ES je za mene najruznija aplikacija ikada, jednostavno ne bi mogao da je koristim ni da je jedina na marketu. Mislim nije izgled sve, ali treba se bas potruditi da se napravi tako ruzna aplikacija.
ES je za mene najruznija aplikacija ikada, jednostavno ne bi mogao da je koristim ni da je jedina na marketu. Mislim nije izgled sve, ali treba se bas potruditi da se napravi tako ruzna aplikacija.
Ni meni ne radi...Jel vam radi normalno aplikacija za vremensku prognozu accuweather? Meni prikazuje da nema mrezne veze.
probajte X-plore, zanimljiv fm, dopada mi se; tu je i cloud i lan...
Ljudi , ima neko možda problema sa onim notifikacijama sa tesla unread app.
Počeo sam da koristim Nova launcher ovu najnoviju verziju i sve je super sem toga da se dešava da mi piše često tesla unread stop working.
Obrisao sam aplikaciju i sve je dobro ali bi ipak voleo da imam notifikacije u doku.
Sem toga sve odlično radi, dugo sam koristio apex ali mi sada Nova izgleda čak i bolje.
sada sam probao 170+10 MB, odradio mi je glatkoNije loš taj "X-plore" ali čini mi se da ima problem sa kopiranjem većih fajlova preko mreže (par desetina MB i više) ...barem je tako kod mene, za sad ES nije omanuo ni u jednom zadatku...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari