dr.sonic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.01.2012
- Poena
- 259
@Sonic, ja ne znam bolju aplikaciju za forume? Ako ti znas, daj da se svi resimo prepodobnog nam Tapatalk-a![]()
To ne znači da je tapatalk dobar, nego da je konkurencija užas
@Sonic, ja ne znam bolju aplikaciju za forume? Ako ti znas, daj da se svi resimo prepodobnog nam Tapatalk-a![]()
Кад добијеш мејл да имаш пп, лепо уђеш у програм и видиш порукуне треба ти дупло обавештење.
Ako imaš već prijavljenu karticu onda samo na google play sa tim istim nalogom al preko proxy-ja
Meni radi super. Da izgleda da su sklonili opciju da serujes slike iz galerije.
Kod mene Viber baguje, kad ga ostavim upaljenog tablet mi ne pada u deeo sleep I wifi se ne gasi , tako da ga ukljucujem samo po potrebi.
Nemam prijavljenu karticu. Hteo bih i nju da izvadim, mislio sam u Banca Intesa. Samo ne znam ni tu sta mi sve treba. Pa sam zbog toga i trazio ako moze neko tacno da mi pojasni sta i kako da radim? I kako to ide posle kupovina preko kompjutera ako je moguce to sa menjanjem proxy-ja?
za gasenje wifi, jesi vidio u settings da ima opcija da forsira wifi da je upaljen (i tako je po defaultu)? A za paljenje po potrebi, ja drzim upaljenu onu opciju na mi prikazuje ikonicu u notification bar-u, i po tome vidim da iako ga ugasim, sam se upali posle odredjenog vremena...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari