- Učlanjen(a)
- 06.06.2012
- Poena
- 229
Ja ne znam sta ljudi vide dobro u Chrome-u. :banghead:
Po meni najbolji stock što dolazi uz telefon, jednostavno najbolje mi radi... Chrome mi nekako sporiji.
Ma chrome je strava i zasu. Mogao je jos godinu dana biti u zestokoj beti, aosp browser je tri klase bolji.
Како да направим зип фајл у титанијуму да га флешнем после рома и да ли је то препоручљиво уопште? Остајем на кстом рому аокп само да напоменем.
^^
Ja stock držim samo radi testiranja sajta za firmu.
Chrome beta odlično radi i uvek imam operu mini, za edge. Sada sam stavio novu operu da malo isprobam.
To radi bez greške, moj zip file sadrži root explorer i TB
Nova Opera Beta nema los dizajn, sve je na svom mjestu bez bespotrebnih opcija, ali je ipak dosta sporija od Opere Mobile primjetio sam (baguje prilikom otvaranja "zahtjevnijih" sajtova). Podrzava li Chrome Beta - Move to SD Card. To me najvise nervira kod Chrome-a. Jos kad se navali njegov cache ode sve u k****c. Navuklo bi se prostora, ali ne zelim to jer ni sa cim nije zasluzio![]()
@ corvus
Koliko ti ova aplikacija za twitter zauzima rama. Od jutros mi je telefon užasno spor, ram pun do maks, mada pokazuje za tu app da jede 6 mb.
Ja biram user application, možeš i system
Trenalo bi da radi kad je screen off, HD video, preko WiFi i 3G. A to da radi YT u pozadini je jos uvijek nemoguce koliko ja znam sa standardnom yt appKod mene radi isto kao i obicna,tacnije ne radi nista od onoga sto bi trebalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari