Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.bytesinsight

Want to know how many bytes were actually used by sharing a photo on Instagram, refreshing the timeline in Facebook, or a full sync of Google Currents? Bytes Insight give you instant observation for short-term network usage, directly on the status-bar!
When network is being actively used, a notification with numerical status-bar indicator will show up and constantly update itself. The indicator will be hidden if network is idle, but you can still find all the statistics in the notification panel.

Kako u swiftkey-u da ugasim predvidjanje reci? Opcije su mu dosta jednostavne ali nigde nisam video tu mogucnost posto ne volim da mi predvidja reci i pravi, cesto, neke svoje koje nisam hteo da napisem

Svajpuj u desno i tu u Application Center imaš ikonicu Folders, tu su sve poruke sortirane tako kao što žeilš samo ne znam kako da to namestiš da bude default view.

Tako je,sa ovim postavkama sto si naveo prikaz bude trenutan,posle nekog vremena vrati se na prvobitan prikaz,bez inbox,outbox opcija...

@Djilkos: Instalirao sam ovu app, poslao sms i pise da je upravo poslato 68kb preko wifi.

Poslednja izmena:
Imate li neku preporuku za ebook reader i gde se mogu naci knjige na srpskom?

Jel postoji neki video player u kom je moguce stelovati tajming za titlove.. Npr ako zuri ili kasni prevod...

Kako u swiftkey-u da ugasim predvidjanje reci? Opcije su mu dosta jednostavne ali nigde nisam video tu mogucnost posto ne volim da mi predvidja reci i pravi, cesto, neke svoje koje nisam hteo da napisem

Ma... vratio sam se, po meni, najbolja tastatura Perfect keyboard free. Zainteresovala me ova swift ali me iritiraju te reci sto mi iskacu jer ne volim taj t9 sistem, niti prevlacenje prsta od slova do slova i ako to svaka ima PKF mi je bas kompaktna i sve na svom mestu i sa ne previse opcija za podesavanje.

Ja iskreno, ne znam kako bih se navikao sad na kucanje bez SwiftKey. Toliko brzo kucam, sve greške ispravlja, retko me zezne, ali koristim je jako dugo pa je naučila puno reči i konstrukcija rečenica. Nekad mi se desi da otkucam rečenicu samo birajući predloge, bez i jednog slova otkucanog.

Swiftkey je i meni odlična ali na tabletu. Nikako da se naviknem da je koristim na mobilnom jer su mi tasteri suviše uski. Što se predikcije i korekcije tu je bez premca. Za sada na moblinom koristim Swype. Korekcija je odlična, predikcija nesto lošija u odnosu na Swiftkey ali mi više odgovara veličina slova. Na obe tastature tekst unosim svajpovanjem.
Pre Swype sam koristio Kii Keyboard. Svidela mi se ćirilica, nekako mi je neobična u porukama (imam gomilu poruka u paketu pa nema šanse da ih ispucam), skinovi, podešavanje skinova (čak sam i platio premium verziju zbog toga). Svajpovanje radi solidno ali su predikcija i korekcija nešto lošije. Često mi se desi da mi poptuno omaši reč.
Dok se nisam navikao na svajpovanje koristio sam Smart Keyboard Pro. Odlična je za svakoga ko je navikao na tradicionalni unos teksta, bez predikcija i korekcija. Samo dosta mi je smetalno što slova kukicama (š, č, ć, ž) nisu zasebna na tastaturi pa je i pisanje dosta sporije.

Ono što bih voleo da i Swype i Swiftkey uvedu u budućnosti je podešavanje alternativnih simbola kao što ima Thumb Keyboard.

Ja iskreno, ne znam kako bih se navikao sad na kucanje bez SwiftKey. Toliko brzo kucam, sve greške ispravlja, retko me zezne, ali koristim je jako dugo pa je naučila puno reči i konstrukcija rečenica. Nekad mi se desi da otkucam rečenicu samo birajući predloge, bez i jednog slova otkucanog.

+1

Ja je isto koristim jedno 5-6 meseci. Toliko je naucila da samo cepam space :p

Da, verzija 4.0.1.128, mogu da zakačim screenshot, nije problem. Ne znam odakle sam je skinuo, ne sećam se

To je poslednja verzija.
I kod mene radi uplad. Povećaj interval vremena koji posmatraš, verujem da ćeš naći da radi upload i kod tebe.

SwiftKey - About - Privacy:
Measurement data
Our Apps do collect certain anonymous statistics about usage and sends these back to SwiftKey. These statistics do not include any personal information or sensitive data, but may include crash reports, statistics about typing efficiency and other useful data that helps us improve our products and services.

Poslednja izmena:
Evo za ovaj mesec:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1366135364210.jpg
    uploadfromtaptalk1366135364210.jpg
    67.9 KB · Pregleda: 467
  • uploadfromtaptalk1366135383553.jpg
    uploadfromtaptalk1366135383553.jpg
    58.7 KB · Pregleda: 457
  • uploadfromtaptalk1366135403745.jpg
    uploadfromtaptalk1366135403745.jpg
    73.4 KB · Pregleda: 457
  • uploadfromtaptalk1366135481597.jpg
    uploadfromtaptalk1366135481597.jpg
    69 KB · Pregleda: 444
Zna li neko aplikaciju za otključavanje ekrana koja izgleda kao na ZTE Blade 3

ne znam da li uopste moze da ide u ovu sekciju, ali koji bi bio jednostavan nacin da povratim par fotki koje sam obrisao (nista nije upisivano/slikano nakon brisanja)? Nadjoh na gplay neku aplikaciju, ali zahtijeva root pristup. Inace, u pitanju je HTC One X, dakle vise nemam pristup direktno memoriji telefona, otkako je odradjen apdejt na android 4.1.1...

A slike su na memoriji telefona, ne na kartici?

A slike su na memoriji telefona, ne na kartici?

One X nema klasicnu memorijsku karticu, ne moze da se vadi :) Inace, sto se nadanja tice, vracao sam fotke sa CF i SD kartice u fotoaparatima, jos prije 10 godina su postojala rjesenja :)

Nazad
Vrh Dno