Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da, nista novo, i dalje su najbolje opcije LP, ADW i Zeam..

Moze svaki normalan program, cak i default ako ti telefon ima flash koji moze da svetli stalno. Neki ZTE imaju flash koji moze samo da zmirka. Nisam siguran za alcatel ali ako mozes flash light koristiti kao lampu onda moze i da snima dok je lampa upaljena.

Probaj lg cameru.

Stock camera snima u 640 x 480,a telefon podrzava 720p,i ne moze da se promeni u 720p

Probao lgcameru i radi sve kako treba,plus sa upaljenim blicem.

Hvala

Koji bi program trebao instalirati na svom telefonu da bih mogao gledati utakmice preko live streama?

Meni radi live stream preko opera mobile. Tj gledam TV uzivo na vektoru.

Jek ima neka app da mogu sa fotke da isečem lice (glavu) i da ga umetnem u drugu fotografiju.

Ima mnogo, ne znam koja je najjednostavnija npr. Picsart pa onda vidi dole šta još sve ima...
A gde može da se nađe es file explorer beta?

Tapatalk HD cena:

Hi all,

Link to Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkHDBeta

Many thanks for participating beta-testing this app in past few months, as you are reading this we are submitting the last Beta 10 to Google Play. Here are the high-light of the pricing, discount and one additional thing we can offer to you guys.

- We will be releasing final 1.0 to Google Play with launch price of $0.99 on Jan 14. You will be receiving notification from this app when we have released it so you can go ahead to purchase it at this special price
Jan 15: $2.99
Jan 16: $4.99 (Final price)
As you have followed us in past few years, we have rarely done any discount so please take advantage of this special launch pricing. The final price of $4.99 is inline with what we are offering on the iPad side and we feel this is a great price considering the amount of engineering work and what you are getting on this very niche product that serve your need very well.

During this month we will be upgrading (majority of ) your Tapatalk ID status to VIP, While there is no specific VIP feature in this HD app, you will be able to enjoy all in-app purchase for free our other apps such as Tapatalk 2 for Android and the original Tapatalk for iOS.

There is one thing we are not able to achieve in this 1.0 is the swipe to hide the left navigation bar due to the code complexity to change and the regression issues it introduces - we have moved this item to our next major revision (1.1 perhaps?) as soon as we feel it is ready.

Many thanks!

^ A ne mogu da ga kupim preko telefona. Šteta. :/

Ne može, ja sam mail poslao da ih pitam to a i da im nešto predložim oni su se samo zahvalili na sugestiju a za beta verziju me iskulirali

Danas "unfortunately, swiftkey flow has stopped", downloadovao apk sa sjata, instalirao ponovo, isto, clear data, isto. Neće više da radi. :|

Edit: Rešio, Chrome na telefonu mi je keširao link na stari apk koji je istekao 8. januara. :S:

Poslednja izmena:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1357745368737.jpg
    uploadfromtaptalk1357745368737.jpg
    54.6 KB · Pregleda: 344
  • uploadfromtaptalk1357745390701.jpg
    uploadfromtaptalk1357745390701.jpg
    38 KB · Pregleda: 333
Izišao novi Viber. Nisam ga još probao, nadam se da su popravili zvuk.

Zna neko zašto mi se go launcher prikazuje među instaliranim aplikacijama kada uđem na gplay, iako sam ga deinstalisao sa telefona? Tražio sam zaostale fajlove, ali ne nalazim ništa.

Koji ring (profil) sheduler mi preporučuje?

Launcher 8 - Evo odlicne applikacije za one kojima je kao i meni Android look malo dosadio pa zele nesto drugacije. Launcher jako lepo radi, brz je i smooth,a sto je najbolje extra izgleda :D

jel ima neko resenje za skype ili viber na telefonima tipa alcatel i zte, gde ne moze da se prebaci poziv na slusalicu vec stalno ide na spikerfon.Za sad je jedino resnje da se ubodu slusalice, ali to nije uvek prakticno

Ne znam dal onaj modovani skajp na xda ima neku opciju, proveri, stvarno ne znam.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1148708

Poslednja izmena:
^ to je to, hvala....
to bas ne lici na mene da ne izguglam prvo problem,pa onda trazim pomoc :/

jel ima neko resenje za skype ili viber na telefonima tipa alcatel i zte, gde ne moze da se prebaci poziv na slusalicu vec stalno ide na spikerfon.Za sad je jedino resnje da se ubodu slusalice, ali to nije uvek prakticno
Ja imam alcatel ot990 i radi mi na slusalicu normalno.

Koji ring (profil) sheduler mi preporučuje?

Tasker
Plaća se i malo je komplikovan dok se ne uđe u štos, ali može da se programira bukvalno sve, od ring profila, preko uključivanja/isključivanja wifi-ja, gps-a, do zaključavanja displeja i još puno toga u određeno vreme, na određenom mestu, ili pri određenom događaju.

Tasker
Plaća se i malo je komplikovan dok se ne uđe u štos, ali može da se programira bukvalno sve, od ring profila, preko uključivanja/isključivanja wifi-ja, gps-a, do zaključavanja displeja i još puno toga u određeno vreme, na određenom mestu, ili pri određenom događaju.

Hvala.

Kod mene radi.

Zna neko ko koristi Evernote kako da isključim ovo vezano za lokaciju?

Betterbatterystats mi pokazuje da mi location servis budi telefon preko noći, pogasio sam u svim aplikacijama pristup lokaciji samo ovde ne mogu, zatamnjeno je.

y8yru8u9.jpg

Poslednja izmena:
Pa klikni na use wifi.
Meni nešto jede bateriju opet. Moram malo da prostudiram better battery stats.

Nazad
Vrh Dno