Solid Explorer je, po mom misljenju, verovatno najbolji file manager. Lepo je dizajniran, ume da radi sa mrezom, izuzetan je i za tablete. Jedina mana mu je sto se placa (bio je u fazi razvoja besplatan).
Solid Explorer je, po mom misljenju, verovatno najbolji file manager. Lepo je dizajniran, ume da radi sa mrezom, izuzetan je i za tablete. Jedina mana mu je sto se placa (bio je u fazi razvoja besplatan).
Meni jedino smeta sto pri inicijalnom startovanju ima lag od 2 sekunde. To sto kosta 2 dolara mi ne smeta.
Dao sam sansu Swiftkeyu i obrisao ga posle 5 sati. Svaka cast onome ko moze da kuca na ovom cudu, ja ne mogu. Predikcija je ok ali tastatura je ruzna do bola plus je toliko siromasna po pitanju podesavanja da je to strasno. Drugi razlog za brisanje je nenormalni lag koji postoji prilikom koriscenja ove tastature kao i katastrofalno usporenje telefona nakon instalacije.
a i ja ne znam ko moze Apex-u ili Nova-i da pridje.
1. Šta ti to treba od podešavanja?
2. Ružna? Probao druge teme? Pogotovo neon, koja mi najlepše izgleda od svih, a i uklapa se u stock ICS/JB fazon pošto je crno-plava.
3. Usporenje? Stvarno? Ja to uopšte nisam primetio. Doduše toliko ima naučenih reči da bi mi sad bilo pain in ass da kucam sa nekom bez predikcije...
P.S. Možda si ti velika picajzla![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari