Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Poslednja izmena:
nece ti nista obrisati od reci sto je popamtila. ostaje na kartici posle uninstall-a. u svakom slucaju ako ne verujes ti lepo prekopiraj sadrzaj iz foldera android/data na drugo mesto

Obrisao sam pa instalirao 3.1 i hoce sad...Hvala

ako promenim rom,kako mogu da sacuvam save fajlove iz par igara,i kontakte? mogu sve da uradim sa titanium backupom ili mi je potrebno jos nesto,tj kako da kasnije vratim sve u telefon?

ako promenim rom,kako mogu da sacuvam save fajlove iz par igara,i kontakte? mogu sve da uradim sa titanium backupom ili mi je potrebno jos nesto,tj kako da kasnije vratim sve u telefon?

Za save file-ove, call log, sms i wi-fi AP koristi Titanium Backup. Kontakte sinhronizuj sa googlom.

Ovaj flow razbija kako radi. Oduševljen sam. Predikcija kao i uvek fenomenalna.

Kad ce Flow da puste na market kao update za SwiftKey ? Jel se zna?

Pa realno flow je samo dodatak na SwiftKey... Nije novi proizvod... I tešim se time da developeri nisu naša banda.

Odličan je Dice player, jedino što kao i MX ne pušta DTS. Nisam uspeo da nađem odakle konkretno da downloadujem plugin za DTS za Dice player. Nastavljam search na XDA, ali ako neko može da mi skrati posao... :)

Za starije telefone (mali ekran, 600mhz cpu) smart kb, za novije thumb.

Pa imam 600mhz doduse overklokovao sam ga na 787 a ekran 3.5".inace ja volim onu klasicnu tastaturu pa zato hocu nesto od ove 2.trenutno koristim smart,al sam cuo i da je thumb dobra pa da vidim koju da kupim.

Ovaj Solid Explorer je baš ono dobar :). Posle x godina ću izgleda penzionisati ES i preći na njega...

Odličan je Dice player, jedino što kao i MX ne pušta DTS. Nisam uspeo da nađem odakle konkretno da downloadujem plugin za DTS za Dice player. Nastavljam search na XDA, ali ako neko može da mi skrati posao... :)
MX player je imao DTS zaključno sa verzijom (čini mi se) 1.6e. Kod prelaska na sledeću, stajalo je:
Removed DTS audio codec due to license issue.
Sve prethodne verzije se mogu naći guglanjam

Znam, ima je i Dice ranije, ali može i sada da radi sa pluginom... stare verzije ne bih.

uspeo

Poslednja izmena:
Ne znam kako je mogao da ti bude najbrzi, kada je on tromiji od drugih launchera i na jacim telefonima.

Poklanjam Ingress invite kod

Pošto imam viška jedan Ingress invite...

Poklanjam ga onom ko se prvi javi u ovom thread-u, a želeo bi da proba Ingress.

Invite otisao. :)

ES File Explorer V3 (trenutno Beta) izgleda odlično. Odradili su kompletan redizajn i ima Holo izgled. Jeste malo trom trenutno, nadam se da će biti brži u finalnoj verziji.

Dobar neki program za camcoder,pod uslovom da moze da snima sa upaljenim blicom?

Hvala

Dobar neki program za camcoder,pod uslovom da moze da snima sa upaljenim blicom?

Hvala

Moze svaki normalan program, cak i default ako ti telefon ima flash koji moze da svetli stalno. Neki ZTE imaju flash koji moze samo da zmirka. Nisam siguran za alcatel ali ako mozes flash light koristiti kao lampu onda moze i da snima dok je lampa upaljena.

Probaj lg cameru.

Jel se pojavio neki dobar novi launcher za starije telefone, znam da ste svi na 4.567 verzijama al reko da priupitam :)

Jel se pojavio neki dobar novi launcher za starije telefone, znam da ste svi na 4.567 verzijama al reko da priupitam :)

Od novih launchera za GB je najbolji Holo launcher najmanji i najbrzi. Drugi je Launcher pro samo zato sto je stariji i nema neke sitnice kao gesture, malo losiji edit ikonica i jos ponesto sto je u medjuvremenu doslo na launchere ali i pored toga je jako dobar.

Nazad
Vrh Dno