Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da, al ja sam do sada kupio sigurno 30-40 aplikacija i sve teže i teže to radim.

jel imao neko problem da ne moze da upali mobile data? Kada stisnem precicu za data on/off (ili direktno iz podesavanja) nista se ne desava. Da bi mi data proradio moram da resetujem telefon/ prebacim u airplain mode/ ili izvrsim skeniranje dostupnih mreza i izaberem da se ponovo konektuje na yug03.
U pitanju je zte skate, na officijalnom romu je jedno vreme sve radilo kako treba i onda je odjednom poceo taj problem. Pokusao sam sa custom romom, wipe-om svega sto se moze vajpovati, promenom apn-a, nista ne pomaze.
Ima li neko ideju?

Ajao ja sam imao taj problem sa ot990,i promenio sam brdo romova i nista.i onda jednom sam naleteo na neki rom i od tada radi.e sad dal je do roma nemam pojma.samo to pitaj u temi za svoj telefon,ovo ti ae aplikacije:)

Zna li neko da li ce uopste izaci fifa 13 za android i zbog cega nema vise pes-a 12 u google prodavnici?

Da, al ja sam do sada kupio sigurno 30-40 aplikacija i sve teže i teže to radim.

Da ne komentarišem što app koje me zanimaju više uopšte ne tražim preko GP (pošto ih neće da pronađe) nego preko browsera pa kad ih tako nađem onda tek odatle pređem u Google play.

Poslednja izmena:
^ Market Unlocker u kombinaciji sa VPN-om rešava taj problem sa pretragom.

Pa o tome i pričam, pun mi je k.... više unlockera, enablera, vpnova, adresa iz Bosne, Slovenije, USA... Ako mogu za dinare da kupujem na Samsung apps valjda može i smrdljivi GP danas pusti da im dajemo pare.

^ Nije malware. To je testna aplikacija. Jedna od prvih aplikacija za android, pa je zato i prosta. Cini mi se da je cak koriste pocetnici za osnovu za pravljenje drugih aplikacija.

Poslednja izmena:
Cudno mi ovako male, sve traze dozvole za pozive i sd samo. :confused:

Može li neko da mi pošalje na PM neku verziju unlockera koja radi, ne mogu da nađem ni jedan da valja.:S:

Nijedan više ne "radi" kao što je radio. Sada ga moraš koristiti u kombinaciji sa VPN-om. Puno puta je već bilo rečeno.

Па имам и hotspot shield и tunnel bear па ми не ради ни са једним:(

ne mora clear data, dovoljno je clear cache. sa clear data mora stalno da se podešavaju opcije ako vam nisu po defaultu...

@ STrider
Нашао сам тај "твој" unlocker и ево ради сад :D
Хвала;)

jel može savet za neki normalan kršten picture player koji može da prikaže sliku u full screen-u na (OS 4.1) tabletu ?
svaki koji sam probao ima onaj sistemski bar sa 3 soft buttons + clock.
ne mogu da verujem da u 2013 godini na kršdroidu ne može da se pogleda fullscreen picure ?!?!?!

hvala!

Nemoguce da samo njemu od citavog bencha radi da vidi sve bez VPN-a :D

Stvar je u tome sto meni ne treba nikakav unlocker ili VPN. Potpuno mi je otključan Play Store. Unlocker koristim samo da lažiram MCC jer onda bolje radi pretraga. Flashovao sam telefon par puta u međuvremenu i radi bez problema i dalje od momenta kada unesem podatke Google naloga. Znači da je nešto na strani servera. :)

Zato i pitam da li njemu radi samo sa Enablerom, jer sam ga tako razumeo.

Pa dobro ti imas karticu, govorim za one koji nemaju karticu, njima nije otkljucan Play Store.

A cek cek cek, ti moras i da laziras MCC da bi video sve aplikacije? Boze dragi kako su ga zakukuljili...

Vezano za unlocker koji radi, jel moze neko da ga uploaduje na neki drugi hosting (problem sa boxom), ili da mi kaze koja je verzija?

hvala :)

Kada pretražim, on će mi izbaciti samo neke aplikacije. Iako se krećem normalno kroz Play Store i imam sve cene i mogu da kupujem sve bez problema (stalno "kupujem" Free Song Of The Day :D). Ali kada lažiram i MCC, onda mi i pretraga radi dobro.

Ако се оно односило на мене, ради vpn + unlocker комбинација:D не само unlocker;)

Tunnelbear završava posao stvarno jedina mana je što su "prekidač" postavili u gornjem levom uglu. Jedino mesto na telefonu koje ne mogu dohvatiti jedom rukom. :)

Meni je nekim čudom "otključan" market bez ičega, ali samo na jednom nalogu. Ne koristim nista od unlockera, vpn itd... Nije mi jasno kako, ali radi sve bez problema (pu pu, da ga ne ureknem :D)

Radilo i meni jedno vreme i evo sad prestalo. Inače koristim tunnelbear za market

Kolika je meni glupost ovaj WhatsApp, nagovorise me da ga stavim, a izbrisah iGo jer nisam imao mesta. Ne vidis ko je online odmah na prvom ekranu, nema verzija za komp pa se kucanje uvek svodi na telefon, iako sam recimo za kompom.. Jedino sto je ok je lako deljenje fotki, inace uopste ne vidim poentu pored Gtalka.

možda zato što je popularniji 50x od gtalka? a popularniji je jer je lakši za setup, ne smaraš se sa pravljenjem naloga / dodavanjem kontakata
i nemaš u njemu online (tj prikazuje online kad je neko baš u aplikaciji, relativno nebitna informacija)

Nazad
Vrh Dno