Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

+1 ^

Plus sto ni na novom ROM-u, posle wipe-a nisam dobio pravilnu hangouts ikonicu.

Čudno. Čak i posle jučerašnjeg update-a? Meni od prvog dana dobro radi Hangouts. A malopre kod devojke izvrših update i ikonica je nova.

Nije do nas definitivno. Cekamo update ***, dosta ljudi ima taj problem. Inace nije lose odradjena aplikacija, pregledna, jednostavna i bez suvisnih opcija sto je OK. :)

Poslednja izmena:
500 puta sam već ponovio na forumu. A, verujem, jedno 3 puta u ovom temi. Ukoliko je slika kontakta normalna, onda je u kontakt online. A ako je siva, onda je offline. Sva "stanja" između više ne postoje.

Svi će vremenom preći na Hangout, hteli to ili ne. Aplikacija je veoma dobra, a vremenom će biti još bolja kada bude bila, uslovno rečeno, završena.
ja bih volio da i kad otvorim chat prozor (novi ili stari), ikonica bude siva ili normalna, da ne moram da idem u listu korisnika. Takodje, zasto ne omoguciti sortiranje po tome ko je online ili ne? I trece, hangouts na PC-u iz gmaila na Operi ne radi OK, ne otvara mi se prostor za kucanje texta :d
Citao sam to. Medjutim meni su sve ikonice iste, bez obzira da li ima hangouts ili ne. Tek kad tapnem na kontakt onda vidim da li ima ili ne. :eek:

exactly...

Problem je u tome što će se kontakti koje nemate dodane neki od krugova na Google+ društvenoj mreži prikazivati kao offline, bez obzira ako oni u stvari i jesu online. Ovime je očita Googleova namjera da sve postojeće korisnike jednostavno natjera na korištenje svoje društvene mreže – Google+. :smash:

Oce li taj Hangouts da zameni i standardni messaging app? Pitanje je dal ce oni da implementiraju i offline mod. :)

Offline mod? Da saljes poruke koristeci snagu volje?

Nameštanje wallpapera bez cropovanja na JB-u...nadam se da će to da poprave u novijim verzijama

http://goo.gl/86kgu

Da li je moguće iz stock gmail aplikacije isprazniti trash? I kako to da ona u Trash-u vidi neke atačmente koje se ne vide preko weba?

(dakle baš iz same aplikacije, ne mislim na browser)

Čudno. Čak i posle jučerašnjeg update-a? Meni od prvog dana dobro radi Hangouts. A malopre kod devojke izvrših update i ikonica je nova.

Radi i meni dobro, ali ni ja nemam ikonicu. Prvo update (nije je bilo), a onda uninstall i remove talka, pa install i ikonica je i dalje stara. Što je najbolje, sistem vidi novu ikonicu, pa sam zamenio u nova launcheru ikonicu na desktopu.

Jesi probao? kako radi
Jesam, kao da je slika u lock screenu malo tamnija..ali radi ok. Moraš da iz sistemskih podešavanja odeš u display, pa u wallpaper, izabereš home and lock screen, live wallpapers i onda izabereš ovaj program i u njemu izvršiš podešavanja..

Cemu sluzi Hangouts?
Jel to nesto kao whatsup i skype? Da bi sa nekim komunicirao jel potrebno da osoba ima negde nalog (npr google plus ili tome slicno) ili treba samo da ima instaliranu aplikaciju?

Jesam, kao da je slika u lock screenu malo tamnija..ali radi ok. Moraš da iz sistemskih podešavanja odeš u display, pa u wallpaper, izabereš home and lock screen, live wallpapers i onda izabereš ovaj program i u njemu izvršiš podešavanja..

A vidim ima app od istog izdavaca ali bez naziva "live" ?

Primetio sam juče da su u Sent mail folderu počele da se pojavljuju chat konverzacije... i ne mogu da pronađem opciju kako ovo da isključim.

Radi i meni dobro, ali ni ja nemam ikonicu. Prvo update (nije je bilo), a onda uninstall i remove talka, pa install i ikonica je i dalje stara. Što je najbolje, sistem vidi novu ikonicu, pa sam zamenio u nova launcheru ikonicu na desktopu.

Napisao sam da ce ikonice biti sredjene (da se vidi ko ima Hang i ko je online) jedino ako imas dodat kontakt u Google+, sto je veliko njesra. Ja bjezim od tih drustvenih mreza ko djavo od krsta i nerivra me to uslovljavanje i povezivanje. :)

Cemu sluzi Hangouts?
Jel to nesto kao whatsup i skype? Da bi sa nekim komunicirao jel potrebno da osoba ima negde nalog (npr google plus ili tome slicno) ili treba samo da ima instaliranu aplikaciju?

Naslednik Google Talk-a sa jos nekim feature-ima. Da bi komunicirao potrebno je da svi imate Googl Mail i instaliranu aplikaciju. Google+ nalog treba za slike kad se salju iz Hangouts-a, ali to je 10 sekundi posla da se namjesti.

Kakve veze ima android ikonica sa time da li je neko od kontakata online? :D

Probao sam hangouts sada sa drugarom, ja sa kompa, on na telefonu. On mene i vidi i čuje kako kaže sasvim normalno (kao pri običnom pozivu), a ja sam imao samo zvuk pošto on nema prednju kameru. Desktop aplikacija ima fini interfejs, sve kontrole su pregledne i intuitivne. Bilo bi lepo kada bi postojala opcija samo poziva bez videa, ali se kamera može isključiti nakon poziva i koristiti samo voice da ne trošite drugoj strani internet. Ne znam kako je sve to sa videom/zvukom na telefonu, pošto nemam prednju kameru. Malo me nervira što hangouts na desktopu neće da radi ako chrome nije instaliran...

Koristio ja sa drugarom Hangouts preko fona, prednja kamera, sve je radilo tečno i bez problema, slika skroz dobra, zvuk još bolji.

Nisam koristio hangouts skorije, ali pre, kroz google +, odlično je radio.

Sad sam i ja testirao Hangouts. Odlican kvalitet zvuka. Svidja mi se program. Mislim da ce biti dobra konkurencija Viberu sa kojim mnogi imaju problema. Koristio sam izmedju telefona i kompa, ali je video bio bagovit, i cesto je pucala veza. Ne mogu da vjerujem da 5 Mbps nije dovoljno,pa sam namjestio Audio only! :) Nadam se da ce izmedju 2 telefona biti OK. Ovako cam cuo i sustenje ventilatora jer je blizu mikrofon, izmedju 2 telefona ne bi trebalo biti tog problema :D Pretpostavljam da je zvuk kristalno jasan! :smoke:

Poslednja izmena:
Ja sam probao video chat preko mobilnog interneta i radi ok.

Imam problem sa Skype-om. Kad god ga startujem on mi ucita kontakte sa skype-a u kontakte na telefonu. Sve sinhronizacije sam pogasio al ovo se uvek ponavlja. Ima li resenja ?

Imam problem sa Skype-om. Kad god ga startujem on mi ucita kontakte sa skype-a u kontakte na telefonu. Sve sinhronizacije sam pogasio al ovo se uvek ponavlja. Ima li resenja ?
Нађи опцију contact to display и штиклирај одакле хоћеш да ти приказује контакте, мени приказује само са gmail-a:p

Edit:ова опција је у контактима, да не буде нешто нејасно;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno