i tako to. Koju koristite?
On je skinuo sa play-a prvu koja je iskocila i ta je neka TRIAL ali nisam gledao koliko traje trial verzija.
Da li je neko pokusavao da preko OTG kabla prikljuci dzojstik na android telefon i da igra neku igricu. Da li je potreban neki program?
Konkretno u pitanju je S4 i dzojstik povezan preko USB, znaci ne bluetooth.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari