@pablo, jesi siguran da si na telenoru brisao proxy. Ja na vipu to radim zbog adfree ali moj drugar na telenoru na galaxy note ako obriše proxy ne radi mu net a ako ga ne obriše ne radi mu adfree ks je na 3g.
@pablo, jesi siguran da si na telenoru brisao proxy. Ja na vipu to radim zbog adfree ali moj drugar na telenoru na galaxy note ako obriše proxy ne radi mu net a ako ga ne obriše ne radi mu adfree ks je na 3g.
Ako neko može sa me seti. Dve app, imao sam ih obe al nema šanse sa se setim kako se zovu. App za ograničenje permissions za aplikacije i druga, setio sam se, droid wall, jel još uvek aktuelna ili ima nešto novije?
Meni jos uvek Telenor meni nije proradio... Neznam koji mu k, uvek koristim ista podesavanja i brisem proxy i port iz apn-a
Možda je taj Accuweather ranije bio bolji ali sad u zadnjem snežnom talasu je sve omašio.
Ja instalirao weather2umbrella pa ću da ga testiram par dana.
A jel moze neko da mi preporuci neku aplikaciju, koja mi pokazuje koja je aplikacija ukljucena i dalje bez obzira sto sam izasao iz nje, da bih izbegao bespotrebno trosenje baterije i iskljucio je?
Vidim izasao update za Viber danas, stoji mi tamo u Google Play-u. Ali ne mogu nikako da ga update-ujem, imam samo opciju uninstall i open? :trust:
Apex u najnovijem update-u ima mogućnost promene veličine ikona, koga zanima.
Fajnali! Setili se![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari