Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pa pogledajte brdo komentara koji se žale što na slabijim telefonima ne radi dobro... Izgleda da su pomerili granicu i da novi update opere ne podržava manje od 512 mb i manje od 800 mhz procesore tako sam nešto čitao...

jel koristite Opera browser ili Opera Mini web browser...? koja je zapravo razlika izmedju njih ?

Dolphin mi je definitivno mnogo brži od chroma, ali mi kod njega nedostaje sinhronizacija sa desktop verzijom.

Powered by Galaxy Note

Boat browser. Za sad extra.

opera mini koristi Operine servere koji "zvacu" stranicu i prezentuju je za Mini. poput nekog proxy servera.
opera browser je klasican browser.

ok. hvala
upravo probao obe verzije i mini mi je mnogo brza ...u pitanju je CM10.1 na S1

Pa sad su objedinili čini mi se operu mini i klasičnu... Ima ovaj off road mod, pa mu to dodje na isto

Dolphin je najnezahtjevniji browser posle stock-a, osjeti se! :) Sve drugo je opterecenje za moj telefon, Chrome pogotovo! :) Da na Dolphinu mi fali sinhronizacija bookmarka, jer se samo sa Local-a mogu importovati. A kako u stocku da prebacimsa email adrese bookmarkse u local, izgleda da ne moze. :smash:

Imam jedno malo opširnije pitanje i jedan predlog.

1. Prvo predlog, zato što ću sad pitati nešto o čemu se pričalo, al ja ne mogu baš da pronađem. Da se ovde napravi par sticky podtema, gde će se pisati recimo samo o tastaturama, launcherima i browserima. Te 3 kategorije mi se čini da su nekako najopširnije i da o njima ima najviše da se piše, a ovo ostalo tovariti ovde. Kontam da bi bilo preglednije.

2. E sad pitanje, imam malo lošiji telefon, ot990, pa se trudim da izvučem maksimum iz njega. Trenutno najbitnija stvar koja po meni tu utiče je taj launcher. Hoću da mi preporučite neki, na osnovu nekih stvari koje mi trebaju, a ko je već imao iskustva sa nekima. Na žalost video sam da je Nova verovatno najjači, ali džabe kad imam 2.3.4 verziju androida.
Otkad imam telefon koristim Go Launcher, i kod njega mi se sviđaju sledeće stvari: mogu da se naprave folderi u meniju i tu da se grupiši aplikacije, ja najčešće stavim jedan folder gde trpam one sistemske aplikacije koje ne koristim, jedan gde stavim one koje imam na desktopu itd, ima jako puno pcija štro se tiče podešavanja, za dock, za wallpaper, za gesture, ima jako lepe minimalističe ikonice, ima opciju za screenshot, pa ne moram da instaliram posebnu apk za to. I ja sam te sve opcije maksimalno iskoristio. E sad znam da mnogi od vas ne vole Go Launcher, i da svi kažu da je recimo ADW zakon za ove telefone. Pa bih voleo da mi neko ko je koristio oba kaže malo detaljnije pozitivne i negativne strane oba. Eventualno nekog trećeg, video sam još neke koji su solidno ocenjeni, npr Smart Launcher, Holo Launcher.
Hvala na čitanju malo dužeg posta

Kad se ocekuje novi tapatalk? Procitao sam prije vise od nedelju dana da je verzija 4 spremna ali od tada nisam nasao nista novo.

Јa сам јуче извалио да ми кад уђем у tapatalk у горњем левом углу пише VIP...шта год то значило

Imam jedno malo opširnije pitanje i jedan predlog.

2. E sad pitanje, imam malo lošiji telefon, ot990, pa se trudim da izvučem maksimum iz njega. Trenutno najbitnija stvar koja po meni tu utiče je taj launcher. Hoću da mi preporučite neki, na osnovu nekih stvari koje mi trebaju, a ko je već imao iskustva sa nekima. Na žalost video sam da je Nova verovatno najjači, ali džabe kad imam 2.3.4 verziju androida.
Otkad imam telefon koristim Go Launcher, i kod njega mi se sviđaju sledeće stvari: mogu da se naprave folderi u meniju i tu da se grupiši aplikacije, ja najčešće stavim jedan folder gde trpam one sistemske aplikacije koje ne koristim, jedan gde stavim one koje imam na desktopu itd, ima jako puno pcija štro se tiče podešavanja, za dock, za wallpaper, za gesture, ima jako lepe minimalističe ikonice, ima opciju za screenshot, pa ne moram da instaliram posebnu apk za to. I ja sam te sve opcije maksimalno iskoristio. E sad znam da mnogi od vas ne vole Go Launcher, i da svi kažu da je recimo ADW zakon za ove telefone. Pa bih voleo da mi neko ko je koristio oba kaže malo detaljnije pozitivne i negativne strane oba. Eventualno nekog trećeg, video sam još neke koji su solidno ocenjeni, npr Smart Launcher, Holo Launcher.
Hvala na čitanju malo dužeg posta

po meni za 2.3.x jos uvek najbrzi launcherpro. adw mozda pre ovog velikog update-a, ovaj noviji nisam koristio na gb i slabijim telefonima pa ne bi znao da ti kazem. go launcher mi je uvek radio dosta sporije od ova 2, a nisam voleo ni sto je bio pretrpan stvarima koje uopste ne koristim. jednom sam ga stavio, zadrzao dan i skinuo. a najbolje je sam da probas kako ti rade lp i adw i da li ti se svidjaju. nekom je izgled presudan pa je dz sto je brz

Јa сам јуче извалио да ми кад уђем у tapatalk у горњем левом углу пише VIP...шта год то значило

Ništa posebno. I ja sam VIP. Daju ti besplatno da koristis one druge boje za tapatalk.

Zna li neko šta znače sledećeopcije u Stock Browseru:

1. Settings - Labs - WebSockets i

2. Settings - Advanced - Allow multiple tabs per a...

google drive, update doneo lepsi izgled i ocr funkciju (scan)!

Meni i dalje smeta što čita phone calls... Nemam ništa protiv tebe, ali eto...

Moje vidjenje i moja zamerka... Pa cu verovatno baciti na 1 zvezdu dok se to ne ispravi, a mislio sam da jeste. Lako se vrate zvezde gore.

@Jericho
Nisam te bas razumeo.

Meni i dalje smeta što čita phone calls... Nemam ništa protiv tebe, ali eto...

Moje vidjenje i moja zamerka... Pa cu verovatno baciti na 1 zvezdu dok se to ne ispravi, a mislio sam da jeste. Lako se vrate zvezde gore.

Nije do mene, vec do StartApp-a tako da nece biti ispravljeno jer on tako radi.

Ja ne znam ni jednu igru koju sam igrao, a da čita phone calls...

Vrh Dno