Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Vidim izasao update za Viber danas, stoji mi tamo u Google Play-u. Ali ne mogu nikako da ga update-ujem, imam samo opciju uninstall i open? :trust:

Par puta uđeš, pa izađeš, i onda će ti pokazati, meni to obično pomogne, ili sačekaš malo.

Imam problem sa Solid Explorer - om. Kada pokušam da se vratim na back izbaci mi ovaj problem...Ranije nisam imao ovaj problem,tel je rutovan.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1355845196697.jpg
    uploadfromtaptalk1355845196697.jpg
    29 KB · Pregleda: 264
Poslednja izmena:
Инсталирај опет.

Brisao sam explorer i unlocker, ponovo instalirao ali nece.Uopste nemam pristup fajlovima u memoriji telefona.

Рестарт телефона?

I to sam odradio ali opet nece nista, pojma nemam u čemu je fora.

Verovatno je to razlog. Broj ti je, pretpostavljam, stigao na telefon pa si ga prepisao a mislim da tako ne može.

Znam, i moj je wifi only.

Može, ali izgleda ne na svim modelima, meni radi bez problema, pozivi, poruke, sve kao na telefonu...

Evo da ispravim sam sebe, znaci Viber moze na tablet i radi bez problema. Problem je bio sto sam ukucao br telefona na koji sam pre koristio Viber ,a da bi radilo potrebno je bilo ukucati neki drugi broj. Sad radi i hvala vam.

Inace sve preporuke i za Tapatalk HD, odlicno radi na tabletu i izgleda mnogo bolje od obicne verzije.

Da li neko ima problem sa facebook-om posle poslednjeg update sa network error , probao sam sve zivo od restarta pa do preinstaliranja

nekad imam problem, nekad nemam. Sinoc sam npr. bez problema poslao drugaru poruku, al zato nisam mogao da udjem na drugaricin profil iz Brazila, stalno mi je prijavljivao network error. Objasnjenje nemam... mozda su gremlini??

takav problem ne, ali notifikacije mi ne stizu...ili stignu sat vremena posle

Bio apdejt za Solid Explorer i rešen je problem sa root pristupom...

Стави је у must have тему :D :D

Ja sam probao, i sta znam meni je i dalje dropbox primarni a box sekundarni cloud servis.

+1 Mada je meni Box primarni, a Dropbox sekundarni.

Ova Bitcasa ima jako ruzan UI i slaba je sa opcijama, mada to za cas moze da promeni. :)

A kako upload-ujem stvari na Bitcasa?? Posto pod Share u galeriji recimo nemam ponudjeno kao opciju. U samoj aplikaciji takodje ne vidim nikakav plus ili nesto sto bi znacilo upload...

Jel za Solid Explorer mora da se instalira Busy Box da bi se pristupilo ovim zaštićenim fajlova?

Ja sam instalirao Busy Box, ali mi Solid i dalje traži da ga instaliram. Takodje sam restartovao fon ali i dalje isto.

Meни на tf300tg ради без проблема, а немам root.

Kako mogu da namestim na Tapatalk da kada mi stigne privatna poruka da mi signalizira kad udjem na neki forum, tj. da mi prikaze da imam jednu ne procitanu poruku? Ne mislim na notifiaciju da mi iskoci ili se pojavi u notification center, vec kad udjem npr. u Benchmark i ako mi je neko pisao da mi stoji gore kod poruka tipa da imam jednu, dve ne procitane ako me razumete? To sam imao na jabuci. A ovde kada udjem moram posebno da ulazim u poruke jer mi nista ne ispise i ako mi je neko pisao.

Izem ga ja. A to sam na jabuci imao. Mogli su isto napraviti i za Andorid. Ne znam zasto tako ne rade. Kao npr. ovaj Facebook novi, on je za jabuku izasao pre vise od mesec dana mozda i jace.

@Sonic, ja ne znam bolju aplikaciju za forume? Ako ti znas, daj da se svi resimo prepodobnog nam Tapatalk-a :)

Takvo obavestenje nije predvidjeno da uopste postoji, ui nije pravljen za tako nesto.

Android je od pocetka imao jedan nacin za notifikacije, i tako ce biti i u buducnosti.

Poslednja izmena:
Кад добијеш мејл да имаш пп, лепо уђеш у програм и видиш поруку :D не треба ти дупло обавештење.

Nazad
Vrh Dno