Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ukucaj u gugl lockerpro lockscreen apk, ostalo ces lako naci

^ Stvar izbora. Ja koristim SuperSU. Bez nekog posebnog razloga, promene radi.

ja imam SU... E sad, interesuje me, ako hocu da stavim SuperSU, koja je procedura: deinstaliram SU i stavim odmah SSU, ili prvo stavim SSU, pa maknem SU, iliiiii....?

ja imam SU... E sad, interesuje me, ako hocu da stavim SuperSU, koja je procedura: deinstaliram SU i stavim odmah SSU, ili prvo stavim SSU, pa maknem SU, iliiiii....?

Stavis SuperSU, pokrenes ga i on ce te pitati da postavi svoje fajlove. To, naravno, prihvatis. Nakon toga izadjes iz SuperSU i maknes SuperUser proizvoljnom metodom (rucno, TB, ili nesto trece).

... kako da ga maknem rucno ili nesto trece (TB nemam)? :) Ne moze da se prosto deinstalira?

Mislim da je neko pitao vec ali nisam zapamtio... Aplikacija (widget) za zakljucavanje telefona, da ne moram na power dugme.

... kako da ga maknem rucno ili nesto trece (TB nemam)? :) Ne moze da se prosto deinstalira?

Pa ne može da se deinstalira običnom metodom jer je sistemska aplikacija. Najlakše ti je da instaliraš TB (besplatnu verziju, valjda ima tu opciju) ili Link2SD (koji ima mogućnost brisanja sistemskih aplikacija).

Jel ima neko ideju/predlog za aplikaciju kojom bih mogao da pratim potrošnju po kreditnoj kartici? Znači ono, ubacim limit i transakcije, kamatu, minimalnu ratu, ostatak duga i šta sve još ne ide uz to...

Probao sam, lepo radi, samo da ubace page wrapping i to je to :)

Radi odlično zna li neko samo kako da integriše opera link?

E i ja sam hteo zbog speed dial-a ali dobijem Black screen kad pokušam da sinhronizujem.

Šta je fora sa tom Opera Ice? Šta tu ima novo tj drastično promenjeno.

Како да направим зип фајл у титанијуму да га флешнем после рома и да ли је то препоручљиво уопште? Остајем на кстом рому аокп само да напоменем.

Manje od Chrome-a...

Uglavnom valjda moze move to sdcard. To me nervira kod Chromea. Inace po meni je Opera Mobile vec sad najbolji browser.

Po meni najbolji stock što dolazi uz telefon, jednostavno najbolje mi radi... Chrome mi nekako sporiji.

Stock jeste stvarno dobar, ali meni fali sinhronizacija bookmarkova kao kod Chromea ili tabova...

Nazad
Vrh Dno