Koristim Delphine browser za surf. Problem je sto je skoro uvek desava da kada sam na nekom sajtu, udjem na neki link stranica da procitam i kliknem nazad, pocne grafikon zeleni da se iscitava ali browser nece da se vrati na prethodnu stranu nego samo stoji zapucan u mestu i refresuje stranicu. Nekada se dogodi da se vrati ali to bude neprekindo 10tak puta pritisnut taster pa ode maltete na home page gde ispreskace nekoliko strana na koje sam bio izmedju home page i zadnje strane. Da li jos neko ima ovaj problem, da li je resi ili ne?
Galaxy s2
ICS
zadnja ver. delfina
Jesi probao Clear Cache i Clear Data za Dolphin?
Comic reader mobi
da, to skoro uvek uradim. Ne znam koji je vise iritirajuci problem od ova dva ali ono za back ipak mi daleko vise smeta. Koji ti browser koristis?
Sa Androdid Commander-om sam brikovao telefon tako da od mene oprez a ne preporuka (ako sam je nekada dao)!Ima mnogo "Low Level" podešavanja ali nisu za svakoga...
![]()
Preporuka za neku besplatnu aplikaciju kaja uklanja reklame, a da nije samo za rutovane telefone i da nije trial?![]()
Jel mozete da mi kazete najjednostavniji nacin remote controla kompa preko android telefona?
Jel mozete da mi kazete najjednostavniji nacin remote controla kompa preko android telefona?
Meni je najbolji Unified Remote, em što imaš full controlu, em imaš remotes za najbitnije programe, winamp, vlc player...
Nemoj to da mi radiš. Ma kopiranje i to ne bi trebalo da bude problem. Trebao mi je backup wifi i bt drajvera jerfkešovao kernel drugi pa ako se ikada vratim na stock
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari