Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koja bjese app za postavljanje slika na home/lock screen onakvim kakve jesu, tj bez ovog obaveznog cropovanja....?

wallpaper wizardrii

Ova aplikacija SwiftKey je baš ono što je meni trebalo, hvala puno što ste je spominjali. :D

Neko beše pominjao da mu SwiftKey šalje mnogo podataka "u etar". Evo kako je kod mene:

uploadfromtaptalk1366218583345.jpg

praktično ništa, background data nije restricted.

A da nije u pitanju neka narodna verzija sa malo izmenjenim kodom?

Pitanje za korisnike instagrama... Ne koristim ga cesto ali u zadnje vreme primecujem da mi u News izbacuje neke totalno leve ljude i sta su oni lajkovali. Niti jednog od njih nemam na listi, imam samo 10ak ljudi. U cemu je fora? Ranije sam imao samo svoje ljude i sta su oni postavljali...

Niko?:)

Da. Mada je meni podešeno da sync radi jednom dnevno jer nekad i ne uđem po par dana.

To dosta otezava stvari. Jesi li probao ovo ili ovo?
upravo tako, ne da otezava, nego je nemoguce, jer nema vise mass storage. Za uredjaje koji ga nemaju npr kaze:

To recover deleted photos from Samsung Galaxy Note 2, you may have to accept the fact that the photos deleted from the internal storage of note II are gone forever, luckily, if the photos and videos are stored on the SD card, they can be brought back, the recommanded solution is to use a SD card reader, if you don't have it, you can stick your sd card into a camera or an old phone or anything that fit and doesn't utilize Jelly bean to connect with the computer, since Jelly bean forbid the photo recovery software or any desktop software to interact with its internal fily system.

meeeh, moracu da prezalim i fotke, i sto nema mass storage-a vise :d

Veliko hvala na trudu svakako! ;)

Već ponavljam kao papagaj ali: Dropbox i photo upload i miran si.

Ili Google +, ako ti treba više mesta, a nećeš da plaćaš.

Sta ima sve zanimljivo od root-ovanih aplikacija? Zamolio bi za neki kraci spisak.

Mogla bi da se otvori zasebna tema "predstavite svoju Android aplikaciju"? Jeste da ce onaj pixsel da smori za medalju, ali bi vise ljudi primetilo aplikacije. Nabukodonosore, otvori je ti svojom aplikacijom - neko mora poceti.

Jel koristi neko app cardiotrener? Ja je skoro instalirao i baš mi se sviđa.

Ja sam u sličnom tripu sa cardio tings... Jel moze pulsmetar preko Bluetooth a da se kači?

Meni ova najviše koristi za merenje kilometraže i utrošak kalorija kada vozim bicikl ili kada pešačim, meni se čini da je baš precizna.

Precizna je koliko je gps u telefonu precizan, ona samo prikazuje njegova očitavanja

Znam to, ali je svejedno odlična. I moram da se ispravim tačan naziv je cardiotrainer.

Poslednja izmena:
Ajde please preporuka za Tweeter app sa dark temom a da nije Carbon?

Moja preporuka ide za Falcon Pro. Ima dve teme, light i dark. Mada, dark he više sivkasta nego crna. Po meni, jedan od najboljih Twitter klijenata.

Plume premium ili tweetcaster pro

Hvala, probacu ;-) Jelena, pitao sam za neki osim Carbona, koristio sam ga, i nisam nesto odusevljen...

Robird, mada je holo light mnooogo lepsi od holo dark izgleda, moje misljenje.

Имам проблем са фејсбук апликацијом и месинџером.Од синоћ не раде ни једна ни друга, саме од себе престале.Брисао сам кеш и дата,брисао апликације,поново инсталирао и ништа.Ево слике шта ми избацује,да напоменем интернет ради нормално.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1366446015547.jpg
    uploadfromtaptalk1366446015547.jpg
    35.4 KB · Pregleda: 419
  • uploadfromtaptalk1366446035277.jpg
    uploadfromtaptalk1366446035277.jpg
    33.3 KB · Pregleda: 416
Poslednja izmena:
Koju aplikaciju preporucujete koja bi merila potrosnju SMSa, minuta i MBa u vidu widgeta nekog?

Nazad
Vrh Dno