Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

:D

Play.JPG

Bez proxija...

Meni se samo pojavilo, odjednom, ništa nisam čačkao.

Probajte app Friday.
To je neka vrsta dnevnika koji Friday generisa na osnovu aktivnosti korisnika. Dobra je jer omogucava da pregledate sta ste radili prethodnih dana, sa kime ste sve razgovarali, dopisivali, sta ste uslikali, gde ste bili...

A ne jede malo ovaj petak bateriju?:)

Evo nestade mi i whatsapp iz liste instaliranih aplikacija na google play! Da li ce da bude kao sa viberom? Doduse whatsapp-a i dalje ima na store-u!

i Auto Express aplikacija, ne vidim je na play store-u...

Dajte neki programcic za seckanje pesama, da napravim ringtone od odredjenog trenutka

Ringdroid

Hvala instalirao, i sad nadjem da imam neki mp3 ringtone maker....

Ne mogu da verujem da su nas izbacili sa vibera?!? Kakva smo "drzava" !!!

Moze li neko da preporuci neki lepo dizajniran clock widget? Probao sam gomilu, ali nekako nisam zadovoljan dizajnom vecine.

Skidao sam ovo ranije, i samo blenuo u prazno. Uopste se ne snalazim, radije bih neko gotovo resenje.

jel ovaj splashtop 2 free samo preko wireless, ili i preko 3g. ja juce da se konektujem preko mobilnog neta i trt. ako je tako da leti u djubre da ne zauzima mesto. :D

Apropos Google settings, ja se nadam da će Google skorije ubaciti onu stvar iz ios-a, da su svi settingsi iz aplikacija centralizovani, tj sve je na jednom mestu, nema potrebe da ideš od aplikacije do aplikacije i ulaziš u settings.

Ne znam, koliko sam video kod druga njemu nisu od svih aplikacija podešavanja tamo, on ima sigurno 100 instaliranih a od svega 20 je tamo u settings dodata ikonica. I ako već tako nešto rade onda treba poseban odeljak inače settings postane haos.

Poslednja izmena:
kako da mi swiftkey zapamti novu reč? i kako da izaberem neku drugu ako nisam zadovoljan onim što je ispisao posla svajpovanja?

Ako ti je ponuđena u ona tri predloga u vrhu, samo tapni na nju, ako nije otkucaj je peške.

A pre toga moram slovo po slovo da obrišem to što mi se ne sviđa?
A ovo oko dodavanja u rečnik? Svaki put moram ručno da kucam te reči

Jednom kad je otkucaš i tapneš na nju, zapamtiće je.

Ali meni je uopšte ne nudi da je tapnem?

Zna li neko editovati APK od Tapatalka da mi ne otvara u onom s*anju i ugradjenom YT playeru (hocu kao ranije sto je bilo da odmah otvori u YT appu). Takodje kad instaliram onu modovanu verziju YT-a Tapatalk se crashuje jer ne moze da inizijalizuje modovanu verziju YT-a!

Poslednja izmena:
Ima li neka aplikacija za android sa kojom mogu da gledam feed sa ekrana telefona na racunaru preko wifija?

Stjepo, jedino da skines stariju verziju, a sad cimati se i kompajlirati da bi skinuo taj feature... Ili koristi stari ili predji preko toga.

Inace da vas pitam ljudi, jel znate neki app kako bi povezao xbox i telefon? Npr. da pustam filmove bezicno?

Ima li neka app preko koje moze da se slusa muzika na fazon Deezer a da je besplatna?

Nazad
Vrh Dno