jel imao neko problem da ne moze da upali mobile data? Kada stisnem precicu za data on/off (ili direktno iz podesavanja) nista se ne desava. Da bi mi data proradio moram da resetujem telefon/ prebacim u airplain mode/ ili izvrsim skeniranje dostupnih mreza i izaberem da se ponovo konektuje na yug03.
U pitanju je zte skate, na officijalnom romu je jedno vreme sve radilo kako treba i onda je odjednom poceo taj problem. Pokusao sam sa custom romom, wipe-om svega sto se moze vajpovati, promenom apn-a, nista ne pomaze.
Ima li neko ideju?
Da, al ja sam do sada kupio sigurno 30-40 aplikacija i sve teže i teže to radim.
Nijedan više ne "radi" kao što je radio. Sada ga moraš koristiti u kombinaciji sa VPN-om. Puno puta je već bilo rečeno.
Па имам и hotspot shield и tunnel bear па ми не ради ни са једним![]()
Па имам и hotspot shield и tunnel bear па ми не ради ни са једним![]()
Pisao sam vec da meni Market Enabler radi i na telefonu i na tabletu, zakacio sam verziju koju imam u temi za Viber
Nemoguce da samo njemu od citavog bencha radi da vidi sve bez VPN-aBez VPN-a ti radi, samo uz pomoć unlocker-a (tj Enabler-a)? Pitam čisto informativno, ne može da škodi. Meni ne treba.
Nemoguce da samo njemu od citavog bencha radi da vidi sve bez VPN-a![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari