milkobgd
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.07.2010
- Poena
- 775
Pošto imam narodnu verziju SwiftKey, ne vidim na play-u cenu... Da li neko može da mi kaže koja je?
3.99$
Pošto imam narodnu verziju SwiftKey, ne vidim na play-u cenu... Da li neko može da mi kaže koja je?
I meni pokazuje 4.80$ ali mislim da je na GetJar-u free.
Nego da li je bilo novih vesti kada ce pustiti Flow u testiranje za "nas" beta testere?
Hm, dve različite cene? Kako je to moguće?
Jeste, na GetJar je dzabe....
Sacekaj, bice na akciji. Ja sam je kupio za 0.99 $ a sad nedavno je bila i za 0.25 $. Jos malo pa ce Bozicna rasprodaja i sigurno ce biti nekih dobrih aplikacija na akciji.
ps. kojom aplikacijom gledate app na rasprodaji?
jel vredi, ako vredi da je uzimam dok je na akciji?Ja sam kupio, jer sam free verziju koristio mesecima. I ovo je mnogo više od widgeta za bateriju.
@ alternativa skype-u
Google hangout, nema bolje.
Skinuo sam na kompu Poweramp music player koji je u zip extenziji kako sad da to ubacim u telefon?Da li da ga "otpakujem" ili ne?
Mislim da je full, a jedino ogranicenje je nemogucnost update-a. Bar je tako bilo pre... probaj.Full verzija ili 30 dana trial?
Skinuo sam na kompu Poweramp music player koji je u zip extenziji kako sad da to ubacim u telefon?Da li da ga "otpakujem" ili ne?
Odradi clear data (ne samo cache) i vidi radi li. Meni je proradila nakon toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari