Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ajde neko neka nabaci neku listu top 10 aplikacija, iz vaseg iskustva, koje svaki korisnik android opetativnog sistema treba da poseduje... Paid i free... Bez root-a... :type:
takvih lista imas na stotine, npr na youtube, pogledaj tamo, da ne gushimo ovu temu

takvih lista imas na stotine, npr na youtube, pogledaj tamo, da ne gushimo ovu temu

Pitao sam iz vaseg iskustva... A ne da mi ovaj djikosh sa SH, izigrava neku duhovitost... Gledao sam i tamo ali sta je problem da pitam i ovde, valjda ovaj forum zato i sluzi... Ako vas mrzi da kacite onda pustite druge ljude kojima to nije tesko...

Zahvaljujem!

Poslednja izmena:
Pitao sam iz vaseg iskustva... A ne da mi ovaj djikosh sa SH, izigrava neku duhovitost... Gledao sam i tamo ali sta je problem da pitam i ovde, valjda ovaj forum zato i sluzi... Ako vas mrzi da kacite onda pustite druge ljude kojima to nije tesko...

Zahvaljujem!

Imas play store, pa vidi. Sta drugo covek da ti kaze. Ja koristim titanium backup i meni je to must have, kao i na primer autostarts aplikacija, ali eto ti trazis bez root-a i meni je deb.ilno da ne root-ujes telefon. Jesi ti sad deb.il? Ne, nego ne koristis iste stvari kao ja i to je to. Jedino sam mozes da uzmes i da nadjes aplikacije koje ti odgovaraju.

Imas play store, pa vidi. Sta drugo covek da ti kaze. Ja koristim titanium backup i meni je to must have, kao i na primer autostarts aplikacija, ali eto ti trazis bez root-a i meni je deb.ilno da ne root-ujes telefon. Jesi ti sad deb.il? Ne, nego ne koristis iste stvari kao ja i to je to. Jedino sam mozes da uzmes i da nadjes aplikacije koje ti odgovaraju.

Da ne sirimo temu bzv. necu vise zamarati, ako neko moze neka okaci par aplikacija... De.bilno je da radim root pa da izgubim dvogodisnju garanciju na telefon koji je uzet pre nedelju dana...

Tapatalk, power amp, manje vise sve google osim google music, nova launcher, igo primo, air droid, quick pic, total commander... Ima tu jos nekih glupost kao i aplikacija kojima je potreban root. :)

Viber,Whatsapp,B92,Blic,Dropbox,MX Player,Parking Manijak. . .

Da ne sirimo temu bzv. necu vise zamarati, ako neko moze neka okaci par aplikacija... De.bilno je da radim root pa da izgubim dvogodisnju garanciju na telefon koji je uzet pre nedelju dana...

FYI postoji unroot.

Tapatalk, power amp, manje vise sve google osim google music, nova launcher, igo primo, air droid, quick pic, total commander... Ima tu jos nekih glupost kao i aplikacija kojima je potreban root. :)
Viber,Whatsapp,B92,Blic,Dropbox,MX Player,Parking Manijak. . .
Hvala ljudi...

FYI postoji unroot.

Objasni mi kako da uradim unroot ako nesto rikne na telefonu i onda moram da ga nosim u servis? Spamujemo bzv. Tvrdoglav covek...

Da li postoji neki dobar dailer koji radi fluidno a da ima u sebi opcije za dual sim.

Objasni mi kako da uradim unroot ako nesto rikne na telefonu i onda moram da ga nosim u servis? Spamujemo bzv. Tvrdoglav covek...

Isto kao što sam ja odradio na Alkatel OT-990 - fabrickim software-om za update telefona. Na telefonu crkla mreža. Garancija prošla bez problema. Telefon bio rootovan i debloatware-ovan. Problem može jedino da nastane ako se pokvari usb konektor. Čak i ako se pokvari ekran i tad se može rešiti. A ako razbiješ ekran garancija ti i onako ne važi.

Za samsung se koristi Odin a bezbroj puta sam flashovao telefon na slepo kad nije hteo da uključi ekran.

Sigurno ima i za tvoj tel odgovarajući software.

App Cache Cleaner, Clean Music, iGO, Keep, Kingsoft Office, Mantano Reader Lite, MX Player, SofaScore, Solid Explorer, Tapatalk, TuneIn Radio, Viber, WhatsApp....

Djilkosh zvani BBS, ne tjeraj ljude na root tek sto su kupili telefon :D

Prošlo je više od 3 dana :D

Ne znam da li je bilo negde na forumu...

Da li postoji rešenje za D3Go ukoliko javlja da je tablet root-ovan, a on nije?
Nije tablet kod mene pa ne mogu da isprobam. Root-ovanje ne dolazi u obzir u ovom slučaju. Hide My Root ne radi jer nije root-ovan, verujem da bi radio ako jeste.

Ovo i mene jako zanima, ne pomaže ona aplikacija koju je neko predložio probao sam.

Je l' vidi neko Operu na Marketu. Kod mene jos Beta stoji :smoke:

Ja je skinuo danas,fino radi ali navikao sam na Chrome pa sam je obrisao.

Meni Chrome iz nekog razloga ne vidi embeded youtub klipove :(
Na mestu klipa stoji samo prazan prostor...

Jel moze to nekako da se resi?

Ma Chrome niđe veze browser, barem meni. Izgleda da je zahtjevan podosta! Opera ga u džep stavlja, ne smao njega već i sve ostale :)

Po mom misljenju chrome je najbolji ali i najzahtevniji. Meni sa 512MBnije radio najbolje pa sam presao na UC browser.

Na 2gb rama radi odlicno,ali jeste prilicno zahtevan.

Мени лепо ради и са 1гигабајт рама:D

Nova Opera je *e#ač kevi potpuno (odlično) redizajnirana i veoma brza. Tek sam sad skontao da mi je updateovana a ja je tražim :D Jedini browser potpuno funkcionalan. Nisam naletio ni na jedan koji ima kršten download manager :)

Nova Opera je *e#ač kevi potpuno (odlično) redizajnirana i veoma brza. Tek sam sad skontao da mi je updateovana a ja je tražim :D Jedini browser potpuno funkcionalan. Nisam naletio ni na jedan koji ima kršten download manager :)
ima li full screen surf, poludjeh od Chrome-a, zato i koristim samo stock browser...

Is there a full-screen mode in Opera for Android?

Yes, in portrait mode, the adresss bar will hide automatically when the page is scrolled; in landscape mode,it is accessible by clicking the full-screen button.

Uzasno me nervira nova opera, na 512 mb i 800 mhz mnogo koci, ovo iz prethodnog posta znaci da je kod operinog full screen-a vidljiv status bar dok npr kod dolphin-a moze potpuni full screen, a da, na novoj verziji ni fles nece da radi,na prethodnoj radio savrseno.

Kod mene je 1 Giga i 512 RAMa i sve ide odlicno. I nije neka velika prednost da pokrije status bar, a fles ne radi odavno. Mislim da ga samo stock podrzava! :)

Meni se svidja minimalizam i jednostavnost GUI-a kod programa, ne volim neka dodatna s*anja koja usporavaju paket i koja nikad necu koristiti :)

Ja sad probao UC browser i dosta mi je brži od nove Opere.

Upravo presao sa UC na Operu. Ovo neverovatno lepo radiii :D

Sigurno ima veze i do toga koji fon je u pitanju. Na mom (Huawei G300) UC za nijansu bolje radi, čini mi se.

Vrh Dno