Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kad bi upalio facebook home video bi samo golotinju i bancenje, tako da bas mi i ne treba :D

unified remote je na akciji za $0.99, 2 dana traje

Holo launcher da li je navika ali meni je ubedljivo najbolji
Za rad sa fajlovima FX i X-plore, ako imate mnogo slika na mobilnom Thumbnail File Deleter za ciscenje kesha. Ako hocete da koristite telefon ka usb boot disk odlican program DriveDroid.

Jel postoji neki black theme mod za facebook messenger. Nova aplikacijs je fantastična, sa ovim lebdećim ikonicama :-D

Koji je najbolji firewall za Android? Treba mi nešto što će blokirati sve osim whatsapp da se kači na 3g, da mi ne ide protok, pošto uskoro idem u inostranstvo.

Probao sam Mobiwol, on sprečava aplikacije da se kače na net, ali on sam jede protok, pa ne radi ovo što meni treba

Koji je najbolji firewall za Android? Treba mi nešto što će blokirati sve osim whatsapp da se kači na 3g, da mi ne ide protok, pošto uskoro idem u inostranstvo.

Probao sam Mobiwol, on sprečava aplikacije da se kače na net, ali on sam jede protok, pa ne radi ovo što meni treba
Probaj ovo: LBE Privacy Guard

Mislim da može da blokira sve aplikacije da izlaze na net, pa i samu sebe.

Super je aplikacija samo jos fali server za OSX da bude kompletna.

Da li moze u Go Sms Pro da se namesti prikaz poruka kao na simbyan telefonuma,SENT,INBOX,OUTBOX i slicno? Ako moze kao se to radi?

Da li moze u Go Sms Pro da se namesti prikaz poruka kao na simbyan telefonuma,SENT,INBOX,OUTBOX i slicno? Ako moze kao se to radi?

Svajpuj u desno i tu u Application Center imaš ikonicu Folders, tu su sve poruke sortirane tako kao što žeilš samo ne znam kako da to namestiš da bude default view.

Aptoid stalno radi u pozadini, mene to uzasno nervira, bolji je apkmarket. Ima i posebna tema o non-googleplay marketima.

SwiftKey

Swiftkey mi dnevno "potrosi" 2-5mb wifi. Disable sam background data, medjutim to ne postoji za wifi, pa sam ubacio firewall, stavio sam ga na blacklistu, medjutim, on i dalje u pozadini skida isto toliko?!?!

Proverio sam firewall blokira ostale apps koje sam blokirao, on ocigledno nesto u pozadini radi, ali ne znam kako zaobidje firewall.
Proverio sam i sa betterbatterystats>network, ladno i dalje 2-5mb dnevno. Ocigledno sve sto pisem on negde uploaduje.

Nemoguce da su to tekstualni logovi, to bi bilo daleko manje od 2-5MB, sve i da si najveci skriboman ;) Kako znas da je bas Swiftkey?

Kako znam? Pa kao i za svaku aplikacuju gde vidis. Vidi se iz data>wifi, a takodje iz betterbatterystats>network.
Lepo stoji ikonica i ime ;)

Neka je i 2mb, sta radi svaki dan SwiftKey, i kako zaobidje firewall. Uopste mi nije jasno.

Jel frka što šalje, ili što šalje toliko? Ako je ovo prvo, moraćeš da menjaš tastaturu, jer swiftkey tako funkcioniše.

Pa ne moze da ti bude svejedno ako aplikacija kojom vrsis svaki unos teksta u telefonu sve to salje na neki server? Srecom se kod mene nije dugo zadrzala.

Vrh Dno