Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

ChobbyNS, hvala! Instalirao ... probacu kada izadjem iz "bunkera" i uhvatim signal ... hvala jos jednom

Solid Explorer je, po mom misljenju, verovatno najbolji file manager. Lepo je dizajniran, ume da radi sa mrezom, izuzetan je i za tablete. Jedina mana mu je sto se placa (bio je u fazi razvoja besplatan).

U odnosu na ES i Clean FM izgleda odlicno..

Solid Explorer je, po mom misljenju, verovatno najbolji file manager. Lepo je dizajniran, ume da radi sa mrezom, izuzetan je i za tablete. Jedina mana mu je sto se placa (bio je u fazi razvoja besplatan).

Meni jedino smeta sto pri inicijalnom startovanju ima lag od 2 sekunde. To sto kosta 2 dolara mi ne smeta.

Donekle se slažem. Ali mi je nekako konfuzan. ES dodje lakši za snalaženje i, makar po meni, bolje je organizovan za upotrebu sa fajlovima na mreži i u cloud-u.

Probao sam sa Solid Explorerom da pristupim Win7 šerovanim folderima i sve je to OK dok ne pustim film, preuzme ga MX Player, ali seek ne radi i često se zakuca i MX pukne ako pokušam seek, samo se zatvori. U SE history-ju vidim da je pravio neke "temp downloade". Ista stvar preko ES-a funkcioniše bez problema. Dakle pustim iz SE jedan isti film 3 puta i svaki put pukne MX, zatovrim, otvorim ga preko ESa maltretiram MX sa seekovanjem i sve je stabilno...

Poslednja izmena:
snc712.png

;(

Jel probao neko Nova launcher od kad je kao unapredjen pa bolje radi skrol i trosi manje memorije

Dao sam sansu Swiftkeyu i obrisao ga posle 5 sati. Svaka cast onome ko moze da kuca na ovom cudu, ja ne mogu. Predikcija je ok ali tastatura je ruzna do bola plus je toliko siromasna po pitanju podesavanja da je to strasno. Drugi razlog za brisanje je nenormalni lag koji postoji prilikom koriscenja ove tastature kao i katastrofalno usporenje telefona nakon instalacije.

Dao sam sansu Swiftkeyu i obrisao ga posle 5 sati. Svaka cast onome ko moze da kuca na ovom cudu, ja ne mogu. Predikcija je ok ali tastatura je ruzna do bola plus je toliko siromasna po pitanju podesavanja da je to strasno. Drugi razlog za brisanje je nenormalni lag koji postoji prilikom koriscenja ove tastature kao i katastrofalno usporenje telefona nakon instalacije.

1. Šta ti to treba od podešavanja?
2. Ružna? Probao druge teme? Pogotovo neon, koja mi najlepše izgleda od svih, a i uklapa se u stock ICS/JB fazon pošto je crno-plava.
3. Usporenje? Stvarno? Ja to uopšte nisam primetio. Doduše toliko ima naučenih reči da bi mi sad bilo pain in ass da kucam sa nekom bez predikcije...

P.S. Možda si ti velika picajzla :p

I ja moram da priznam da su Swiftkey sve teme katastrofa ... Retko ruzne... Koristim Cobalt ,default-na ,i nekako,navikao,ostale teme,boze sacuvaj...

Meni na telefonu Dark tema jedina vredna, ali na tabletu su sve užasne.

S druge strane, layout i teme Thumb keyboard su sjajni, ali nema predikciju...

Jel nasao neko negde da "kupi" ovu najnoviju verziju 3.1? Ona ima neku novu temu...

Jeste da ima malo opcija, ali radi za medalju.
Ja koristim ovu novu crvenu temu, čisto radi promene. :rolleyes:

Probajte Next Launcher ekstra je urađen ,najbolja grafika,trenutno nema mnogo dodataka tek je u razvoju.Jedina veća mana ram proždire pa tako za dan može da izgura i do 100 mb.

I sta je tu dobro? Launcher treba da bude "lightweight", a i ja ne znam ko moze Apex-u ili Nova-i da pridje.

1. Šta ti to treba od podešavanja?
2. Ružna? Probao druge teme? Pogotovo neon, koja mi najlepše izgleda od svih, a i uklapa se u stock ICS/JB fazon pošto je crno-plava.
3. Usporenje? Stvarno? Ja to uopšte nisam primetio. Doduše toliko ima naučenih reči da bi mi sad bilo pain in ass da kucam sa nekom bez predikcije...

P.S. Možda si ti velika picajzla :p

1. POgledaj sta sve SmartKeyboard Pro nudi :)
2. Da, odvratne su. Sve do reda, ne znam ko im je dizajnirao to ali nema dve blage sa zivotom

ja sam se bas prebacio sa nove na adw. oba imam kupljena. nekako mi adw lepse radi. nova je htela vremenom da uspori do granice da moram da restartujem. mozda je samo do roma posto je ranije radila lepo
btw izasao novi swift flow

Izašao update za SwiftKey Flow.
Nova fora je to što više ne morate da dižete prst sa tastature za nove reči, već samo prevučete u istom pokretu preko space i on odvoji.

Poslednja izmena:
Isto ****** drugo pakovanje :)

Ja na SwiftKey flow nikako ne mogu sa napišem reč "ajde", znači ludim. Mislim ima još par reči ali ova me nervira, kao da ne postoji u rečnik.

Vrh Dno