Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Juce sam instalirao Busybox pro pa sam ga posle brisao,pa opet instalirao a sve zbog Solid explorera koji ga nije video instaliranog. Tokom jucerasnjeg dana sam bio nakacen na wifi i kada sam uvece prebacio na mobilni internet ,primetio sam da ne radi.
Brisao sam cache, brisao apn,ponovo ubacio apn i nece.Gore pokazuje ikonicu za net (E ili H) ali nece nista da otvori.Zanimam me vase misljenje da li je to moguce zbog Busybox-a ili je mozda nesto drugo.
Huawei G300 - Gingerbread 2.3.6. build B894.

Takodje,
Sonic CD - 0.99$
Sonic 4 Ep 1 - 0.99$
Sonic 4 Ep 2 - 0.99$
Jet Set Radio - 1.99$

Smart Keyboard Pro je na akciji, mislim, po prvi put. Lepa prilika da se pazari. :)

A jel moze meni neko da pojasni kako mogu da kupujem aplikacije, ali preko kompjutera i da mi budu naravno posle vezane za moj gmail nalog?

Ako imaš već prijavljenu karticu onda samo na google play sa tim istim nalogom al preko proxy-ja

^ Mislim da ne moze. Proverava mrezu (i zemlju) na kojoj se nalazi uredjaj. Nista bez root-a i Market Unlockera.

Dobar je ovaj Most Wanted za Android. Bolji nego sto sam ocekivao. :)

ne mogu da se setim ali neko je ovde pisao da tako kupuje.
mozda sam prebacio...

Cak i da se kupi, kako ce instalirati aplikaciju kada na Play Store-u ne vidi placene aplikacije?

Hehe Tačno, prevideo sam to. :)

Kad hocu da sherujem sliku, nema vise vibera u listi nego moram iz njega choose photo...i to me masa nervira

Ma viber je krš od aplikacije, makar za Android. Večito nešto ne radi kako treba.

Meni radi super. Da izgleda da su sklonili opciju da serujes slike iz galerije.

Poslednja izmena:
viber je kanta i dalje... Cak je i kvalitet zvuka za voice call sve losiji: od 3 zadnja sagovornika, ni sa kim nisam mogao kvalitetno da se ispricam (ranije je sa istima bilo ok, i skype daje ok kvalitet)... Bah...

Kod mene Viber baguje, kad ga ostavim upaljenog tablet mi ne pada u deeo sleep I wifi se ne gasi , tako da ga ukljucujem samo po potrebi.

Prokletstvo! jel probao neko da kupi solid meni nesto ne uspeva. Mislio sam da je zbog nedostatka kesha na racunu ali nije posle sam probao neku drugu aplikaciju i uspelo je.

Meni Viber solidno radi.. Kvalitet zvuka je ok, lošiji za nijansu od Skype - a ali podnošljivo.. Sviđa mi se što su napokon uveli ove smajlije i ostale zezancije :)

Ako imaš već prijavljenu karticu onda samo na google play sa tim istim nalogom al preko proxy-ja

Nemam prijavljenu karticu. Hteo bih i nju da izvadim, mislio sam u Banca Intesa. Samo ne znam ni tu sta mi sve treba. Pa sam zbog toga i trazio ako moze neko tacno da mi pojasni sta i kako da radim? I kako to ide posle kupovina preko kompjutera ako je moguce to sa menjanjem proxy-ja?

Kod mene Viber baguje, kad ga ostavim upaljenog tablet mi ne pada u deeo sleep I wifi se ne gasi , tako da ga ukljucujem samo po potrebi.

za gasenje wifi, jesi vidio u settings da ima opcija da forsira wifi da je upaljen (i tako je po defaultu)? A za paljenje po potrebi, ja drzim upaljenu onu opciju na mi prikazuje ikonicu u notification bar-u, i po tome vidim da iako ga ugasim, sam se upali posle odredjenog vremena...

Nemam prijavljenu karticu. Hteo bih i nju da izvadim, mislio sam u Banca Intesa. Samo ne znam ni tu sta mi sve treba. Pa sam zbog toga i trazio ako moze neko tacno da mi pojasni sta i kako da radim? I kako to ide posle kupovina preko kompjutera ako je moguce to sa menjanjem proxy-ja?

odes u intesu i kazes da hoces internet karticu. to je to!
kad to sredis, odes na wallet.google.com i ubaci svoju karticu tamo i mozes da kupujes.
nadjes free proxy na netu, ako koristis ff mozes u njemu da ubacis. za chrome i explorer proxy ubacujes u control panel/internet options

Poslednja izmena:
za gasenje wifi, jesi vidio u settings da ima opcija da forsira wifi da je upaljen (i tako je po defaultu)? A za paljenje po potrebi, ja drzim upaljenu onu opciju na mi prikazuje ikonicu u notification bar-u, i po tome vidim da iako ga ugasim, sam se upali posle odredjenog vremena...

Nisam to video, a iskreno nisam puno ni cackao jer ga force closeujem kad mi treba i onda se ne pali :D hvala u svakom slucaju :D

Добар је, ја га купио раније за 0.25.
Оће некад да брљави. Мени је он за писање, а поларис за гледање садржаја.

Da li postoji neki nacin da se Google Talk instalira bez root access i custom recovery?

Nazad
Vrh Dno