Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ispao sam glup u društvu :)
Stvarno briše obostrano. Šta mi napravi one imap foldere na gmailu jbmliga.

Poslednja izmena:
Koristim Delphine browser za surf. Problem je sto je skoro uvek desava da kada sam na nekom sajtu, udjem na neki link stranica da procitam i kliknem nazad, pocne grafikon zeleni da se iscitava ali browser nece da se vrati na prethodnu stranu nego samo stoji zapucan u mestu i refresuje stranicu. Nekada se dogodi da se vrati ali to bude neprekindo 10tak puta pritisnut taster pa ode maltete na home page gde ispreskace nekoliko strana na koje sam bio izmedju home page i zadnje strane. Da li jos neko ima ovaj problem, da li je resi ili ne?

Galaxy s2
ICS
zadnja ver. delfina

Postavio bi ponovo ovo pitanje. I takodje mi se desava da kada odem na jedan sajt i zatim kada hocu na drugi stalno izbacuje gresku da ne moze da se konketuje, zatim izadjem iz delfina i udjem pa mogu da se konektujem. Mada generalno MTSova 3G mreza dosta loze radi i stalno je u nekim prekidima.

Jel može neko da mi kaže kako se zove program za čitanje stripova koji može da zumira oblačiće? Znam da sam imao nešto tako instalirano i da je neko pominjao ovde, ali sad ne mogu da ga nađem ni u svojoj listi na marketu ni u ovoj temi.

Pozdrav! Imam problem sa skypom od kako sam presao na oficijalni ICS sa mojim HTC evo 3D ,problem se manifestuje tako sto mi zvuk krci i krcka (bilo na zvucnik,ili na slusalicama) . Probao sam sve zive vrste verzija skype aplikacija i sa svima je isto . Isto tako je nebitno da li sam na wifi ili na data plan.
Pisao sam sam vec o ovom problemu pa su me savetovali da predjem u podforum za moj telefon ali tamo nisam dobio apsolutno nikakav odgovor pa rekoh da probam ovde.
Hvala

Koristim Adw launcher pa me zanima da li moze kada se isključi dock, da se taj prostor popuni nekim ikonicama a ne da ostane prazan?

^ Iskljuci dock, a onda "razvuci" iskoristivu povrsinu i moci ces da ga koristis. To radis na Menu, pa Resize Screens.

Preporuka za Android commander. Root explorer za pc.

Sa Androdid Commander-om sam brikovao telefon tako da od mene oprez a ne preporuka (ako sam je nekada dao)! :) Ima mnogo "Low Level" podešavanja ali nisu za svakoga... :)

Preporuka za neku besplatnu aplikaciju kaja uklanja reklame, a da nije samo za rutovane telefone i da nije trial? :D

Sa Androdid Commander-om sam brikovao telefon tako da od mene oprez a ne preporuka (ako sam je nekada dao)! :) Ima mnogo "Low Level" podešavanja ali nisu za svakoga... :)

Nemoj to da mi radiš:). Ma kopiranje i to ne bi trebalo da bude problem. Trebao mi je backup wifi i bt drajvera jerfkešovao kernel drugi pa ako se ikada vratim na stock:).

Jel mozete da mi kazete najjednostavniji nacin remote controla kompa preko android telefona?

Da, samo sto iz nijednog od njih ne moze da se pusti vise pesama odjednom (bez emulacije misa).

Jel moze neko da mi preporuci zamenu za fabricku aplikaciju na Galaxy S2? Neka koja je dobra, popularna, redovno se azurira,... Tek sam skinuo 360 camera pa nju treba da isprobam, a pre toga sam imao ProCapture Free ali je dosta osakacena kao free pa sam skinuo sa black marketa pro koja zapucava.

^ Camera Zoom FX je prilicno dobra aplikacija za kameru.

I cisto da te obavestim, razgovor o pirateriji je zabranjen na forumu.

Probacu te dve aplikacije za slikanje.
Da, znam za pirateriju. Hteo da prepravim samo sto je edit taster ogranicen. Zaboravio.

@ Djilkosh_Ns

Jel radi taj remote i preko bluetooth-a? Posto ja nemam wifi a rado bi hteo da imam neku mogucnost da iz lezeceg polozaja da mogu da kontrolisem PC :).

------
edit:

RADI!!! Napokon da iskoristim za nesto USB BT, stoji mi godinama za nizasta. Koristio ranije za prebacivanje PC-mob-PC ali je sve to brze preko kabla.
Ne planirano sam instalirao odlicnu aplikaciju, zahvaljujem :)

Poslednja izmena:
Nemoj to da mi radiš:). Ma kopiranje i to ne bi trebalo da bude problem. Trebao mi je backup wifi i bt drajvera jerfkešovao kernel drugi pa ako se ikada vratim na stock:).

Samo nemoj da mu smanjuješ podešavanja za optimizaciju memorije. Ja sam to uradio i posle reboot-a (zahteva restart da bi primenio podešavanja) nije mogao da podigne sistem, bio je "boot-loop"... Tako sam ga "brikovao". :) Rešeno je flešovanjem firmware-a...

Koju valutu treba da ubacim na Intesa internet karticu da bih kupovao preko marketa? Eure ili dolare ili je nebitno?

Nazad
Vrh Dno