Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nebitno....Meni skida sa dinarskog racuna.....

drzi samo eure.

Bolje eure jeftinije te ispadne

Nebitno....Meni skida sa dinarskog racuna.....

Ne razumem... Kako ti skida sa dinarskog računa? Meni nije hteo da uradi verifikaciju kartice pošto nije bilo sredstava na njoj...?

ps. Mislim na devizni račun, na dinarskom ima sredstava ali neće da skine...

Poslednja izmena:
Koju valutu treba da ubacim na Intesa internet karticu da bih kupovao preko marketa? Eure ili dolare ili je nebitno?

Ako je ista fora kao i sa visa internet karticom komercijalne banke onda je kartica dinarska i nema veze sa tvojom karticom preko koje ti ide plata (ako i nju primaš preko kombank). Na račun uplaćuješ dinare ali sve ide preko evra. Kada kupiš nešto oni za tvoje dinare kupe evre pa tek onda konvertuju u drugu valutu kojom je cena izražena.

Poslednja izmena:
@Onua, Uplacuj sam eure jer tada ne dolazi do konverzije, ergo - povoljnije.

Samo nemoj da mu smanjuješ podešavanja za optimizaciju memorije. Ja sam to uradio i posle reboot-a (zahteva restart da bi primenio podešavanja) nije mogao da podigne sistem, bio je "boot-loop"... Tako sam ga "brikovao". :) Rešeno je flešovanjem firmware-a...

Hvala na savetu. Video sam da ima milion opcija.

Preporuka za najbolji mail client. Tipa aqua maila i k9, ako postoji nesto bolje od ta dva.

^ Probaj Kaiten (komercijalni K-9).

Dobar je Kaiten, ali ne mogu da verujem da još uvek ne prate Holo dizajn, zbog toga više ne koristim ni K9 ni Kaiten.

Jel moze preporuka za neku aplikaciju koja bi mi prikazivala propustene pozive na ekranu a ne gore u notification baru, kao sto je po defaultu? Hvala.

Probao sam any.do, ali mi se ne svidja. Ako ne nadjem neku alternativu, vraticu se na nju.

Da li neko ima inverted gapps za ICS 4.0.4 a da rade na default dpi kako treba?

Izlaze mi reklame od juče, za igrice na Google Play Store-u... Imam "adfree", "LukyPatcher" ali ne mogi da "provalim" šta mi pušta reklame preko celog displeja i u notifikacijama. Čak sam deinstalirao Google Play app ali i dalje imam isti problem? Šta može da bude?

isto i kod mene, čak sam zabranio preko droidwall-a a i dalje skidaju reklame

Obrisali proxy u apn podesavanjima?

Izlaze mi reklame od juče, za igrice na Google Play Store-u... Imam "adfree", "LukyPatcher" ali ne mogi da "provalim" šta mi pušta reklame preko celog displeja i u notifikacijama. Čak sam deinstalirao Google Play app ali i dalje imam isti problem? Šta može da bude?

Meni je jedino ovaj softver pronašao SDMaid kao spamera

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.denper.addonsdetector&feature=related_apps

probaj i neki airpush detector

Djilkosh_Ns, "nov" sam na androidu, gde to da tražim? :)

Našao sam ove (attach) "uljeuze" u sistemskim aplikacijama, šta od ovoga smem da obrišem?

Imam i podpitanje, pošto ne koristim ni galeriju (već QuickPic) a mail klijent samo GMail app, smem li da obrišem i ovo iz drugog attach-a?

Prilozi

• screenshot_2012-11-07_2204.jpg
    screenshot_2012-11-07_2204.jpg
    26.7 KB · Pregleda: 194
  • screenshot_2012-11-07_2203.jpg
    screenshot_2012-11-07_2203.jpg
    12.6 KB · Pregleda: 211
Ako imas ics (ili je to samo na jb-u, nisam sada vise siguran) zadrzi prst na reklami u status baru, app info i videces tamo sta da odaberesda iskljucis taj tip reklama.

Poslednja izmena:
Superstar to što si postavio su sistemske aplikacije i ne verujem da ti one prave problem sa reklamama... APN ces naci settings/more/mobile networks/Access Point Names

Otvori net mts, telenor ili vip koji već imaš APN i naći ćeš proxy u stavkama, mislim da je 2-3 stavka... Obrišeš i pre nego što izadjes sacuvaj(save APN) i to je to...

Kome je dosadila stara galerija https://play.google.com/store/apps/details?id=com.littlefatfish.photo

Djilkosh_Ns, "nov" sam na androidu, gde to da tražim? :)

Našao sam ove (attach) "uljeuze" u sistemskim aplikacijama, šta od ovoga smem da obrišem?

Imam i podpitanje, pošto ne koristim ni galeriju (već QuickPic) a mail klijent samo GMail app, smem li da obrišem i ovo iz drugog attach-a?

Jel imas u sys/app google play service ? Ne play store, vec play services. Meni su posle zamrzavanja istog nestale te reklame.

A kako vi kupite te aplikacije koje se placaju na Play-u? Posto meni ne dozvoljava na kupim tj. prijavi da aplikacija nije kompatibilna sa S2 a to prepostavljam da znaci da nije moguca transakcija izmedju MTS i Play-a. Posto mi to prijavi samo za aplikacije koje se placaju.

Tasker problem (nadam se da ima ljudi koji koriste tasker ovde :) )

1. problem

Kako da napravim sinhronizaciju na svakih 1h (2h, 3h...)?

2. problem

Na lokaciji gde mi je posao jedva imamo GSM i 2G signal. Kako da napravim da mi se 3G internet uključuje sam od recimo 16h kada dolazim kući?

@onua:
Pa pokusaj da kada detektuje lokaciju kod kuce ukljuci 3G. Mada, neces ustedeti bateriju sa tim, jer ako nema 3g signala, telefon ce sam da predje na 2G.

Nazad
Vrh Dno