Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Šta je "SwiftKey Babel"?

I meni pokazuje 4.80$ ali mislim da je na GetJar-u free.
Nego da li je bilo novih vesti kada ce pustiti Flow u testiranje za "nas" beta testere?

Jeste, na GetJar je dzabe....

Hm, dve različite cene? Kako je to moguće?

Sacekaj, bice na akciji. Ja sam je kupio za 0.99 $ a sad nedavno je bila i za 0.25 $. Jos malo pa ce Bozicna rasprodaja i sigurno ce biti nekih dobrih aplikacija na akciji.

Poslednja izmena:
Ja sam kupio, jer sam free verziju koristio mesecima. I ovo je mnogo više od widgeta za bateriju. :)

@ alternativa skype-u
Google hangout, nema bolje.
jel vredi, ako vredi da je uzimam dok je na akciji? :) meni se na prvi pogled po opisu svidela.
kako se koristi google hangout, tj jel to ukljuceno u gtalk ili je posebna app?

Skinuo sam na kompu Poweramp music player koji je u zip extenziji kako sad da to ubacim u telefon?Da li da ga "otpakujem" ili ne?

Ahaa!

Prilozi

• uploadfromtaptalk1351891402907.jpg
    uploadfromtaptalk1351891402907.jpg
    71.1 KB · Pregleda: 281
Skinuo sam na kompu Poweramp music player koji je u zip extenziji kako sad da to ubacim u telefon?Da li da ga "otpakujem" ili ne?

Ako su u zip-u 2 foldera meta-inf i system onda ide flash preko CWM - a. Jesi li probao da ga raspakujes, mozda ti je "nesto" .apk unutra? ;)

Da li vam radi yt aplikacija od jutros? Meni ne, kaže network error.

Odradi clear data (ne samo cache) i vidi radi li. Meni je proradila nakon toga.

Radi meni normalno

uploadfromtaptalk1351942850189.jpg

Edit: E vidiš login nisam ni gledao... Neće...

Poslednja izmena:
Sada sam se malo igrao sa Google search ali na srpskom, nije ni jednom pogrešio, čak i neke složenije reči kao što je otorinolaringolog. Šteta što kartice ne rade na srpskom. Mada neke stvari prepoznaje na mapama kada tražiš, tipa beogradska arena ili tako nešto.

A jel ima u nekoj mail app (ili u gmail-u) opcija da kada brišem mail na telefonu on bude stvarno obrisan (a ne samo na tel)?

Pa u Gmail-u se syncuje sve sto radis, dakle ako obrises na telefonu ona ce biti obrisana na serveru i nece ti biti prikazana na webamail-u.

Ja sve sto obrisem na telefonu bude obrisano i kada gledam preko neta.

Nazad
Vrh Dno