Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
+1 ^
Plus sto ni na novom ROM-u, posle wipe-a nisam dobio pravilnu hangouts ikonicu.
Plus sto ni na novom ROM-u, posle wipe-a nisam dobio pravilnu hangouts ikonicu.
Mora li se imati mozda instaliran Google+![]()
ja bih volio da i kad otvorim chat prozor (novi ili stari), ikonica bude siva ili normalna, da ne moram da idem u listu korisnika. Takodje, zasto ne omoguciti sortiranje po tome ko je online ili ne? I trece, hangouts na PC-u iz gmaila na Operi ne radi OK, ne otvara mi se prostor za kucanje texta :d500 puta sam već ponovio na forumu. A, verujem, jedno 3 puta u ovom temi. Ukoliko je slika kontakta normalna, onda je u kontakt online. A ako je siva, onda je offline. Sva "stanja" između više ne postoje.
Svi će vremenom preći na Hangout, hteli to ili ne. Aplikacija je veoma dobra, a vremenom će biti još bolja kada bude bila, uslovno rečeno, završena.
Citao sam to. Medjutim meni su sve ikonice iste, bez obzira da li ima hangouts ili ne. Tek kad tapnem na kontakt onda vidim da li ima ili ne.![]()
Oce li taj Hangouts da zameni i standardni messaging app? Pitanje je dal ce oni da implementiraju i offline mod.![]()
Offline mod? Da saljes poruke koristeci snagu volje?
HahahaOffline mod? Da saljes poruke koristeci snagu volje?
Nameštanje wallpapera bez cropovanja na JB-u...nadam se da će to da poprave u novijim verzijama
http://goo.gl/86kgu
Čudno. Čak i posle jučerašnjeg update-a? Meni od prvog dana dobro radi Hangouts. A malopre kod devojke izvrših update i ikonica je nova.
Jesam, kao da je slika u lock screenu malo tamnija..ali radi ok. Moraš da iz sistemskih podešavanja odeš u display, pa u wallpaper, izabereš home and lock screen, live wallpapers i onda izabereš ovaj program i u njemu izvršiš podešavanja..Jesi probao? kako radi
Jesam, kao da je slika u lock screenu malo tamnija..ali radi ok. Moraš da iz sistemskih podešavanja odeš u display, pa u wallpaper, izabereš home and lock screen, live wallpapers i onda izabereš ovaj program i u njemu izvršiš podešavanja..
Radi i meni dobro, ali ni ja nemam ikonicu. Prvo update (nije je bilo), a onda uninstall i remove talka, pa install i ikonica je i dalje stara. Što je najbolje, sistem vidi novu ikonicu, pa sam zamenio u nova launcheru ikonicu na desktopu.
Cemu sluzi Hangouts?
Jel to nesto kao whatsup i skype? Da bi sa nekim komunicirao jel potrebno da osoba ima negde nalog (npr google plus ili tome slicno) ili treba samo da ima instaliranu aplikaciju?
Ima ali ta ne može da namešta lock screen wallpaper..samo ovaA vidim ima app od istog izdavaca ali bez naziva "live" ?
Нађи опцију contact to display и штиклирај одакле хоћеш да ти приказује контакте, мени приказује само са gmail-aImam problem sa Skype-om. Kad god ga startujem on mi ucita kontakte sa skype-a u kontakte na telefonu. Sve sinhronizacije sam pogasio al ovo se uvek ponavlja. Ima li resenja ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari