Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Odlična avantura, stara škola. Iskoristiti popust!

imam 3 pitanja:
1. Gde mogu videti koje su aplikacije na popustu, ili jednostavno ako primetis, primetio si?
2. Kupio sam RealCalc, i kad udjem u njega radi sve, jedino mi izbacuje License Error na pocetku, ako neko zna u cemu bi mogao biti problem?
3. Pre sam koristio MarketUnlocker i sve je radio, e sad nesto sam bio menjao rom i sta tij a znam i sad kad sam ga opet instalirao, radi sve, samo sto mi svaki put kad palim internet izbacuje set Connection dialog i onda tamo da biram T-Mobile i jos par stvari?

Imaš program app sales na marketu. Za ostala pitanja nemam pojma. Meni Unlocker radi bez problema

Treba bi neka aplikacija koja ce mi u odredjenom periodu koji joj zadam stavljati telefon u flight mode, da li mozete da mi preporucite neku?

2. Uninstall te aplikacije, pa je ponovo instaliraj. Kod mene lepo radi, nemam grešku.
3. Market unlocker drži uvek neaktivnim, osim kada želiš da ideš na market. Market unlocker menja APN setovanja, to tebe zeza.

2. Uninstall te aplikacije, pa je ponovo instaliraj. Kod mene lepo radi, nemam grešku.
3. Market unlocker drži uvek neaktivnim, osim kada želiš da ideš na market. Market unlocker menja APN setovanja, to tebe zeza.
RealCalc mi je proradio, tako da sad je to OK. a sto se tice unlockera, onda cu ga drzati iskljucen i kad hocu da kupim neku apk samo ga ukljucim, onda valjda nece biti problema. hvala

RealCalc mi je proradio, tako da sad je to OK. a sto se tice unlockera, onda cu ga drzati iskljucen i kad hocu da kupim neku apk samo ga ukljucim, onda valjda nece biti problema. hvala

Meni je market enbler uvek uključen i nikada nisam imao probleme. Vratio sam ga samo jednom, kada sam morao da primim MMS.

Jeste preružan, ali ionako ne čitam često pdf na telefonu.

Ne znam sta ti treba ali ex dialer (ima i kontakte) je em lepsi em brzi od go contacts.

Viber je u danasnjem update-u (2.2.3.109) resio proximity senzor:

What's in this version:
v2.2.3:
* Issue with proximity sensor was resolved

Evo nove ture. Ima odlicnih aplikacija.

Great Big War Game
Nova Launcher Prime
The Dark Knight Rises
Guns n Glory WW2 Premium
Horn
Gravity Guy
Sketchbook Pro
AirControl
AirControl HD
Scramble With Friends
Smart Tools

Prava je steta sto ne mogu kupiti Nova Launcher Prime jer imam samo GB uredjaj.

Poslednja izmena:
Ne znam sta ti treba ali ex dialer (ima i kontakte) je em lepsi em brzi od go contacts.
e on je cool, al npr kod go contacts imam recimo opciju email to group, a ovamo nemam, tj mislim da je to sa grupama malo bolje reseno. probacu jos malo i taj ex da vidim kako ce raditi.

Да ли је ово последња тура?

Kakav je taj Nova launcher? Jel vrijedi mijenjati stock JB?

Ovo ostalo sto su ponudili je sasvim ok..

jel vredi kupiti ovu camera zoom fix? ja korisitim onu obicnu, i spora je do bola. koristio sam jedno vreme i onu camera 360, mada nije bilo nesto puno bolje.

Evo nove ture. Ima odlicnih aplikacija.

Great Big War Game
Nova Launcher Prime
The Dark Knight Rises
Guns n Glory WW2 Premium
Horn
Gravity Guy
Sketchbook Pro
AirControl
AirControl HD
Scramble With Friends
Smart Tools

Prava je steta sto ne mogu kupiti Nova Launcher Prime jer imam samo GB uredjaj.

meni i dalje stoje one od juce!?

Slažem se. Koristio sam godinu dana go contacts, onda sam probao ex dialer i posle petnaest minuta sam deinstalirao go contacts.

Sto se tiče Apex vs Nova, veoma su slični i mislim da je izbor samo stvar navike. Ja se recimo uvek vratim na Novu. ;-)

Poslednja izmena:
Kada instaliram ovaj exDialer, jel moze da se zamrzne ova stock dialer i contact aplikacija? Koliko vidim ne bi trebalo.

Vrh Dno