Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Dobar je zvuk bio kada sam koristio zadni put. Možda malo slabiji nego skype, ali se više ni ne sećam.

Ima neko apk od poslednje verzije SwiftKey - a sa onom Berry temom? Ako ima da mi pusti na pm.

Pozdrav drustvo, moze preporuka za neke igrice? Za ubijanje vremena, na LG Optimusu L9.

Da li camera fv-5 ima opciju za video snimanje?

Za slikanje je super,ali ne mogu ovu opciju nikako da nadjem

Jel' vam stižu notifikacije na ovom novom Tapatalk HD 0.6 kao ispravljen taj bug ali opet isto?

Poslednja izmena od urednika:
I kakav je zvuk, jel bolji od viber-a? Mislim to mi dodje još bolje od omiljenog broja, samo još devojku da navadim na neki android :D
koliko se ja sjecam, bilo je OK. Na viberu varira, kako mu se kad cefne, gtalk je konstantan
Mene nervira što se sagovornik čuje samo preko speakera pa ne mogu da ga koristim nigde osim kod kuće.
ja se nesto ne sjecam da sam imao taj problem sa gtalk... :-/

mislis moj gtalk account? :trust:

mada, moguce i da sam koristio slusalice... :wave:

Poslednja izmena:
Mogu li bezbedno da uklonim ove samsung bloatware tipa preistalirani net browser, muzicki player, social hub, voice search...?

Mogu li bezbedno da uklonim ove samsung bloatware tipa preistalirani net browser, muzicki player, social hub, voice search...?

Browser ne, pošto je kod nekog bio pravio problem wakelock-a, a ostale stvari možeš sa TB-om

Moram da priznam da sam malo razočaran popustima za praznike. Očekivao sam više popularnih aplikacija na popustu. :)

Srecna Nova godina svima, prije svega :D

Kako je Nova Godina nastupila, i red bio da se cestitaju praznici, prilikom slanja SMSporuka primjetio sam da nemam opciju, da posaljem jednu poruku na vise brojeva iz kontakata, odjednom, sto je velika mana. Mogu samo manuelno da dodajem kontakte, ali ne i da se krecem kroz kontakte i oznacavam koje hocu! Ovo mi nije trebalo do sada, tako da i nisam razmisljao o tome.

Mene zanima ima li neka app/mod ili nesto trece koje sredjuje ovu stvar. :) Pise dole u potpisu sta imam, stock aplikacija :eyebrows:

Poslednja izmena:
Odaberi light ili normal mod pa nece biti nepotrebnih opcija...

Stjepo zapeto :D vidi da skineš modded mms.apk za CM ako si na njemu, mislim da on to ima, nisam siguran, a samsung stock mms.apk to ima nativno...

@telep ovaj fm je dobar samo što me nervira kad udjem u app da me baca u root iako sam postavio home folder kao SD card...

Poslednja izmena:
Treba da iskljucis da se pali u poslednje otvorenom folderu.

Probah kameru, dobra je. Po meni je osnovna i jedina prednost, prikazivanje slike preko cijelog ekrana prilikom snimanja. Nedostatak, nema SD Card da se bira, kao Camera JB+ :S
Ali vrijedi dati sansu, bice nesto od ovoga.

Sto se tice FM-a, ne moze ni jedan prici Solid Exploreru ;)

EDIT:

Siromasan, nema root pristup, pa onaj CM-ov sto dodje uz ROM inegrisan je bolji 3x, tako da jos nesto od nepotrebnih app.

Poslednja izmena:
Zato se i zove clean. Samo file explorer nista vise.

Pa i CMov ti je Clean. A pri tome jos koja dodatna opcija. Telep, red je da se ubija vise muha jednim udarcem! Ovako moras instalirati jedan samo za file explorer, jedan za root explorer, jedan za network explorer... :)
A kud ces Clean-iniji od Root Explorera :D

Poslednja izmena:
CM fm mi se uopste ne svidja, Root exp. koristim samo za operacije poput brisanja sistemskih aplikacija i slicno (meni je RE bas ruzna aplikacija) a za svaki dan koristim ove lightweight file explorere kao sto su clean, tetra, inka itd.

Ma @ebes FM-ove, Camera je bitna. Dobra je ova gore, samo je malo Snap Gallery ruznjikava, barem meni. Ova Camera JB+ da ima Full Screen meni bi bila extra. Samo mi to fali, nego mi sprci sliku na pola ekrana! :)

Sto se tice FM-a, ne moze ni jedan prici Solid Exploreru ;).

Ja iz principa neću da kupim solid sada. Držim ga ne update-ovanog dok tražim neki drugi fm.
Moraću da probam taj fm.
RE je ružan (deca plaču kada ga vide), a nije mi više ni potreban.
FTP pristup sam prestao da koristim.

U ovom slučaju less is more. :)

Lepo deluje ovaj File Explorer. Ali mi je ES i dalje neprevazidjen sto se tice funkcionalnosti, a besplatan je.

ES je za mene najruznija aplikacija ikada, jednostavno ne bi mogao da je koristim ni da je jedina na marketu. Mislim nije izgled sve, ali treba se bas potruditi da se napravi tako ruzna aplikacija.

Poslednja izmena:
Vrh Dno