Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Treba mi neka minijaturna aplikacija da mi samo na ikonici bateriju na galaxy s2 dopise kolko je procenata ostalo dok se ne istrosi.

Nema tako nesto. Mozes iz rom Toolboxa da instaliras % battery mod ili da potrazis mod za bateriju na xda. Ili u podesavanjima ukljuci % ali to ispisuje pored baterije a ne na njoj.

Zar https to ne resava?

Neznam za izcitivanje lozinki ali program Droidsheep moze da snifuje pakete pa se onda ulogujes na neciji profil na FB/YT/TWITTER i dok je on/ona uloguvan/a mozes da cackas po njihovom profilu/prijateljima, da se dopisujes u njegovo/njeno ime i sve ostalo sto mozes raditi kad si ulogovan.

Poslednja izmena:
I to može da se buši.
Ja se nikada ne kačim na nepoznate i/ili otvorene AP. Ako baš, baš moram, onda koristim neki tunneling app.

Za nas nedovoljno informatički obrazovane to bi bilo npr...?
I čime da se zaštitimo od ovakvih gluposti? Vidim da ima droidsheep guard.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Koristi neko od vas imdb aplikaciju , ništa se ne vidi koliko je smanjen font. Potrebna je lupa :D

Kad već spomenuo neko ovu aplikaciju battery widget reborn, imam jedno pitanje .

Kako da namestim da mi ikomica u status baru bude skroz levo a ne da se pomera ka sredini ? Nottification toogle i Beatuful weather je guraju

Poslednja izmena:
@ *P*A*B*L*O*

Gde se ukljucuje? Sve sam pretrazio.

Da li neko koristi GO launcher EX notification . Ili je aplikacija tolko retardirana ili ne znam sta ima u njoj da se cekira vise sem za sta hocu da mi javlja. Svaki put kada imam propusten poziv, otvorim pozive i pravilo bi bilo da sada obrise te pozive ali stoji i na GO locker ekranu da imam pozive kao i na slusalici home stranice. Jedino kako mogu da obrisem i da mi ne pokazuje vise tako sto cu obrisati da sam imao propustene pozive.
Jako su poceli svi proizvodi GO-a da me nerivraju i onaj sms je prepun bespotrebnih opcija, svaki skin/tema njihovih proizvoda mora preko GJ-a da se uzima ili kupi, GO screen stalno zeza nesto, jedino launcher radi kako treba. Ma sve cu ih pobrisati samo jednom da nadjem vremena i budem raspolozen.

Da li vam radi 111 meni? Ja sam pre par dana reinstalirao rom i sada mi ne radi, mada mislim da nije zbog toga. Dobijam poruku da servis nije dostupan, ili da se povezujem preko wifi-ja, što nije slučaj.

Brisao sam keš, dalvik keš, deinstalirao, instalirao aplikaciju, ostalo mi je još da olupam telefon o zid...

@NennadS:
Za 111 moras da koristis 3g mrezu, a ne wifi.

Proradilo je. Promenio sam u podešavanjima pristupne tačke za ime: Telenor Internet umesto Telenor INTERNET i za tip provere identiteta selektovao "ništa", bilo je "nije podešeno". :smash:

Šta se dešava ako kupim neku app a onda odradim backup s titanium pa je refundiram a onda vratim backup? :-D

Konačno fb app počinje da liči na nešto. Par minuta sam je isprobao i kao da je na steroidima, ima sigurno još uvek nekih bagova ali dobar početak.

Jel možete da vidite profile i cover slike posle ovog apdejta? Da listate te slike? Ja mogu samo tu jednu da vidim i neće da predje na sledeću...a u cover neće ni da udje.

Poslednja izmena:
Vidim da vec pricate o FB app-u... Evo koliko imam android telefone nekoliko godina, po prvi put ce mi se FB app zadrzati duze od 5 minuta :D

Konacno da je urade, da bude priblizno dobra :)

Hvala bogu da su napravili normalnu app za facebook! Sramota za kompaniju koja prodaje maglu, a vredi 100 milijardi.

Radi cover normalno kao i listanje prof. slika. ;)

Meni neće. Cover ne mogu nikako da "otvorim", samo onako da je vidim. Profilnu mogu da "otvorim" ali samo tu jednu, ostale ne mogu da vidim. Restartovao sam fon,reinstalirao app i isto.

Clear data and cache, onda sam obrisao apdejt, pa obrisao skroz app. Ponovo instalirao i opet isto, nemam pojma u čemu je problem. Sem ovoga, dosta lepo i brzo radi...

E sad sam pokušao i kod mene neće da otvara slike tj. ne mogu da skrolujem...

@dusane pogrešio si temu idi u šta da kupim, pa ćeš tamo dobiti savet.

Probajte clear data i kes, brisanje aplikacije, ciscenje ostataka iz sistema pa ponovna instalacija.

Izasla je nova aplikacija za Andorid uredjaje, trenutno je u beta fazi. Pomocu nje skupljate bodove i posle te bodove mozete menjati za Play Google gift card ili Amazon gift card ili za neku drugu.

Koristio sam je pre na jabuci i mogu vam reci da je odlicna, lako se skupi 10$ i vise. Posto je ova jos u beta fazi, aplikacije koje su u ponudi trenutno nose mali broj bodova. Srecno Vam bilo u skupljanju poena.

http://www.freemyapps.com/

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fiksu.fma.android

@ *P*A*B*L*O*

Gde se ukljucuje? Sve sam pretrazio.

Settings - Display - Display battery percentage

Da li vam radi 111 meni? Ja sam pre par dana reinstalirao rom i sada mi ne radi, mada mislim da nije zbog toga. Dobijam poruku da servis nije dostupan, ili da se povezujem preko wifi-ja, što nije slučaj.

Brisao sam keš, dalvik keš, deinstalirao, instalirao aplikaciju, ostalo mi je još da olupam telefon o zid...

Neradi ni meni. Naravno koristim 3G mrezu, jedino sam iz APN-a obrisao proxi i port.
Ali to radim oduvek i nikad nije bilo problema.

Probajte clear data i kes, brisanje aplikacije, ciscenje ostataka iz sistema pa ponovna instalacija.

Ne pomaže čišćenje... Nista i uninstall je bio i sve...

Znaci kad udjete u profil kliknite na cover ili na svoju profil sliku i jel možete da swipe-ujete slike? Ne može kod mene... Kad udjem preko photos onda mogu... Nemoguće da nekima radi, a nekima ne radi

Nazad
Vrh Dno