Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Evo danas je izasao novi update za Viber, meni je sve sredilo, inace me je na startu izbacivalo iz aplikacije. Ispravka, nije izasao danas, vec mi ga je danas ponudilo. Ne razumem zasto na marketu ne stoje poslednje verzije aplikacija, vec se skidaju ko-zna-koje, pa se posle azuriraju.

Poslednja izmena:
Da odgovorim sam sebi, aplikacija pod imenom Contacts Sync Fix resila problem.

BRAVO!! To mi je trebalo! ;)

Potreban mi je neki proveren i pouzdan program za zakljucavanje galerije tj samo nekih odredjenih foldera. Nije bitno da li je paid ili free verzija.
Kome god sam dao telefon odmah je usao u galeriju sa slikama, kao da se tamo nesto besplatno deli.

Ja koristim QuickPic koji u sebi ima opciju za sakrivanje foldera i odlicno radi ;)

Poslednja izmena od urednika:
Је л' само мени нестао viber са листе инсталираних апликација на плеју, или су га макли?

Makli ga izgleda..ne znam šta im je, u poslednje vreme su bar 2,3 aplikacije makli potpuno bez veze

Poslednja izmena:
I meni vibera nema u listi instaliranih aplikacija, nemam pojma sta se desava!

Qrve ga uklonile za naš region..pa da li je moguće..evo vidim ga preko vpna

Na ps-u? Meni je prikazan...

Nego, Blic je nest prolupao, stalno prijavljuje fc, jel se jos nekome to desava?

Ali ovo je do Vibera, jer sam developer određuje u kojim regionima će biti vidljiv njegov program...

Da li postoji neki financial manager (azuriranje stanja po racunima, kartica itd) kome mogu da pristupim I online preko kompa?

Probajte sa kompa da li ce vam proci push instalacija za Viber https://play.google.com/store/apps/...lt#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS52aWJlci52b2lwIl0.
Nema je u pretrazi sada, link sam iskopao preko UK TunnelBear servera.

Preko našeg kad odem na ovaj link samo mi pukne Google Play... Znači otvori mi, pokaže mi da mogu da instaliram Viber i samo pukne i vrati me na tapatalk

Edit: Sad tek vidim da si napisao preko kompa, to sam prevideo, ovako mi se dešava na telefonu...

Da li postoji neki financial manager (azuriranje stanja po racunima, kartica itd) kome mogu da pristupim I online preko kompa?

Mnoge banke imaju svoje aplikacije, potrazi svoju banku u aplikacijama - s tim sto ces morati i do filijale po aktivacioni kod i sl.

Успео сам да инсталирам Viber тако што сам са опере на мобилном отворио гугл плеј, улоговао се, пронашао Viber и покренуо инсталацију. Била је нека грешка при инсталацији, кликнуо на то, отворила се гплеј апликација на страници Vibera, одакле је инсталација прошла. Изгледа да није забрањена инсталација, само се не приказује у претрази, као ни на листи инсталираних апликација.

Nije samo Viber, sve češće mi se dešava da neće u Playu da se pojave pojedine plaćene app (samo pojedine), čak i one koje sam kupio. Kartica mi je "prijavljena" na NY tako da uvek vidim paid apps. Pre neki dan probam Tapatalk, nema ga nigde. Ne mogu da se setim još za koju mi je bilo ali je bilo za još par. Rešenje, odem preko browsera na play, u mom slučaju Chrome, i ne moram odatle sa ih instaliram nego kad mi da izbor app za sledeći korak odaberem play i tada ga uredno otvori.
I druga stvar koja me iritira otkako ne radi unlocker, neke app ne rade u fullu za naše podneblje. Npr, SoundHound mi više nema stihove (ono kao karaoke). Zamislite za par godina kad budu i Google Glass dostupne pa čak i ako do tada proradi dosta opcija kod nas kad krenemo na engleskom pa da ponavljamo po par puta zbog akcenta ili izgovora ko sad s Google Now.
***, a mogao sam i da budem rođen ko crnac u Liberiji, dobro je i ovako ;)

Poslednja izmena:
Izgleda da niste skontali da se Google Play update-ovao na 3.10.14 iako ništa vizuelno nije promenjeno izgleda da je uradjen rebalans za aplikacije koje mogu da je vide i koje ne mogu u odredjenim zemljama...

^^ Mislim da je to odrađeno na strani servera. Nova verzija je samo bugfix.

Nije mi bas najjasnije sta programeri Viber-a dobijaju time sto im se aplikacija ne vidi u Srbiji, naravno moze im se, ne gube nista sem manjeg broja korisnika, ali ipak cemu to...

Poslednja izmena:
Ako nekog ne mrzi, a mene sad mrzi možete pisati viberu preko onog linka contact na play storeu, zašto se ne vidi aplikacija u Srbiji...verovatno će je čekirati onda

Koliko se ja secam, a mozda gresim, kad se postavlja aplikacija sve zemlje su po defaultu cekirane, i cini mi se da ima opcija da se unesu zemlje koje ce biti izuzete.

A čudna je situacija sa Viberom, kao da ga nisu skroz povukli, mislim ne može mu se pristupiti direktno ali kada na GooglePlay odem preko Blackm...a mogu mu pristupiti, instalirati, obrisati, uraditi update normalno jer mi je prikazan kao i ranije, nema onog obaveštenja da ne podržava ovaj region kao za paid aplikacije i one koje su free ali nisu podržane za nas.

Svejedno, ko nema market enabler i slične stvari ovako može odrediti update direktno sa Google play-a kao i ranije bez da skida apk negde i to.

Ispod oznake WiFi signala?

Meni je tako default na Note 2. Mislim da je to deo JBa

Okacio sam SS par strana u nazad pa pogledaj...

@Djilkosh : probao, hvala u svakom slucaju... Moze da prodje ali je prebudzena i ruzna... Ono sa SS-a je idealno, ali ne znam sta je :-(

Pa brate ne vredi mi nista ako su podaci netacni. Izgleda mnogo bolje od w2u, koristio sam preko 24h i uporedjivao sa raznim izvorima, bukvalno je sve bilo netacno, nepouzdano i morao sam da se vratim na w2u.

Ne da jede bateriju, nego unistava. Jednom sam na bbs-u nasao preko 2.5k wakeup alarm notifikacija od nje. Momentalno sam je deinstalirao :)

Ti si bar na vreme uočio, a šta ja da kažem? :D

uploadfromtaptalk1361712355135.jpg

Nazad
Vrh Dno