Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel testira neko od vas Tapatalk 4 beta?

Ja kolko vidim to je za vipove neke. Jel moze link?

^ Jer moras da se ulogujes da bi koristio aplikaciju. :)

Ajde preporuka za Twitter klijent a da nije Carbon, Plume ili TweetDeck.

Sta hocu?

Da kad tapnem na neki tvit vidim sve odgovore na njega bez obzira da li pratim nekog od ljudi koji su odgovorili ili ne.

Sinhronizacija na makar 12h.

Jel testira neko od vas Tapatalk 4 beta?

Nije loš. Sada ga testiram. Ali ima dosta bagova. Jos mora da se pegla.

Ima korisnih widgeta za privatne poruke na forumima i za pretplacene teme i forume. Mada nema widgeta kao kod Tapatalk 1 i 2.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
A sad sam vidio... :/

Nema veze, cekacu karticu 5 dana ionako.

Samo mi je bitno da moze ovo sto sam napomenuo.

Ajde preporuka za Twitter klijent a da nije Carbon, Plume ili TweetDeck.

Sta hocu?

Da kad tapnem na neki tvit vidim sve odgovore na njega bez obzira da li pratim nekog od ljudi koji su odgovorili ili ne.

Sinhronizacija na makar 12h.

official (konačno je dobio holo) i tweedle.
Ako si u fazonu da plaćaš, može i robobird.

Ma znam, nego na blic sam video screenshot i čini mi se da će biti dobra :)

Mislim da je to jedina aplikacija koja mi je must have, bez koje ne mogu i koju moram da kupim čim izvadim karticu.

Drago mi je što napreduju. Do sad ne znam ni za jednu app koja tako lepo napreduje i ubacuje nove stvarčice.

Dobro Google+ je baš brzo doživeo preobražaj, ali ostale "matore" aplikacije se drže jednog te istog UI-a i ne menjaju. Npr titanium backup, uh kako bi voleo da je lepši :)

Au. Sada si me razočarao. Mislio sam da si već kupio Tapatalk. :D

Da, u dobrom pravcu napreduje Tapatalk. Izgled je dobar, pregledan. Dopada mi se i Quick reply opcija. Jos da dodaju crnu temu...

Au. Sada si me razočarao. Mislio sam da si već kupio Tapatalk. :D

Da, u dobrom pravcu napreduje Tapatalk. Izgled je dobar, pregledan. Dopada mi se i Quick reply opcija. Jos da dodaju crnu temu...

Šta? Nema crne teme za mog amoledića? Tek sad ne mislim da im dam pare :D

Ne bre, znaš kako. Ja sam rekao kad dobijem lepo sve aplikacije da mogu da vidim i da mogu lepo da kupim bez kerefeka nekih, rado ću se odreći kutije cigara i platiti aplikaciju. Do tada ni centa ne dam.

Šta? Nema crne teme za mog amoledića? Tek sad ne mislim da im dam pare :D

Ne bre, znaš kako. Ja sam rekao kad dobijem lepo sve aplikacije da mogu da vidim i da mogu lepo da kupim bez kerefeka nekih, rado ću se odreći kutije cigara i platiti aplikaciju. Do tada ni centa ne dam.

Ala njaške :D
Pa ne brane tebi ovi iz tapatalka da kupuješ nego zli google. Podrži developere *** :p

kako nema crna tema u ttalk. jedino ako u toj beti nisu izbacili.

@uros
pa imam timeline kada kliknem na neki tweet u official, ako te to zanima.

Moze nazivi na pm nekih aplikacija koje cu imati na mobu i preko kojih mogu direktno da testiram PRO verzije :D. Razumete sta mislim... Ja znam za dve.

Pa nemas replies, imas retweet tj isti tweet koji je neko share-ovao (tj retweet-ovao).

Jos me cudilo kad si rekao da ne vidis odgovore, ali rekoh mozda se nesto zabagovalo u aplikaciji, bio update, pa mozda su nesto zeznuli.

Kako ne vidim onda "conversation" ili sta vec treba da bude priikazano kad ima vise komentara na tvit.

Ovaj sam bzv postavio, kao primjer da li ima app koja ispod tvita prikazuje komentare...

Nazad
Vrh Dno