Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Imas li Skype na telefonu ?

Да, што?
Едит: ево овако то изгледа
e5upa6aj.jpg

Poslednja izmena:
Koji ti je to android ? Meni je CM 9.
Podesio sam kako si rekao al opet se desava da mi izbaci mesano kontakte sa skajpa i googla cim upalim skype. Ne znam koji je to fazon.

Galaxy nexus paranoidandroid:D
Не знам што теби неће:confused:

Imam problem sa Skype-om. Kad god ga startujem on mi ucita kontakte sa skype-a u kontakte na telefonu. Sve sinhronizacije sam pogasio al ovo se uvek ponavlja. Ima li resenja ?

E i ja imam taj problem, nema šta nisam čačkao i nisam uspeo da sredim. Samo sam prestao da palim skype.

Jel uspeo neko da aktivira Google Music All Access?

Treba mi pomoć. Imam malo memorije na telefonu, 158 MB. E sad napravio sam ext particiju od 2 GB, i koristim aplikaciju link2sd i linkujem sve apk koje instaliram. E sad ja sam mislio da ona celu apk prebaci na ext particiju, međutim meni sad interna memorija ima jos par mb slobodno i ne mogu nista da instaliram a na ext particiji jos 80% slobodno. Jel ima neko rešenje da sve ide na ext i da sam miran?

Probaj ovu skriptu androidforums.com/a75-all-things-root/599826-a2sd-d2sd-int2ext-universal-method-increase-internal-memory.html

Uccw neće da mi menja icone za vreme, našao sam na xda i ubacio gde treba alo neće. Jel neko zna šta treba da uradim?
Vidim ima nešto weatherdisplay.psd ali ne znam šta da radim s tim fajlom.
EDIT : Sve ok, ja sam se zeznuo :)

Poslednja izmena:
Hvala @masamunea
Zašto ja u hangouts-u imam samo opciju messaging, a nemam za pozive?
Imam alcatel ot 990

Moze neka preporuka za sredjivanje kontakt brojeva? Imam puno duplikata. Probao sam onaj Contact Analyser 2 ali on nista ne radi.

Od kad? :) Kako onda većina ovde kupuje preko VPN-a našom karticom?

Ja svakodnevno "kupujem" za 0$ Free Song Of The Day. Ali nisam probao da aktiviram All Access.

Od kad? :) Kako onda većina ovde kupuje preko VPN-a našom karticom?

Ja svakodnevno "kupujem" za 0$ Free Song Of The Day. Ali nisam probao da aktiviram All Access.

Mogao sam i ja te besplatne dok mi je bila usa adresa (amazon fora). Ali nikada nisam uspeo da kupim neku pesmu.
Probao da aktiviram pre neki dan, čisto iz radoznalosti, kartica ne može, jer je sada vraćena na srbiju.
Uostalom, ko ih šiša, za razliku od njih Spotify nema problem sa mojom karticom, tako da sam tamo već par meseci, a i ne moram da uploadujem muziku non stop. Jedina mana je što nema dosta stvari koje bih slušao. No valjda će ih ubaciti.

Imam problem sa Skype-om. Kad god ga startujem on mi ucita kontakte sa skype-a u kontakte na telefonu. Sve sinhronizacije sam pogasio al ovo se uvek ponavlja. Ima li resenja ?
isti problem, ma koliko puta nalozio skajpu da ne sinhronizuje kontakte, on to radi, madafaka. Iz verzije u verziju im se taj bag provlaci.
Procitao sam oko 20 prethodnih (na Tapatalku) i samo je contact analyzer spomenut...
i ja treci da potvrdim da nisi bas pazljivo citao onda...

Uostalom, ko ih šiša, za razliku od njih Spotify nema problem sa mojom karticom, tako da sam tamo već par meseci, a i ne moram da uploadujem muziku non stop. Jedina mana je što nema dosta stvari koje bih slušao. No valjda će ih ubaciti.

Nisam ni znao da ljudi kod nas koriste takve plaćene streaming servise (ne računajući Deezer, zbog paketa). Zanimljivo. :)

Ajd probacu, pa javljam situaciju kod mene. :)

Edit: Kod mene je uspelo.

Poslednja izmena:
Moj Google account je lud. Izgleda kao da sam u USA, bez VPN-a, skroz je otključan. Kod mene sva kupovina prolazi. :)

I meni je market takav, bez vpn i na kampu i na mobu, ali čim se dođe do kartice, tu staje priča.
Inače, Spotify troši mnogo manje neta nego google music.

Treba mi neka dobra aplikacija za email. Treba da mi stuzu obavestenja o pristiglim emailovima u realnom vremenu i obavestenja kad mi stigne email od nekog koga sam stavio u poseban label.
Na gmail stizu samo obavestenja kad dobijem email u inbox a ne u neki poseban label, a ugradjeni email klijent cas radi sinhronizacije cas nece, iako je namesteno na po 15min da zavrsava to

Vrh Dno