Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
Koja bjese app za postavljanje slika na home/lock screen onakvim kakve jesu, tj bez ovog obaveznog cropovanja....?
Pitanje za korisnike instagrama... Ne koristim ga cesto ali u zadnje vreme primecujem da mi u News izbacuje neke totalno leve ljude i sta su oni lajkovali. Niti jednog od njih nemam na listi, imam samo 10ak ljudi. U cemu je fora? Ranije sam imao samo svoje ljude i sta su oni postavljali...
upravo tako, ne da otezava, nego je nemoguce, jer nema vise mass storage. Za uredjaje koji ga nemaju npr kaze:
To recover deleted photos from Samsung Galaxy Note 2, you may have to accept the fact that the photos deleted from the internal storage of note II are gone forever, luckily, if the photos and videos are stored on the SD card, they can be brought back, the recommanded solution is to use a SD card reader, if you don't have it, you can stick your sd card into a camera or an old phone or anything that fit and doesn't utilize Jelly bean to connect with the computer, since Jelly bean forbid the photo recovery software or any desktop software to interact with its internal fily system.
i ja se slazem sa ovim cak ovo drugo i ne koristim na drop boxu sam vec skoro 1.5 godinu i nikakvih problema nisam imao a i lagan je za koriscenjeVeć ponavljam kao papagaj ali: Dropbox i photo upload i miran si.
Plume premium ili tweetcaster pro
Hvala, probacu ;-) Jelena, pitao sam za neki osim Carbona, koristio sam ga, i nisam nesto odusevljen...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari