Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pa od kako je došla nova verzija od tada se ovo sa Viber-om i pojavilo... ;)

To ne znači da prepravke na strani servera nisu uradjene paralelno sa novom verzijom Play Store-a. Uostalom, filteri oduvek funkcionisu na strani servera. Nova verzija donosi samo bugfixeve i to nista posebno, analizirali su u Android Police.

Pa znam, ali opet... Ne znam koji bug su odradjivali, ja nikakvih problema nisam imao... Možda oni iz android police ne znaju za Srbiju, pa da vide te probleme, oni imaju lep market i mogu da kupuju kao sav normalan svet...

Fancy Widget aplikacija i widget za vremensku prognozu. Možete podesiti da vuče podatke sa w2u ili sa google—a. A izgleda fantastično.

Poslednja izmena:
Pa brate ne vredi mi nista ako su podaci netacni. Izgleda mnogo bolje od w2u, koristio sam preko 24h i uporedjivao sa raznim izvorima, bukvalno je sve bilo netacno, nepouzdano i morao sam da se vratim na w2u.

Ma zezao sam se. :)
Guta bateriju i ostavlja telefon budnim previše. Ja obrisah posle dva dana.

Imam i eye in the sky a i w2u pa menjam kako mi kad dune.

Ja te aplikacije drzim cisto reda radi, i ovako niko ne moze da pogodi.

Okacio sam SS par strana u nazad pa pogledaj...

@Djilkosh : probao, hvala u svakom slucaju... Moze da prodje ali je prebudzena i ruzna... Ono sa SS-a je idealno, ali ne znam sta je :-(

Ovo je tvoj SS.

avyhuvun.jpg

Evo kako to izgleda kod mene ako mislimo na isto.

avu2a7y7.jpg

Је л' само мени нестао viber са листе инсталираних апликација на плеју, или су га макли?
ja sam jos prije 5-6 dana prijavio da su nama u CG makli Viber sa liste aplikacija... Stvarno vise nemam zivaca da se akam sa legalnim uzimanjem free aplikacija, odem na Aptoide i ciao, necemo ga tunnelbearovati, cekati nove enablere, unlockere i sl :p
Nije mi bas najjasnije sta programeri Viber-a dobijaju time sto im se aplikacija ne vidi u Srbiji, naravno moze im se, ne gube nista sem manjeg broja korisnika, ali ipak cemu to...
ja ne kapiram od cega Viber dobija zaradu, ako je ima uopste, ali svakako: korisnici iz ovog regiona su im samo opterecenje na serverima, a zaradi se ne mogu ni ubuduce nadati od velike vecine...

Šta je sa ovim Aptoide? Još nisam koristio ovakve stvari. Jel to o black market, jel ima tu kakvih negativnosti

Ne znam sto se FB aplikaciaj stalno apdejtuje,kada je stalno gora i gora,nikako da bude bolja. Posle zadnje apdejta,FB ume da zabaguje.

Ajde vi koji ste ažurirali Viber na v2.3.5 isprobajte poziv prema nekom ko je na starijoj verziji. Imam problem. Sagovornik me ne čuje, a svi oni medjusobno mogu da se čuju. Zanima me samo da li je do mog telefona ili do te zadnje verzije Viber-a???

Juce je viber bio takoreci u kvaru, nije ga bilo ni na marketu...danas stigao update i sve je ok

Nego jel zna neko neku aplikaciju koja blokira ulaz u slike, kao sto je vec neko pitao na nekoj od prethodnih strana....

Poslednja izmena od urednika:
Ja nemam Viber u listi instaliranih aplikacija, a nemam ga ni u ponudi na Play Store. U pitanju je LG L9...

Ako se ne vidi na Play Market-u sa njihoog sajta može da se otvori i instalira ili ažurira). Ja i dalje imam problem..sagovornici me ne čuju

Kod mene na VIP-ovoj kartici nije moguce instaliranje ni sa sajta, dok sa karticim mts-a, jeste.

Evo i Fun Run ne mogu da nađem preko playa ali preko chroma da pa ako sa chroma odaberem play (i to app a ne sajt u chrome) onda ga vidi i može da ažurira!?

Poslednja izmena:
To što u pretrazi ne nalazite neke aplikacije, koristite Market Unlocker. Sa njim je pretraga kompletna, iako ne radi "otključavanje" paid aplikacija, ali radi promena MCC-a. :)

Ni meni nema vibera na play store-u, a ni u my apps. Ali kada udjem u my applications i odem u all (prevucite u levo, lista svih instaliranih aplikacija ikada) tu ga normalno ima i kada kliknem na njega otvori mi sve normalno kao da sam ga trazio preko play store-a, imam i open i uninstall, komentare dole i to...

Probajte...

...

Nego jel zna neko neku aplikaciju koja blokira ulaz u slike, kao sto je vec neko pitao na nekoj od prethodnih strana....

Potreban mi je neki proveren i pouzdan program za zakljucavanje galerije tj samo nekih odredjenih foldera. Nije bitno da li je paid ili free verzija.
Kome god sam dao telefon odmah je usao u galeriju sa slikama, kao da se tamo nesto besplatno deli.

Ja koristim QuickPic koji u sebi ima opciju za sakrivanje foldera i odlicno radi ;)

Ni stock galerija neće da vidi te slike ako se sakrije preko Quickpic-a, program napravi ".nomedia" file.

Vrh Dno