Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Vec sam mislio da bulaznite, jer nema minut kako sam otvarao app drawer i gledao nesto, kad ono usao ponovo ima i sta da vidim: google settings :D

Otisla je kako je i dosla, brzo i tiho :p

Svi su najbolji. Stvar ukusa.

Ma kakva ikonica?:)

y6upypeh.jpg

Zelena - Google settings

stvarno google settings ikonica i kod mene i kod svih ostalih na androidu kako se deinstalira i da li sme da se otvori cemu služi ajde da ispitamo ovde šta je ta ikonica

Sluzi kao shortcut ... dovodi te na iste opcije kao kada bi isaoo System Settings,Accouts,Google+

Ja sam odradio clear cache google play service, uninstall updates i disable-ovao. Ikonica je nestala.

Ocito mu ne treba, kao sto i stvarno ne treba. :D

Posto ne koristim google+ a i nervira me kada mi je nesto u telefonu sto ne koristim, imam lepo u settings-u account, sta mi tu oni ubacuju djubre neko. Obrisao sam, paaa nekih 40-ak stvari koje ne koristim iz system-a :) Volim da imam ono sto mi treba i da radim sta hocu, a ono sto mi ne sluzi icemu ide u kantu :D

Nisam samo Google settings, ima i jedna razlika. Pročitajte tekst gore.

Ne, mislio sam da je neki poseban razlog :)

Imao sam taj problem prošle nedelje. Probao da brišem reinstaliram i sve živo i nije htelo. Samo mi je radilo na 3g.

Kod mene je bio problem sa aplikacijom Freedom+v0.7.8 , koja služi za creckovanje aplikacija i igrica, kao neki black market. Probao sam neku aplikaciju da "obradim" ali nije htelo. Onda sam obrisao taj Freedom i posle nije nikako htelo da se konektuje preko wi-fi.

Vratio sam aplikaciju i proradilo je, možda je tvoj problem sličan, možda si obrisao neki unlocker za market ili tako nešto.

Možda pomogne :)

Uspelo je...čak sam radio i reset na fabrička podešavanja i opet nije htelo.Ta aplikacija je ključ Freedom+ .Kad sam je ponovo instalirao proradio je market preko wifi.

Svi vi koji ste obrisali tu aplikaciju znajte da necete moci da podesavate pristup aplikacijama na koje ste se prijavili preko G+, ako je to nekome bitno...

The new icon is simply a direct access app to the same settings you would see if you went to Settings > Accounts > Google. There is a small difference though, this ‘Settings App’ has an additional setting that the other method doesn’t and that would be access to your ‘Apps with Google+ Sign-In’.

Pa ja znam zasto sam je obrisao i procitao sam i znam sta je :) E sad ostali.....ne znam :)

Ma za tebe se ne brinem :D Nego neki se javljaju da su je obrisali, a nemaju pojma sta su obrisali :p

Ja sam ipak posegao za manje radikalnom metodom, samo je u Holo launceru ikonica uklonjena iz drawera... :)

1. Da li ima neka aplikacija za PC i Android, koji se upare preko wifi-ja i samo prevucem sta hocu da prebacim na mob. ili obrnuto?

2. Prvo pitanjem pitam iz razloga sto mi je nekada zamorna procedura povezivanja preko kabla. Ako hocu preko connect storage to pc ima svoj protokol povezivanja, ako idem preko KIES-a (koji sam jedini i istalirao za S2 od aplikacija za Win) dugo mu traje ucitavanje sadrzaja mobilnog. Za wifi me interesuje zbog manjih fajlova, kada su veci onda bi preko kabla. Tako da ako postoji nesto brze i lakse preko kabla opredelio bi se i za to. Npr samo prikljucim usb kabel u statusu prijavi, kliknem i imam vec prijavljen novi drajv na pc-ju.

Probajte app Friday.
To je neka vrsta dnevnika koji Friday generisa na osnovu aktivnosti korisnika. Dobra je jer omogucava da pregledate sta ste radili prethodnih dana, sa kime ste sve razgovarali, dopisivali, sta ste uslikali, gde ste bili...

Evo nestade mi i whatsapp iz liste instaliranih aplikacija na google play! Da li ce da bude kao sa viberom? Doduse whatsapp-a i dalje ima na store-u!

Viber je bio nestao, pa uvece, ili sutra izasao update, pa opet nestao... ako nekom treba imam apk file za to... moguce i whatsup da ce da bude update pa ga zato povukli

Vrh Dno