Masinac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.06.2008
- Poena
- 395
Neki dobar program (a koji ne zauzima puno ram memorije) koji cita i office i pdf fajlove?
Po meni Kingsoft Office, imas ga na marketu i free je.
Neki dobar program (a koji ne zauzima puno ram memorije) koji cita i office i pdf fajlove?
nece ti nista obrisati od reci sto je popamtila. ostaje na kartici posle uninstall-a. u svakom slucaju ako ne verujes ti lepo prekopiraj sadrzaj iz foldera android/data na drugo mesto
ako promenim rom,kako mogu da sacuvam save fajlove iz par igara,i kontakte? mogu sve da uradim sa titanium backupom ili mi je potrebno jos nesto,tj kako da kasnije vratim sve u telefon?
Moze neka sugestija thumb keyboard vs smart keyboard, ko je koristio obe?
Za starije telefone (mali ekran, 600mhz cpu) smart kb, za novije thumb.
Jao gari sad bih te izljubio
To je bilo u pitanju a taj kvadratic je bled pa nisam ni skontao dok se nisam zagledao.
MX player je imao DTS zaključno sa verzijom (čini mi se) 1.6e. Kod prelaska na sledeću, stajalo je:Odličan je Dice player, jedino što kao i MX ne pušta DTS. Nisam uspeo da nađem odakle konkretno da downloadujem plugin za DTS za Dice player. Nastavljam search na XDA, ali ako neko može da mi skrati posao...![]()
Sve prethodne verzije se mogu naći guglanjamRemoved DTS audio codec due to license issue.
I sta je sad na kraju najbolje za telefon na gingeru sa 600mhz, go launcher, lauhcher pro ili adw?
Dobar neki program za camcoder,pod uslovom da moze da snima sa upaljenim blicom?
Hvala
Jel se pojavio neki dobar novi launcher za starije telefone, znam da ste svi na 4.567 verzijama al reko da priupitam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari