VexMunja
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.05.2005
- Poena
- 380
@ VexMunja Go locker ne zahteva launcher (bar ne Go launcher) od neke skorije verzije.
Zaboravio si naglasiti Go Locker PRO od 5$ ;-)
@ VexMunja Go locker ne zahteva launcher (bar ne Go launcher) od neke skorije verzije.
Ne znam, ali meni se ne svidja ovaj novi Google Play... Povećali su sve i sad moram da skrolujem i skrolujem godinama da bi video neke nove aplikacije da skinem i da probam.
Kad ukljucim lokaciju na Viberu, izbaci mi ovo... kako da ljudi mlgu da vide gde sam?
Zaboravio si naglasiti Go Locker PRO od 5$ ;-)
Neko... bilo ko???
Moraš da imaš uključen GPS valjda![]()
Ukljuceno sve sto moze biti ukljuceno.....
Pretpostavljam sta nisi "pipnuo" ali da krenem od pocetka.
Prvo ti se prikaze ovakav raport?
Pogledajte prilog 112087
Kliknes na Continue i dobijes ovo?
Pogledajte prilog 112088
Ukljucis i dobijes sledeci raport na kome se slozis (Agree) ako si potvrdio
i WiFi&Mobile network location.
Pogledajte prilog 112089
I na kraju najsladje, mozes da ukljucis - iskljucis prikaz lokacije na ovom mestu
koje je oznaceno strelicom. Mislim da mozes sve prethodne korake preskociti ako si
sve prethodno ukljucio kao sto si napisao, ali nisam mogao da odolim, ne zameri.
Pogledajte prilog 112090
Napisi da li sam pogodio?
Da li može preporuka za dobar Live Wallpaper koji prati vreme i doba dana? Da prikazuje sune/kišu/sneg i dan/noć kao što je "Windy day" za SGS2?
Kojom aplikacijom da blokiram pristup wifi/data nekoj aplikaciji. Nervira me SwiftKey konkretno, ne znam sta ima da mi u pozadini upload/download.. ocigledno sve sto kucamo preko nje negde se belezi, jer ne vidim sta bi drugo uploadovala.
Da li ima neka aplikacija koja snima telefonski razgovor ili da li je to uopste moguce na android telefonima ?
Call record i call record pro. Imam te dve
Kako si namestio ovu dark varijantu playa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari