despot77
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.05.2008
- Poena
- 425
A za one koji neće ćiriličnu tastaturu evo rešenja za božićne i uskršnje sms poruke napisane ćirilicom: Transliterator
Evo jedne nove, odlične tastature: Kii keyboard
Podržava i srpsku ćirilicu i hrvatsku latinicu, imate rečnike ova dva jezika da skinete, podržava razne teme, ima lom podešavanja, ima predikciju, podržava swype unos teksta i ono najbitnije - vuče 4x manje rama od Swiftkey Flow. Bolja ćirilična android tastatura od ove po meni ne postoji, a uz to je i besplatna (za sada)
Kod mene radi.
Zna neko ko koristi Evernote kako da isključim ovo vezano za lokaciju?
Betterbatterystats mi pokazuje da mi location servis budi telefon preko noći, pogasio sam u svim aplikacijama pristup lokaciji samo ovde ne mogu, zatamnjeno je.
![]()
Da ti otkrijem tajnuodradis backup sa TB i kad instaliras novu verziju, samo vratis data iz TB, znaci ne app + data i eto ti sve
![]()
Probajte Next Launcher ekstra je urađen ,najbolja grafika,trenutno nema mnogo dodataka tek je u razvoju.Jedina veća mana ram proždire pa tako za dan može da izgura i do 100 mb.
Uključi gps u podešenjima telefona pa onda udji u evernote i moći ćeš da odštikliraš ovu opciju.
Moze neka preporuka za kameru, treba mi za LG Optimus L9. Jutros sam pokusao da napravim neke slicice, ali nikakvu opciju za fokus nema... I da li ce da pravi probleme nova aplikacija za kameru ako imam i ovo staru ili kako to vec ide?
Hvala unapred.
Pa čemu beta od januara ove godine kad postoji već mesecima normalna verzija
Pa čemu beta od januara ove godine kad postoji već mesecima normalna verzija
Imam jedno pitanje za Srpsku Tastaturu,primetio sam da mi se svka poruka pisana cirilicom obracunava kao dve poruke! Zasto je to tako,pokusavao sam i da otkucam samo jednu rec i da je posaljem,ali mi je opet racunato kao da sam poslao dve poruke?
Znaci tako je kod svih? Nije samo kod mene?
Imam problem sa Viberom, mislim da je verzija 2.2.8 , kad hocu da postujem, izbaci gresku i zatvori se. Do sada je radio perfektno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari