Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

A total commander? :)
Nije lep, ali zato nudi najlakši fajl menadžment (naročito multiselect) + radi pack/unpack zip/rar besprekorno.

Meni se ne svidja taj dual pane stil jer su mi obe strane pre sitne (bolje mi je kao solid koji ima dual window ali je samo jedan vidljiv).

Poslednja izmena:
Joj ružnoće i ovog Go SMS-a. Delete All. Stock je zakon, koliko god ograničen ko balkon bio :D

Ja ga u 99% slučajeva koristim u portrait položaju, pa nisam ni primetio taj problem (swype-ujem levo desno za levi/desni panel). Ako ga nisi skoro koristio, daj mu šansu. Skoro su dodali i drag and drop (koji inače nikada ne koristim ni na pc-ju u total commanderu :)

ES je za mene najruznija aplikacija ikada, jednostavno ne bi mogao da je koristim ni da je jedina na marketu. Mislim nije izgled sve, ali treba se bas potruditi da se napravi tako ruzna aplikacija.

Meni nije. Ima i daleko ruznijih. Root Explorer, na primer. Ali ES radi sve sto mi je potrebno, pa i malo preko. Pokusao sam da probam nesto drugo, ali uvek sam se vracao na ES.

^^Ma sada sam pogledao, to sam ja nesto pobrkao za oba prozora da su vidljiva, ako vec moram da biram taj "dual stil" onda mi je solid dovoljno dobar. Inace da total commander mi je dobar ali ruzan (ah kada sam pacenik pa mora i da lepo izgleda).

ES je za mene najruznija aplikacija ikada, jednostavno ne bi mogao da je koristim ni da je jedina na marketu. Mislim nije izgled sve, ali treba se bas potruditi da se napravi tako ruzna aplikacija.

hahaha :) Uzasno izgleda, kao neka nedovrsena symbian aplikacija od pre 8 godina :d

Koja li je najbolja besplatna time-lapse aplikacija?

I ES i RE su užasni. :D

@corvux
Kada sam počeo da koristim solid, dev nije rekao da će, kada izađe iz bete da počne da ga naplaćuje. :D
Glup razlog, a ni cena nije velika, ali eto.

Dev je rekao da ce da naplacuje ali da nece biti nesto skup, sto i nije moras priznati

A ja od kad postoji RootExplorer koristim ga :D meni najbolji i nije mi uopste ruzan :p

Ја сам купио солид, ради све што и ес само што лепше изгледа мада се и ес може средити мало.

Jel vam radi normalno aplikacija za vremensku prognozu accuweather? Meni prikazuje da nema mrezne veze.

Poslednja izmena:
I meni baguje, od sinoc.. a to bagovanje izgleda srce malo vise bateriju.

Hsv pitao si za time lapse app... Najbolja lapse it pro... Free nema dobre...

probajte X-plore, zanimljiv fm, dopada mi se; tu je i cloud i lan...

I ja drzim solid na zadnjoj beti,radi odlicno.
Jos jedna preporuka za lapse it pro,nije besplatan,ali je odlican.

Ko koristi XBMC na htpc-u,Yatse ,odlican remote za android.

Poslednja izmena:
Kako na androidu 2.3.7 da ponovo instaliram gtalk? Navikao sam da ga koristim, a sada ga nemam vise.
Mozda je bilo teme ovde, ali reko da pitam. Ako ima potrazicu, nego da ne trazim uzalud.
Moze i neka zemana samo da bude kao viber, da radi stalno. Ne svidjaju mi se one varijante kao nimbuzz ili skype koju moram poslebno da pokrecem.
Hvala

Poslednja izmena:
talk je deo gapps-a. Ako imaš play store, gotovo sigurno imaš i talk.

Nemam. Imam Google play, Gmail I sve ostalo, ali gtalk nemam.

Možda koristiš neki ROM iz kog je izbačen Gtalk kao što je kod mene slučaj. Flešuj ovo iz recovery-a ili raspakuj i preko Root Explorera npr. kopiraj apk u system/apps i promjeni dozvole https://www.box.com/shared/75a88bxpsh0cvnu7qsmo

Hvala, ovo mi je pomoglo. Uradio sam iz recovery-a.

Nije loša ova aplikacija Swiftkey flow treba se samo navici. Ostaje stara funkcionalnost SwiftKey plus imamo i flow sto je super po meni mada što se tiče kucanja sa dve ruke ipak je bolje tradicionalne kucanje tj za sada je po meni brže, možda će biti bolje kada se malo izruči, videćemo.

Za kucanje sa jednom rukom je super! :)

Ljudi , ima neko možda problema sa onim notifikacijama sa tesla unread app.

Počeo sam da koristim Nova launcher ovu najnoviju verziju i sve je super sem toga da se dešava da mi piše često tesla unread stop working.

Obrisao sam aplikaciju i sve je dobro ali bi ipak voleo da imam notifikacije u doku.

Sem toga sve odlično radi, dugo sam koristio apex ali mi sada Nova izgleda čak i bolje.

probajte X-plore, zanimljiv fm, dopada mi se; tu je i cloud i lan...

Nije loš taj "X-plore" ali čini mi se da ima problem sa kopiranjem većih fajlova preko mreže (par desetina MB i više) ...barem je tako kod mene, za sad ES nije omanuo ni u jednom zadatku...

Poslednja izmena:
Ljudi , ima neko možda problema sa onim notifikacijama sa tesla unread app.

Počeo sam da koristim Nova launcher ovu najnoviju verziju i sve je super sem toga da se dešava da mi piše često tesla unread stop working.

Obrisao sam aplikaciju i sve je dobro ali bi ipak voleo da imam notifikacije u doku.

Sem toga sve odlično radi, dugo sam koristio apex ali mi sada Nova izgleda čak i bolje.

Meni radi bez problema u novi i u wl-u. Ako koristiš crackovanu verziju, da nije do toga? (pogledaj na mobilism forumu da li se ljudi žale)

Da li mi neko moze preporuciti program koji mi moze dati koordinate u momentu gde se trenutno nalazim? Hvala

gps test na marketu.

Nije loš taj "X-plore" ali čini mi se da ima problem sa kopiranjem većih fajlova preko mreže (par desetina MB i više) ...barem je tako kod mene, za sad ES nije omanuo ni u jednom zadatku...
sada sam probao 170+10 MB, odradio mi je glatko
ma i ja se uvek vracam na es ali, verovatno, samo iz navike; prvi izabran, pa...
ovaj X-plore mi se cini ok uradjen, mozda malo "nacifran", sumnjam da ce ostati free

Vrh Dno