Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

opet ja imam problem sa baterijom, pre oko osam sati sam napunio telefon, i ostavio ga idle do jutros kao sto ga stalno ostavlja, baterija jutros 4% prazna, moram da dodam da je telefon konstantno vruc i kad ne radi nista, kad stoji u idle, sta to toliko radi da ga greje i trosi baterije, izvukao sam log od sinoc do jutros iz battery statsa

https://www.dropbox.com/s/7ggmccojb383cee/BetterBatteryStats-2013-07-01_123809944.txt

Ruter ti pravi problem. 10000001%

kako nije do sada :/ sta se to desilo, sta da mu radim, da ga restartujem?

Ili da ga restartujes, ocistis dns i tako to ili probas sa drugim ruterom ILI da pokusas sa nekim drugim ROM-om, posto je tu mozda problem i do implementiranih wifi drajvera u kernelu.

res sam ruter clean sam dns, odradio sam factory reset moba takodje pa cu da vidim sa svime stock i samo upaljen wifi dal ce opet da trosi bateriju

au brate dobro nisi prodao telefon :)
pa jel si probao samo restart telefona? :)

ma jesam tebra, znas kolko me smara ovo kad gledam kako baterija ne staje ko pescani sat, znaci oni procenti se gube ko sekunde, uzas

ima li neka aplikacija preko koje mogu da izaberem kada je telefonu dozvoljeno da radi auto-rotate?
Tipa da ga ogranicim samo na galeriju?

Pada mi na pamet, da mozda preko tasker app moze, ali to je samo nagadjanje. Ne koristim ga, ali znam da ima milion opcija.

probacu, hvala!

uz 5 sekundi guglanja, nasao sam i jednostavnije resenje :wall:

smart rotator na play-u, besplatna aplikacija.

ha, dok sam editovao :D

Poslednja izmena:
Lepo izgleda,ali gde je dugme za sign out???
Morao sam da opalim force stop:)

Kako izbrisati file na root-ovanom telefonu Sa fx

Da li je moguce dodati Mobile Network shortcut kao ikonicu na ekran ili u statusbar (bilo gde) u GO Launcher-u?

U Sense UI je to bilo dosta jednostavno - doda se shortuct > Settings > Mobile Network
U GO Launcheru uopste nema stavke Mobile Network (ili sam ja slep) u delu Setting shortcut. Dosta mi je neshvatljivo da je to tako. Postoji i WiFi i tethering i sta ja znam, ali ovo ne.
Moze mala pomoc oko ovog problema?

Od kada je notifikacija za Facebook kao na iOs-u? Prikazuje mi broj notifikacija kod same ikonice
he7yra4a.jpg

Poslednja izmena:
Da li je moguce dodati Mobile Network shortcut kao ikonicu na ekran ili u statusbar (bilo gde) u GO Launcher-u?

U Sense UI je to bilo dosta jednostavno - doda se shortuct > Settings > Mobile Network
U GO Launcheru uopste nema stavke Mobile Network (ili sam ja slep) u delu Setting shortcut. Dosta mi je neshvatljivo da je to tako. Postoji i WiFi i tethering i sta ja znam, ali ovo ne.
Moze mala pomoc oko ovog problema?
Nije najjasnije sta trazis, koju opciju iz mobile network? Cemu tacno zelis da pristupis?

Verovatno misli na on/off switch za mobile network. Nazalost, GO ne koristim pa ne znam.

Instaliraj Power Toggles i ukinuo si potrebu za jos 5 drugih aplikacija. Izmedju ostalog, ima i 2g/3g toggle.
Edit: cek', ti hoces samo da palis/gasis mobilni net, ima naravno i to. GO nema nista od navedenog, GO power battery doduse ima net on/off, ne znam da li ga koristis u paketu sa launcher-om.

Poslednja izmena:
Instaliraj Power Toggles i ukinuo si potrebu za jos 5 drugih aplikacija. Izmedju ostalog, ima i 2g/3g toggle.
Edit: cek', ti hoces samo da palis/gasis mobilni net, ima naravno i to. GO nema nista od navedenog, GO power battery doduse ima net on/off, ne znam da li ga koristis u paketu sa launcher-om.

Dada, samo hocu da palim/gasim. Uglavnom bas sam malopre video da postoji ta opcija u GO Power Battery.
Bas je cudno da to ne dolazi uz Launcher. Moze se dodati shortcut za WiFi, za Bluetooth, ali ne i za ovo. Da li postoji neki narocit razlog ili je propust sa njihove strane?

Vrh Dno