Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ovaj Buzz launcher vizuelno jeste do jaja, ali praktično mi se i ne dopada da bih ga zadržao. Ili premalo ikona na screenu, ili nema odgovarajuću ikonicu za neki program pa bih morao sam da je pravim ili traži po 4-5 dodatnih programa i widgeta da skinem što bi uticalo i na bateriju ili sve ovo zajedno.

Ostavio sam SS u mobilni mod, pa tamo stavljajte SS-ove :D

VeX kad ti dodjem u BG, gotov si! :p

Nema problema, kad dodjes, neces me naci u BG-u nikako, posto nisam iz BG-a :p

Ovaj launcher je pobeda za se one koji ne vole da drze dugo isti look i setup.

Nisam ljubitelj lounchera, ali probam sam ovaj sad i mnogo mi se svideo. Evo vec sam se naprzio i prikupljam materijal za look :D

Tako ce i poceti da ga naplacuju... sto nije problem za ovakvu dobru stvar, samo da ga ne zacene.

@ ko-god-je-pomenuo-Buzz-launcher

Koja zaraza, menjam i udaram backup-e, podesim samo ugrubo i idem dalje... :d... i tako vec vise od 2 sata.

Poslednja izmena:
Da li se neko igrao za launcherom? Mogli bi da otvorimo jednu temu gde bi kacili homescreen i opis sta smo sve koristili da napravimo tako nesto?

Svidja mi se ideja, znacilo bi ja bar cesto za nesto ne mogu da se snadjem

Ovaj Buzz Launcher ne moze na tablet? Barem mi PS kaze da nije kompatibilan sa mojim N7. Moze li neko da mi okaci apk da pokusam da ga instaliram?

edit: Nasao, instalirao, radi! Sad se samo nadam da necu dobiti neki FC.

Da li se neko igrao za launcherom? Mogli bi da otvorimo jednu temu gde bi kacili homescreen i opis sta smo sve koristili da napravimo tako nesto?

Ima ta tema, Mobilni mod 2013

Poslednja izmena:
Imam problem sa operom mobile, posledna verzija. Nece da otvori Youjizz :-devil-: ali uopste ni ne ucitava, samo pise u adres baru i nista se ne desava.Opera je podesena na mobile view i problem je samo sa tim sajtom a ranije je radilo. Inace mi je inastaliran fles plejer i radi po drugim sajtovima normalno. Ako neko ima nesto na umu, pomoglo bi mozda.

Probaj sa desktop view umesto mobile.

Sa desktop hoce ali pre je radilo i sa mobile view. Generalno ne bih se cimao zbog toga da menjam iz mobile u desktop, nego me cisto zanimalo u cemu moze biti problem posto to prvi put vidim.

@ VexMunja Go locker ne zahteva launcher (bar ne Go launcher) od neke skorije verzije.

^^^ ali pre ili kasnije trebao bi market sam da se update-uje?

Da, trebao bi da se update-uje, ali poznajući kako dolaze update-ovi kod nas za bilo šta, neće to još skoro

Izgleda ok, pregledniji je, samo ne znam baš šta im je trebala ova zelena boja u ovolikoj meri.

Pa android je po default-u zelen :)

Koliko vidim i dalje ima razlicite boje za odredjene kategorije, apps je zeleno, meni se svidja, mnogo bolje izgleda nego stari.

I lepsi i bolje radi. Prosli mi bio malo usporen.

Odlican je novi market, mnogo mi se vise svidja od prethodnog. Na zalost, opet su izostavili bitne stvari:
1. Mogucnost filtracije aplikacija - ako sam vec nesto kupio, sto mi to opet prikazuje i listi Top paid / top free?
2. Ako vec postoji Game sekcija, sto prikazuju igre i u Apps sekciji?
3. Trebali su da dodaju jos jedan tab u My Apps koji bi bio samo za placene aplikacije, ovako vlada papazjanija
4. Dugme za install / uninstall je presitno...

Poslednja izmena:
Odlično izgleda, ali treba se sada navići na ovoliko šaren market. :D

Kad ukljucim lokaciju na Viberu, izbaci mi ovo... kako da ljudi mlgu da vide gde sam?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1365624191362.jpg
    uploadfromtaptalk1365624191362.jpg
    29.3 KB · Pregleda: 329
Odlican je novi market, mnogo mi se vise svidja od prethodnog. Na zalost, opet su izostavili bitne stvari:
1. Mogucnost filtracije aplikacija - ako sam vec nesto kupio, sto mi to opet prikazuje i listi Top paid / top free?
2. Ako vec postoji Game sekcija, sto prikazuju igre i u Apps sekciji?
3. Trebali su da dodaju jos jedan tab u My Apps koji bi bio samo za placene aplikacije, ovako vlada papazjanija
4. Dugme za install / uninstall je presitno...

+1

A nema vise one strane gde stoje aplikacije koje su izdvojene za ovu nedelju? Meni se to ne prikazuje vise, vec samo odmah u top free delu

Pitanje za korisnike instagrama... Ne koristim ga cesto ali u zadnje vreme primecujem da mi u News izbacuje neke totalno leve ljude i sta su oni lajkovali. Niti jednog od njih nemam na listi, imam samo 10ak ljudi. U cemu je fora? Ranije sam imao samo svoje ljude i sta su oni postavljali...

Prilozi

• Screenshot_2013-04-10-00-11-49.png
    Screenshot_2013-04-10-00-11-49.png
    656.8 KB · Pregleda: 239
Sta se desava sa GPLay-om? Nema update-a a radio sam clear data/cache i i dalje mi stoje paid apps....Nisam ni palio tunnel bear.

Ne znam, ali meni se ne svidja ovaj novi Google Play... Povećali su sve i sad moram da skrolujem i skrolujem godinama da bi video neke nove aplikacije da skinem i da probam.

Vrh Dno