Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ako drži na 3g only onda mu neće prebaciti sam na 2g...

koja je ono aplikacija za hd kontakte sto cuva slike u picasa albumu? znaci ne ona hd contact photo (bas me mrzi pojedinacno da skidam i sredjujem slike)

^^^ Contact photo sync... Odlicna app! I radi;-)

https://play.google.com/store/apps/...wsMSwyLDEsImNvbS52YXJkdW5hLm5hc2FwYXRyb2xhIl0.

Description
Da li znate gde su policijske patrole? NAŠA PATROLA ZNA!

Naša patrola omogućava svim korisnicima da samo jednim klikom prijave primećenu policijsku patrolu i da uvek budu obavešteni o patrolama koje su prijavili drugi korisnici. Takođe, svaki korisnik može da potvrdi ili negira prijavljenu patrolu.

Uz pomoć složenog algoritma računa se pouzdanost svakog korisnika, verovatnoća postojanja patrole i uvek se prikazuju maksimalno precizni podaci svim korisnicima.

U donjem levom uglu se nalazi ikonica sa toki vokijem koja služi za prijavu primećene policijske patrole. Ispod nje se nalazi dugme "Lociraj me" u vidu ikonice snajpera. Klikom na ovo dugme vaša detektovana lokacija se postavlja u centar mape.

Na svaku prijavljenu patrolu možete kliknuti i dobiti informacije o verovatnoći da se patrola zaista tu nalazi, kao i ko ju je i kada prvi i poslednji prijavio. Svaku patrolu možete potvrditi ukoliko ste je i vi tu primetili ili negirati ukoliko se patrola više ne nalazi na prijavljenoj lokaciji. Svaki vaš glas se beleži i ukoliko dajete istinite informacije vaša pouzdanost se povećava ili smanjuje ukoliko dajete lažne informacije. Što veću pouzdanost imate vaš glas više vredi.

Patrole možete prijavljivati, potvrđivati ili negirati samo u krugu od 1200m od vaše trenutne lokacije. To znači da morate biti fizički prisutni na lokaciji na kojoj imate akciju nad patrolom, čime se smanjuje mogućnost zloupotrebe i širenja lažnih informacija.

Radi što manje opterećenosti servera, korisniku su prikazane prijavljene patrole samo u krugu od 50 km od njegove trenutne lokacije. Ukoliko se u krugu od 1200m od vaše trenutne lokacije nalazi prijavljena policijska patrola bićete zvučno obavešteni o tome.

Prilikom registracije biće vam poslat mail sa linkom za potvrdu registracije. Ukoliko vam mail ne stigne u inbox, proverite spam/junk folder. U slučaju bilo kakvih problema prilikom registracije možete nam pisati na forumu http://www.nasapatrola.com/forum/ ili putem mail-a.

Aplikacija je pogodna za korišćenje u celoj Srbiji, kako po većim gradovima kao što su Beograd, Novi Sad, Nis itd. tako i po magistralnim putevima.

Apelujemo na opreznu vožnju i poštovanje saobraćajnih propisa! Nebezbednom vožnjom ugrožavate sebe i ostale učesnike u saobraćaju. Nasa patrola služi isključivo kao sredstvo za deljenje informacija među vozačima.

Sama aplikacija "Nasa patrola" i korišćenje servisa je potpuno besplatno.

Lajkujte Našu patrolu na Facebooku: http://www.facebook.com/NasaPatrola

Zapratite Našu patrolu na Twitter-u: http://www.twitter.com/NasaPatrola

tags: policijske patrole, radarske patrole, radari, radar, radarske kontrole, saobracajne kamere, policijske kamere, alko test, alkotest, kontrola na putevima

Ja bi ovu app bojkotovao, svaka čast programeru ali samo jedan život da se ugasi zbog ovog programa... mnogo je! Neki mladi pijani vizači izbegnu tako patrolu i isti taj može da se zaustavi preko svakog od nas...

Poslednja izmena:
CameraZoom FX na popustu!
2.99 -> 1.49

Ja bi ovu app bojkotovao, svaka čast programeru ali samo jedan život da se ugasi zbog ovog programa... mnogo je! Neki mladi pijani vizači izbegnu tako patrolu i isti taj može da se zaustavi preko svakog od nas...

Hee... Homer Simpson "Šta je nekoliko života naspram toliko hiljada ušteđenih sati"

A sad malo ozbiljnosti, takve patrole stoje obično na retard mestima pogotovo gde je nebulozno ograničenje brzine i svrha im je brzo ispunjavanje dnevne kvote i za firmu i za sopstveni džep. A i dokazano je u svetu da i ako se zna gde su patrole i dalje ima pozitivnog preventivnog efekta na bezbednost u saobraćaju.

Poslednja izmena:
Zezanje ovo sa Unified remote. Prvi put se bez problema zakacio i sada kada hocu ponovo, utakenem BT, pokrenem server na PC-iju, ukljucim BT na S2 i pokrenem aplikaciju nece da se nadju. Kada odem na remote pise mi da je BT konekcija odbijena. Probao sam ponovo da se nadju ali ne pomaze, nije mi jasno gde je greska u svemu ovome.

I ja imam gresku sa Unified Remote, do sad je odlicno radio i od juce nece da se konektuje, palio sam i gasio server, restartovao komp i telefon al dzabe, nece da se spoji a vidi server.

Ja sam ga malopre probao i radi mi preko wirelessa. Mislio sam da mi bude zamena za GMote, ali koliko vidim nije to to.

VLC za Android

screenshot201211101650.png
screenshot2012111016501.png
screenshot201211101649.png

Nisam još sve istražio ali i ovakav je bolji od mnogih plejera.

Poslednja izmena:
Za telefone koji snimaju 720p video a nemaju 720p ekran da mogu da gledaju 720p klipove :d i pritom se ne gasi kada se ugasi ekran.

Meni je MyBackup daleko bolji (MyBackupPro) neznam za obicni. Sve je pregledno i jasno i korisniku koji nije upucen u materiju

Aplikacija da snima glas kao diktafon? Ali da može da radi u pozadini (da se ne vidi da je upaljena)? Postoji tako nešto? :)

Koga hoces to da navuces na tanak led? :p

Imas ih raznih na GP-u, pa probaj, ja imam to out of box na Samsungu.

Ja reinstalirao aplikaciju i server na PC-u, ponovo ih upario i meni sada radi. Ja konektujem preko BT-a. Sto se tebi i meni zablesiralo bolje da i ne znamo, valjda i nece vise.

Mozda sam omasio temu ali pitacu ipak. Zena je skinula neku igru sa marketa Talking Tom pa me zanima da li igrica skida internet ili joj nije potreban internet da bi radila. Pitam ovo da slucajno ne koristi kad nije na wi fi pa da ne napravi ogroman racun.

Ne koristi internet.

Vrh Dno