Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

da li se promeni nesto na ovoj novoj verziji whatsappa, skinem instalira, pokrenem sve isto, u about stoji version 2.9.5023, gde gresim?

Da li može preporuka za dobar Live Wallpaper koji prati vreme i doba dana? Da prikazuje sune/kišu/sneg i dan/noć kao što je "Windy day" za SGS2?

Kojom aplikacijom da blokiram pristup wifi/data nekoj aplikaciji. Nervira me SwiftKey konkretno, ne znam sta ima da mi u pozadini upload/download.. ocigledno sve sto kucamo preko nje negde se belezi, jer ne vidim sta bi drugo uploadovala.

Ukljuceno sve sto moze biti ukljuceno.....

Pretpostavljam sta nisi "pipnuo" ali da krenem od pocetka. :p

Prvo ti se prikaze ovakav raport?
01.jpg

Kliknes na Continue i dobijes ovo?
02.jpg

Ukljucis i dobijes sledeci raport na kome se slozis (Agree) ako si potvrdio
i WiFi&Mobile network location.
03.jpg

I na kraju najsladje :D , mozes da ukljucis - iskljucis prikaz lokacije na ovom mestu
koje je oznaceno strelicom. Mislim da mozes sve prethodne korake preskociti ako si
sve prethodno ukljucio kao sto si napisao, ali nisam mogao da odolim, ne zameri. ;)
04.jpg

Napisi da li sam pogodio?

Chrome za iOS je dobio full screen mod, tako da će verovatno uskoro dobiti i android.

Pretpostavljam sta nisi "pipnuo" ali da krenem od pocetka. :p

Prvo ti se prikaze ovakav raport?
Pogledajte prilog 112087

Kliknes na Continue i dobijes ovo?
Pogledajte prilog 112088

Ukljucis i dobijes sledeci raport na kome se slozis (Agree) ako si potvrdio
i WiFi&Mobile network location.
Pogledajte prilog 112089

I na kraju najsladje :D , mozes da ukljucis - iskljucis prikaz lokacije na ovom mestu
koje je oznaceno strelicom. Mislim da mozes sve prethodne korake preskociti ako si
sve prethodno ukljucio kao sto si napisao, ali nisam mogao da odolim, ne zameri. ;)
Pogledajte prilog 112090

Napisi da li sam pogodio?

Ja nemam ni jedno od ta 3 sto si mi napisao, a u mom prvom postu sam okacio fotku kakav ja report dobijem

Da li može preporuka za dobar Live Wallpaper koji prati vreme i doba dana? Da prikazuje sune/kišu/sneg i dan/noć kao što je "Windy day" za SGS2?

Skini Beautiful widgets i sa njim dolazi i LWP.

Jel' vam svetli led kad imate notifikacije sa tapatalka? Meni jok,čuje se notification ring kad stigne nešto ali ne svetli led.

Da li ima neka aplikacija koja snima telefonski razgovor ili da li je to uopste moguce na android telefonima ?

Kojom aplikacijom da blokiram pristup wifi/data nekoj aplikaciji. Nervira me SwiftKey konkretno, ne znam sta ima da mi u pozadini upload/download.. ocigledno sve sto kucamo preko nje negde se belezi, jer ne vidim sta bi drugo uploadovala.

Pogledaj da nisi stavio swiftkey sa trojancem. On salje sve sto kucas na neki server. Izguglaj taj problem

Poslednja izmena:
@JSN
Pa imas li lila kursor kao na zadnjem SS?
Ako imas (a trebao bi), "pipni" ga... :confused:

identicno rade. Uradis enable i od tada ti snima sve pozive-dolazne i odlazne, dok ne uradis disable. Onda je ugasen. Tako rade full verzije koje imam instalirane.

E izvini moram te jos pitati...nasao sam Call Record pro ali nisam nasao free.

Zato mi reci koja ju je firma napravila?

Kad ukucam Call Record dobijem mali milion koji se zovu Call Recorder !!!

Evo sad stoji za PRO verziju da je bezplatna ili je u pitanju trial ?

Poslednja izmena:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1365604409293.jpg
    uploadfromtaptalk1365604409293.jpg
    8.7 KB · Pregleda: 279
Poslednja izmena:
Imam problem sa novim Play - om, ne radi mi search. Da li još neko ima ovaj problem?

Meni radi... Jesi probao clear data?

uploadfromtaptalk1365616873069.jpg

Kao što kaže telep ima na xda black aplikacije ne samo Google Play, nego i ostale Google aplikacije

Nazad
Vrh Dno