UI na srpskom? Takve aplikacije momentalno deinstaliram jer su prevodi obicno katastrofalni.
moze da bude i do roma. meni ne radi na cm10.1, aokp. posto imam desire hd na sense romovima radi najnormalnije a nije do apn posto stavim identicne parametre
UI na srpskom? Takve aplikacije momentalno deinstaliram jer su prevodi obicno katastrofalni.
Na primer?
Konfiguracija APN?
koji provider? ako je mts oprosti se, za ostale ima nekih zaobilaznih resenjaJesam koristila promenu APN-a. Znači promena je zabeležena, bez obzira što sam ugasila aplikaciju?
I koristim CM10.1 rom. Nije ni meni nesto bitan MMS, ne pamtim kada sam ga poslala, ali po nekad ove babeznaju da pošalju po nešto
Ko reši moj problem ,znači stvarno je expert za mobilne.Skidam kapu takvom liku.
Play store mi radi na 3g a na kućnom fi-wi neće.Vraćao sam fabrička podešavanja na ruteru..brisao data i keš u aplikaciji play store..deinstalirao market enabler..svasta petljao i ništa..danima se mučim..Na drugim telefonima sa istim nalogom radi..doduše tražio verifikacioni kod,kada sam na ZTE Blade instalirao JB sad pre neki dan,Ali na njemu radi.Imam i Alcatel 997 i izmučih se više od nedelju dana i neće..kada sam van dometa rutera oće ..ne pravi probleme a u stanu nema šanse.
Jel se jos nekom pojavila zelena G ikonica - Google settings, sama od sebe?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari