Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Weather2Umbrella kao domaća aplikacija provereno ima najtačniju prognozu. Jedino što je widget ružan :confused:

Da li moze iz obicnog swiftkey-a da se ubace reci koje je vec sacuvao u ovaj flow i ako moze, kako?

Ako neko može sa me seti. Dve app, imao sam ih obe al nema šanse sa se setim kako se zovu. App za ograničenje permissions za aplikacije i druga, setio sam se, droid wall, jel još uvek aktuelna ili ima nešto novije?

Meni jos uvek Telenor meni nije proradio... Neznam koji mu k, uvek koristim ista podesavanja i brisem proxy i port iz apn-a

Ljudi sto se tice prognoze, ja vec dugo koristim be weather i ekstra je. Ima super widgete,postnje super animaije za vreme ko voli. A i tacna je, nekad se razlikuje za 1 eventualno 2 stepena ali retko i to zavisi sa koje stanibe vata prognozu,sto i pise takodje.znaci po meni 10

Nije taj. Ovde samo vidiš šta čemu služi a tamo si mogao da blokiraš određene permisije.

@pablo, jesi siguran da si na telenoru brisao proxy. Ja na vipu to radim zbog adfree ali moj drugar na telenoru na galaxy note ako obriše proxy ne radi mu net a ako ga ne obriše ne radi mu adfree ks je na 3g.

Poslednja izmena:
Milkobgd, Pdroid ali potraži na xda verziju za 4+ Android, ako ti je za 2.3 onda možeš sa marketa. Ja trenutno koristim lbe security

Poslednja izmena:
@pablo, jesi siguran da si na telenoru brisao proxy. Ja na vipu to radim zbog adfree ali moj drugar na telenoru na galaxy note ako obriše proxy ne radi mu net a ako ga ne obriše ne radi mu adfree ks je na 3g.

I na Telenoru brišemo proxy zbog reklama, i sve normalno radi

E ovom mom drugaru ne radi net kad obriše proxy, provereno.

@MaxPower85, hvala. Jel ovaj misliš lbe privacy guard

Poslednja izmena:

Da siguran sam posto samo telenor i koristim :D
I ja brisem proxy vise zbog brzine i pinga nego zbog reklama. Sa proxyjem mi je ping 800-1000 ms a bez do 100ms i net radi puno bolje i brze.

koja je najbolja aplikacija,tj koja apikacija ''najtacnije'' pokazuju vremensku prognozu po gradovima u Srbiji?
I pritom da na tom programu postoji opcija ''rifresovanja'' automatskog na najmanje 30 min...
Hvala

Fancy widgets, plaća se, ali vredi svaku paru. Ima savršene widgete. Accuweather kao provajder u aplikaciji je najtačniji (može se birati između nekoliko provajdera) i ima refresh od 15 min do 24h.

Ako neko može sa me seti. Dve app, imao sam ih obe al nema šanse sa se setim kako se zovu. App za ograničenje permissions za aplikacije i druga, setio sam se, droid wall, jel još uvek aktuelna ili ima nešto novije?

LBE privacy guard

Meni jos uvek Telenor meni nije proradio... Neznam koji mu k, uvek koristim ista podesavanja i brisem proxy i port iz apn-a

Ne radi ni meni. Instalirao sam info 01 aplikaciju sa marketa, završava pos'o.

Poslednja izmena:
Možda je taj Accuweather ranije bio bolji ali sad u zadnjem snežnom talasu je sve omašio.

Ja instalirao weather2umbrella pa ću da ga testiram par dana.

Možda je taj Accuweather ranije bio bolji ali sad u zadnjem snežnom talasu je sve omašio.

Ja instalirao weather2umbrella pa ću da ga testiram par dana.

Probacu taj accuweather pa cu da vidim (to mi je najvise bitno da najtacnije meri temperaturu)

Fancywidget izgleda prelepo,ali nisam siguran koliko je tacan

Accuweather je servis, koristi ga veliki broj prognoza aplikacija.

Ima u fancy widgets da se izabere i weatherbug kao provajder, kao i google weather, weather channel i msn weather. Od svih, samo su accuweather i weatherbug upotrebljivi donekle, google weath. se popravlja, a ostala dva su neupotrebljiva.

A jel moze neko da mi preporuci neku aplikaciju, koja mi pokazuje koja je aplikacija ukljucena i dalje bez obzira sto sam izasao iz nje, da bih izbegao bespotrebno trosenje baterije i iskljucio je?

Било који таск менаџер.
Мада ти то не препоручујем. Андроид сам гаси програме кад му затреба меморија.

A jel moze neko da mi preporuci neku aplikaciju, koja mi pokazuje koja je aplikacija ukljucena i dalje bez obzira sto sam izasao iz nje, da bih izbegao bespotrebno trosenje baterije i iskljucio je?

Probaj ovo: https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.systempanel.r1&hl=sr
Postoji i lite verzija koja se ne placa. Tek kad sam je instalirao video sam da neke gluposti rade u pozadini i bespotrebno vuku ram, ali dzabe ih gasis, one se same pale kasnije. Jedino resenje je uninstall istih.

Vidim izasao update za Viber danas, stoji mi tamo u Google Play-u. Ali ne mogu nikako da ga update-ujem, imam samo opciju uninstall i open? :trust:

restart telefona mi je pomogao ....probaj ....

Vidim izasao update za Viber danas, stoji mi tamo u Google Play-u. Ali ne mogu nikako da ga update-ujem, imam samo opciju uninstall i open? :trust:

Ili restart telefona ili ce ti postati dostupan posle nekog vremena (za koji sat).

Apex u najnovijem update-u ima mogućnost promene veličine ikona, koga zanima.

Ja cekam taj Apex na popustu mesecima. Nadam se da ce da spuste cenu za Bozic. :)

Nazad
Vrh Dno