Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel ona opcija na google+, konferencijski razgovori, radi bez obzira na verziju andoida i model telefona?

Trebalo bi, jer se google + aplikacija update-uje nezavisno.

Drugari, kako da nekoj aplikaciji onemogućim da se pojavljuje na Play Store-u i da mi nudi update? Jednu aplikaciju ne bih da update-ujem i posle kad se skupi par update-a za ostale ne mogu da kliknem da mi sve odjednom update-uje zbog nje :/ Nekako preko TB?

Kupio sam je :) Radi se o Deluxe Settings-u (JKay) i pošto koristim malo stariji ROM i framework neće da radi sa novijom verzijom ;)

Ok, sori :confused:
Ja sam to ranije pokušavao, nisam našao načina, mislim da TB to ne može

Ima Detach from Market u batch action TBa. Nisam koristio ali bi trebalo da je to baš što ti treba.

Da li neko ima problem u skorije vreme sa Foursquare applikacijom.

Neće da uradi update lokacije bez GPSa. Ostale aplikacije kao Maps i sl rade najnormalnije.

Note 2 (ARHD 12) ako je bitno.

Ne moze maliciozna app da pristupi tom fajlu. Treba ti root i da korisnik eksplicitno dozvoli pristup. Slazem se da je propust, ali ne treba zbog toga praviti dramu.

Ne moze maliciozna app da pristupi tom fajlu. Treba ti root i da korisnik eksplicitno dozvoli pristup. Slazem se da je propust, ali ne treba zbog toga praviti dramu.

Naravno da treba root, a sta ako napakuju "maliciozni code" u neku legitimnu aplikaciju koja zahtjeva root :) Vjerujem da ima dosta nacina za to! :) Evo citam 78% malware-a u svetu smartphone-a pripada Androidu 0,7% iOS :)

Permisije slabo ko gleda prilikom instalacije aplikacija, izmejdu ostalih i ja... :)

Poslednja izmena:
Da li neko zna neko način da se na ekranu prilikom dolaznog poziva prikažu i ostale informacije o kontaktu (recimo firma odnosno Organization) sem imena i broja? probao sam par aplikacija, ali su sve orijentisane na full screen photo (što mene ne zanima puno) i ne rade dobro.

Ima li ko weather&clock theme pack za fancy widgets?

E ljudi kako bih mogao da prevarim Google Play, jer mi ne vidi neke aplikacije. Tek sad sam skontao da nemam AngryBirds npr. Znaci nesto kao MArket Unlocker ili Enabler kao sto je ranije bilo. Ne radi vise to :)

Gde ti živiš Stjepo? :p

Cela frka jedno već mesec dana kako ne radi unlocker, a ti sad pitaš, čak se i ovde u ovoj temi pisalo, na ostalim temama takodje, otvorene posebne teme itd itd :) moraš koristiti neki VPN

Najlakše, instaliraš blackmart, nađeš aplikaciju na njemu a onda odeš na opciju market (u blackmartu) i tako nađeš direktno na Google playu ali samo one koje se ne vide kod nas tipa Viber, , Whats up, Angry birds,.. one koje se plaćaju ne vidiš bez enablera itd

Hajd postavi-te link na marketu za neki VPN koji koristis-te :)
Preko racunara bi vjerovatno neki US proxy upalio.

Ne znam sto om ovo treba, postali su isti kao Apple :banghead:

Danas slusam na radiu kako watsup vise naece postojati nigde jer su operateri resili da ga ukinu. Kakve sve gluposti izjavljuju nasi priuceni radio voditelji

Danas slusam na radiu kako watsup vise naece postojati nigde jer su operateri resili da ga ukinu. Kakve sve gluposti izjavljuju nasi priuceni radio voditelji

Pa u Grčkoj ništa od voipa ne radi preko 3g. Samo kad si na wifi radi. Verovatno će i ovo naši lobosi da ih prekopiraju.

Vrh Dno