Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne znam što koristite posebne aplikacije za alarm, šta ova built in ne valja?

Što se mene tiče ne valja to što je razmak između snooze i dismiss 1px

Meni ne ide lag ma zivce koliko to sto su promijenili nacin markiranja teksta. Sad kad tapnem na slovo koje hocu, ode marker na kraj rijeci pa moram da ga vracam.

Uuu to na kraj reči što ide tek što me nervira, auuu

A ja sam mislio to je do mene.
Hohštapleri jedni. :D

Tastatura ima odličnu predikciju, ali je dosta loše napisana i neoptimizovana.
Mnogo smara i i lag pri ulaženju u google search.

Poslednja izmena:
Neće da mi radi tunnelbear. Konektuje se, ali internet mi onda ne funkcioniše. Neko rešenje?

Que??? Sa njihovog sajta :
If you are using an Android device that is rooted or has a custom ROM installed, then TunnelBear will not work properly. Unfortunately there is no way around this at this time. :what::banghead:

Ajde brate reci mi sta ne radim... Idem na market ako info, Clear data, force stop, upalim medveda dobijem kljucic da sam kolektiva pokrenem ponovo stare i nista stari market tj ovaj nas... Ako imaš neki savet ti reci mada sam primetio kad očistim keš ostane nekih 12 kb

Treba ti Market Enabler. Nakon ovog boldovanog dela pokreni ME, odaberi nekog provajdera (ja obicno koristim Verizon US), fake now pa onda ukljuci Tunnel Bear. Pre 15min sam tako pristupuo Play Store-u i apdejtovao aplikacije koje se ne vide u ovom nasem. Kada sve zavrsis opet udji u ME i vrati backup koji si napravio.

Da zato što neki developeri izbacuju te fajlove za korišćenje TunnelBear aplikacije u samom sistemu, pa neće da radi... Ja sam nešto sam sredjivao stock ROM pre flesovanja i izbacio nešto i nije hteo da radi TunnelBear i onda kad sam vratio u system proradio je.

Mislim ljudima to ne treba i džabe se kao opterećuje u telefonu mreža sa dodatnim tim stvarima, a pošto oni ne moraju da koriste TunnelBear oni ni ne moraju da imaju te fajlove u /system folderu

Alarm Clock Plus
Ima svega :) od matematickih zadataka do klasicnog budilnika :)

Od pocetka susreta sa Androidom koristim isti i savrseno mi odgovara ! Nisam video da ga je neko spominjao ....

Da zato što neki developeri izbacuju te fajlove za korišćenje TunnelBear aplikacije u samom sistemu, pa neće da radi... Ja sam nešto sam sredjivao stock ROM pre flesovanja i izbacio nešto i nije hteo da radi TunnelBear i onda kad sam vratio u system proradio je.

Mislim ljudima to ne treba i džabe se kao opterećuje u telefonu mreža sa dodatnim tim stvarima, a pošto oni ne moraju da koriste TunnelBear oni ni ne moraju da imaju te fajlove u /system folderu

Ja sam skroz stock romu, jedino što imam root.

E onda ne znam :)

Cek, ne radi ti US, jel? Prebaci na UK, meni se isto desi da nece da radi US.

Izuzetno me nervira jako usko polje za pisanje sms-ova, a i u nekim drugim aplikacijama je slično. Ne mogu da vidim šta sam napisao, nego moram da vučem onaj jezičak kao ****** da bih skrolovao, a kako je on preosteljiv, onda jedva pogodim tačan red koji mi treba. Dođe mi da bacim telefon sa terase u takvoj situaciji.

А и овај swiftkey нешто успорено ради! Нека иде дођавола, вратио сам сток тастатуру.

Swype куцање ради доста боље него на swiftkey. Само што немам предикцију следеће речи.

Poslednja izmena:
Kako u GO SMS-u da podesim da kada pišem u velikom polju da pod back tasterom to i memoriše? Jer ono što pišem u malom polju (kraće poruke) ostane snimljeno u draft dok u velikom polju po klikćanju na back ne ostaje memorisano.

Ajde brate reci mi sta ne radim... Idem na market ako info, Clear data, force stop, upalim medveda dobijem kljucic da sam kolektiva pokrenem ponovo stare i nista stari market tj ovaj nas... Ako imaš neki savet ti reci mada sam primetio kad očistim keš ostane nekih 12 kb

Tunnel Bear -> sačekaš da se konektuje, tj. odradi svoje -> izađeš iz njega -> Applications manager -> All -> Google Play Store ->Clear cache -> Clear data -> Uninstall updates -> pokreneš Google Play i imaš strani market. Posle, kada budeš išao na net regularno preko WiFi ili 3G, odradiće ponovo update na najnoviji "naš" market.

Tunnel Bear -> sačekaš da se konektuje, tj. odradi svoje -> izađeš iz njega -> Applications manager -> All -> Google Play Store ->Clear cache -> Clear data -> Uninstall updates -> pokreneš Google Play i imaš strani market. Posle, kada budeš išao na net regularno preko WiFi ili 3G, odradiće ponovo update na najnoviji "naš" market.
Hvala ti na objašnjenju ali to sam vec probao i nista se ne dešava tj odmah ulje u na store

А и овај swiftkey нешто успорено ради! Нека иде дођавола, вратио сам сток тастатуру.

Swype куцање ради доста боље него на swiftkey. Само што немам предикцију следеће речи.
Zato skp radi kao sat

Probao neko Facebook Home?
Interesantan launcher, zadržao se oko minut kod mene. :)

Jel može na SlideIT tastaturi negde u opcijama da se ugasi onaj red gde je predikcija(gde ima da se bira između abc i slide moda)? Znači da imaju samo slova.

To isključi jednom kada ti izađe tastatura, imaš gore levo piše SlideIT, klikni na to i ostaće ABC nadalje u svim aplikacijama.

To isključi jednom kada ti izađe tastatura, imaš gore levo piše SlideIT, klikni na to i ostaće ABC nadalje u svim aplikacijama.

Nismo se bas razumeli. Znam za to sto ti kazes ali meni treba da nema uopste tog reda posto ne koristim predikciju.Znaci da mi bude namesteno na abc ali da mi vrh tastature budu slova a ne taj ceo red.

Jel ima neko da mi posalje neku Bl market aplikaciju, treba mi par aplikacija koje ne mogu ovako da nadjem :)

Nismo se bas razumeli. Znam za to sto ti kazes ali meni treba da nema uopste tog reda posto ne koristim predikciju.Znaci da mi bude namesteno na abc ali da mi vrh tastature budu slova a ne taj ceo red.

Ne može to da se skloni. Mogu samo da se "izduže" tipke, tj cela tastatura (dugi tap na znak "X" gore levo). Ako ti ne treba predikcija, možda je bolje da koristiš neku drugu tastaturu, recimo stock ili "Serbian keyboard", ili neku treću...

Ne može to da se skloni. Mogu samo da se "izduže" tipke, tj cela tastatura (dugi tap na znak "X" gore levo). Ako ti ne treba predikcija, možda je bolje da koristiš neku drugu tastaturu, recimo stock ili "Serbian keyboard", ili neku treću...

Evo navikavam se nekako :)
Probao sam mnoge ali ova mi je mnogo lepa, barem ona 3d tema a i ne proždire ram pa je dosta brza.

Probao neko Facebook Home?
Interesantan launcher, zadržao se oko minut kod mene. :)

Stvar koja me je interesovala (chatheads) je sada u sklopu messenger aplikacije, tako da nemam potrebe za home. Plus veliki broj mojih prijatelja stavlja loše slike. :)

Vrh Dno