Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Evo jedne nove, odlične tastature: Kii keyboard

Podržava i srpsku ćirilicu i hrvatsku latinicu, imate rečnike ova dva jezika da skinete, podržava razne teme, ima lom podešavanja, ima predikciju, podržava swype unos teksta i ono najbitnije - vuče 4x manje rama od Swiftkey Flow. Bolja ćirilična android tastatura od ove po meni ne postoji, a uz to je i besplatna (za sada)

Dja mi se za sad. Deluje mi preciznije od skp, koju koristim od prvog android fona. Videcemo za nekoliko dana, ali cini mi se da cu je zadrzati :)

Kod mene radi.

Zna neko ko koristi Evernote kako da isključim ovo vezano za lokaciju?

Betterbatterystats mi pokazuje da mi location servis budi telefon preko noći, pogasio sam u svim aplikacijama pristup lokaciji samo ovde ne mogu, zatamnjeno je.

y8yru8u9.jpg

Uključi gps u podešenjima telefona pa onda udji u evernote i moći ćeš da odštikliraš ovu opciju.

Iskreno nemam pojma posto ih ne koristim. Probaj da sacuvas sad mapu grada, obrisi preko titaniuma wipe data + uninstall, reboot, pa vrati. Mislim da bi trebalo da vrati po nekoj logici, ali ne mogu da ti garantujem 100%.

Meni sa 512 mb na ICS radi super,kada zakuca ram restart i jovo nanovo.

Jedina stvar koja mi se više sviđa kod swiftkey u odnosu na swype je što može da se izabere latinična tastatura i da se kucaju engleske reči. Na swype moram da menjam na engleski...

Moze neka preporuka za kameru, treba mi za LG Optimus L9. Jutros sam pokusao da napravim neke slicice, ali nikakvu opciju za fokus nema... I da li ce da pravi probleme nova aplikacija za kameru ako imam i ovo staru ili kako to vec ide?

Hvala unapred.

Moze neka preporuka za kameru, treba mi za LG Optimus L9. Jutros sam pokusao da napravim neke slicice, ali nikakvu opciju za fokus nema... I da li ce da pravi probleme nova aplikacija za kameru ako imam i ovo staru ili kako to vec ide?

Hvala unapred.

Lgcameru koristim za snimanje,a za slikanje koristim camera fv-5

Nego ajde neko ko koristi lgcameru,neka postavi najbolja podesavanja za 720p snimanje?

Kamera je da kazem 5 mpix

Znaci sta stavljate u opcijama za:

1. Video encoder
2. Video file format
3. Video bitrate
4. Video framerate

Hvala svima

Preporuka za neku aplikaciju koja šalje faks sa Androida. Kako to uopšte radi, pretpostavljam da moj tel kao klasični faks pozove primaoca, i nakon ostvarenja veze šalje? Ili?
Slao bih pdf fajlove.
Hvala!

Pa beta :) znači ima bagova

Pa čemu beta od januara ove godine kad postoji već mesecima normalna verzija

Na 4.1.2 hteo, ne hteo moraš da ga imaš. Ja ga dva puta nisam otvorio a jede 30+ mb. :thumbdown:

Telep, ima nova verzije ex dialer skina sgs3 na onom tvom forumu? :-D

Pa čemu beta od januara ove godine kad postoji već mesecima normalna verzija

Da li si ti pročitao ova tvoja 2 posta ponovo? :trust:
Kao što imaš beta za desktop, tako sada ima i android. Te verzije uvek idu unapred u odnosu na stabilne, bilo po featurima, bilo po bugovima.

Imam jedno pitanje za Srpsku Tastaturu,primetio sam da mi se svka poruka pisana cirilicom obracunava kao dve poruke! Zasto je to tako,pokusavao sam i da otkucam samo jednu rec i da je posaljem,ali mi je opet racunato kao da sam poslao dve poruke?

Imam jedno pitanje za Srpsku Tastaturu,primetio sam da mi se svka poruka pisana cirilicom obracunava kao dve poruke! Zasto je to tako,pokusavao sam i da otkucam samo jednu rec i da je posaljem,ali mi je opet racunato kao da sam poslao dve poruke?

Porez na nacionalizam... novi evropski standardi ***

Kad smo vec kod tastatura... Stavio sam thumb keyboard i skroz mi je ok. Moze li nekako da se podesi da dodaje space posle zareza kao i smiley na enter a ne na X-u

Imam problem sa Viberom, mislim da je verzija 2.2.8 , kad hocu da postujem, izbaci gresku i zatvori se. Do sada je radio perfektno.

Ja sam obrisao Viber, otkako su meni i drugarici stizali propusteni pozivi, a da se nismo medjusobno uopste zvali.

Ali jedna rec na cirilici ne moze da popuni celu poruku i da udje u sledecu..

Nazad
Vrh Dno