Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kad smo već kod ove priče, da li whitelist filtriranje po mac adresi može da spreči upade u mrežu? Znači na whitelist sam stavio svoj komp i telefone koje koristim ja i ljudi koje dolaze kod mene.

Koji program koristite za pravljenje slika u split screen-u? :) ja koristim Split Cam ali mi nije to to... Dajte neki da valja... :)

@daxyco
U principu može jer će onaj ko nije upućen odustati kad vidi da ne može da se priključi. Međutim, ako se neko baš nakani to ga neće sprečiti, jer se MAC adresa lako klonira.

Poslednja izmena:
Brate šta je njima s' glavom?Gde im je do sada bio taj zakon...:S:

ne mogu da verujem da su Angry Birds zabranjene za instaliranje iako su free....

Jel vam trazi facebook neki update ali ne preko playstore...nego direktno...nesto mi to sumnjivo...
me4ugane.jpg

Poslednja izmena:
Da li se možda još nekome javi Force Close kada u Tapatalk-u pokuša da pogleda YouTube klip? Meni obe aplikacije izbace FC. A mislim da je juče lepo radilo.

^ sada vidim da je ovo upućeno meni
Da, Tapatalk v2.4.13, legalni

Ćorax koristis li MODovanu vezriju Youtubeta. :d Vrati se na staru dobru 2.4.11. Nervira mene YT built in player :)

Ne koristim. Koristim zvaničnu, update-ovanu verziju sa Play Store-a. Ma do mog telefona je tj beta ICS-a za isti.

sredjeno...

Poslednja izmena:
Modern Combat 4 na popustu, 0,99$.
Pošteno se namučih da ga pazarim. Registrovao sam karticu na NY početkom godine i bez problema kupujem na GP ali sad je bilo problematično. Prvo nije za naš region. Ok, uradim neki vpn, krenem u proceduru kad ono password za nalog prc, pogrešan. Ponovim, opet pogrešan. Kad eto ga mail stiže, blokirao Google, sumnjiva im situacija sa ip adresama. Uglavnom preko browsera se ulogujem na Gmail i to uz kontrolna pitanja i tek posle toga mi GP dozvoli kupovinu igre. Stvarno mislim da će da nas otresu sa ovog Google playa i pošto me mrzi da im šaljem mail evo ovde da im poručim da mi sišlju krivak. ***, dajem im pare, sve više kupujem programa, znam, cigančim se po popustima al ***, a oni neće pa neće. Jel nam smrdi iz usta, imamo lepru!? Sjašite nam više!!!

Poslednja izmena:
Kako se zove ona aplikacija koja cuva sva korisnicka i sifre od socijalnih mreza a i nekih aplikacija, i automatski se loguje kada recimo promenim rom. Isprobavam neke romove pa me mrzi da stalno radim log in.

jel imao neko problem da ne moze da upali mobile data? Kada stisnem precicu za data on/off (ili direktno iz podesavanja) nista se ne desava. Da bi mi data proradio moram da resetujem telefon/ prebacim u airplain mode/ ili izvrsim skeniranje dostupnih mreza i izaberem da se ponovo konektuje na yug03.
U pitanju je zte skate, na officijalnom romu je jedno vreme sve radilo kako treba i onda je odjednom poceo taj problem. Pokusao sam sa custom romom, wipe-om svega sto se moze vajpovati, promenom apn-a, nista ne pomaze.
Ima li neko ideju?

Modern Combat 4 na popustu, 0,99$.
Pošteno se namučih da ga pazarim. Registrovao sam karticu na NY početkom godine i bez problema kupujem na GP ali sad je bilo problematično. Prvo nije za naš region. Ok, uradim neki vpn, krenem u proceduru kad ono password za nalog prc, pogrešan. Ponovim, opet pogrešan. Kad eto ga mail stiže, blokirao Google, sumnjiva im situacija sa ip adresama. Uglavnom preko browsera se ulogujem na Gmail i to uz kontrolna pitanja i tek posle toga mi GP dozvoli kupovinu igre. Stvarno mislim da će da nas otresu sa ovog Google playa i pošto me mrzi da im šaljem mail evo ovde da im poručim da mi sišlju krivak. ***, dajem im pare, sve više kupujem programa, znam, cigančim se po popustima al ***, a oni neće pa neće. Jel nam smrdi iz usta, imamo lepru!? Sjašite nam više!!!
pa to je ok, neka njihova zaštita za wallet. isto je i meni bilo kad sam prvi put kupovao (samo što sam ja ko mentol 10x kucao šifru bez da obratim pažnju zašto ne prolazi login :d)

Vrh Dno