Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Mozda sam omasio temu ali pitacu ipak. Zena je skinula neku igru sa marketa Talking Tom pa me zanima da li igrica skida internet ili joj nije potreban internet da bi radila. Pitam ovo da slucajno ne koristi kad nije na wi fi pa da ne napravi ogroman racun.

Vecina free igrica koristi internet za reklame, al moze da radi i bez njega. Pre instalacije pogledas koje dozvole trazi.

6xPCL8IJ

http://db.tt/6xPCL8IJ

Edit. Kako preko tt kacite sliku sa db? Insert image nece...

Poslednja izmena:
Treba mi nacin za dropbox preko moba. Kad vec imam instaliran db na mob. :)

Izašao Tapatalk HD 0.4 pre par dana, radi vrhunski na Nexusu 7. Radi i na telefonima koji imaju visoku rezoluciju i ICS ili JB

Jel' može link na pp majstore?

Idi na oficijelni tapatalk forum ima thread o aplikaciji i apk za download,tamo sam ja skinuo.

Koji radio preko neta preporučujete?

Sutra idem na neki put (autobusom?!) pa ću se verovatno smoriti samo tako? Šta koristite za internet radio?

tune in radio

Sad sam probao ovaj slacker i ne mogu da nađem nijednu našu stanicu... Gde grešim?

Za tune in sam pročitao da instalira još 2 plejera?

tune in je zakon,nista se dodatno ne instalira,skini ga i uzivaj u muzici:)

Koji je po vama najbolji plejer za muziku?
Koristio sam Winamp free ali nece da mi otvori bas sve...

Koji je po vama najbolji plejer za muziku?
Koristio sam Winamp free ali nece da mi otvori bas sve...

PowerAMP.
Ali meni nemoze da doda muziku na JB sa externe kartice posto je izmenjen mount point u odnosu na ICS. Ali radi bez problema sa muzikom sa interne memorije.

Čekajte, da li ja mogu preko tih radio stanica da slušam domaće stanice? Ne kapiram te: artist, song... Kako radio a biram artista i pesme?

Na tune in imas opciju search pa tu kucas naziv stanice a mozes i pod local pa ti on nadje stanice u okruzenju.

Mort player je meni top

PowerAMP je najbolji player, ali je teško naći narodni apk koji radi kako treba, a za onlajn radio TuneIn Radio Pro

PowerAMP.
Ali meni nemoze da doda muziku na JB sa externe kartice posto je izmenjen mount point u odnosu na ICS. Ali radi bez problema sa muzikom sa interne memorije.

Resio sam i ovaj problem... Posto sam restorovao app sa ICS-a morao sam odraditi wipe data nek njegov skener ponovo skenira ceo telefon da moze da nadje muziku sa micro sd kartice.

PowerAMP je najbolji player, ali je teško naći narodni apk koji radi kako treba, a za onlajn radio TuneIn Radio Pro

Netrazis na pravom mestu. Moj power amp radi bez problema vec oko godinu dana.

kako da stavim da mi default sms aplikacija bude chompSMS?

имаш то у подешавањима, тј. требало би да има.
а можеш да искључиш нотификације за фабричку апликацију или преко самог чомпа, или преко фабричке апликације.

Jel moze neko da skine ovu aplikaciju sa marketa i da mi posalje .apk? Moj telefon je "not compatible" mada bi trebala da radi.
Hvala :)

Skini Real APK Leacher i sam skidaš sve sa play-a na računar pa na telefon :) Imaš na xda temu.

Nazad
Vrh Dno