Nebitno....Meni skida sa dinarskog racuna.....
Koju valutu treba da ubacim na Intesa internet karticu da bih kupovao preko marketa? Eure ili dolare ili je nebitno?
Samo nemoj da mu smanjuješ podešavanja za optimizaciju memorije. Ja sam to uradio i posle reboot-a (zahteva restart da bi primenio podešavanja) nije mogao da podigne sistem, bio je "boot-loop"... Tako sam ga "brikovao".Rešeno je flešovanjem firmware-a...
Izlaze mi reklame od juče, za igrice na Google Play Store-u... Imam "adfree", "LukyPatcher" ali ne mogi da "provalim" šta mi pušta reklame preko celog displeja i u notifikacijama. Čak sam deinstalirao Google Play app ali i dalje imam isti problem? Šta može da bude?
Djilkosh_Ns, "nov" sam na androidu, gde to da tražim?
Našao sam ove (attach) "uljeuze" u sistemskim aplikacijama, šta od ovoga smem da obrišem?
Imam i podpitanje, pošto ne koristim ni galeriju (već QuickPic) a mail klijent samo GMail app, smem li da obrišem i ovo iz drugog attach-a?
Beautiful Widgets na snizenju - 0.99$
Jel moze preporuka za neku aplikaciju koja bi mi prikazivala propustene pozive na ekranu a ne gore u notification baru, kao sto je po defaultu? Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari