Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
Oni kao da mijenjaju po nesto u dnevnim akcijama... 
Nova serija popusta na PlayStore-u... Cogs, Edmondo Sport Tracker, Cut The Rope itd itd.
Treba bi neka aplikacija koja ce mi u odredjenom periodu koji joj zadam stavljati telefon u flight mode, da li mozete da mi preporucite neku?
RealCalc mi je proradio, tako da sad je to OK. a sto se tice unlockera, onda cu ga drzati iskljucen i kad hocu da kupim neku apk samo ga ukljucim, onda valjda nece biti problema. hvala2. Uninstall te aplikacije, pa je ponovo instaliraj. Kod mene lepo radi, nemam grešku.
3. Market unlocker drži uvek neaktivnim, osim kada želiš da ideš na market. Market unlocker menja APN setovanja, to tebe zeza.
RealCalc mi je proradio, tako da sad je to OK. a sto se tice unlockera, onda cu ga drzati iskljucen i kad hocu da kupim neku apk samo ga ukljucim, onda valjda nece biti problema. hvala
Da, da EZPDF je meni extra... Koristim ga ima vec jedno 4-5 meseci![]()
jel probao neko mozda ovu aplikaciju za https://play.google.com/store/apps/details?id=net.pixelrush&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwibmV0LnBpeGVscnVzaCJd
jel ima mozda neki odredjeni period koji mogu da je probam, ako mi ne odgovara da mi vrate pare![]()
trazim neku aplikaciju za kontakte i dialer, koristiim vec dosta dugo go contacts, pa trazim da nema mozda neka boljasta ce ti to? dzabe bacas pare, a imas free dobre alternative
e on je cool, al npr kod go contacts imam recimo opciju email to group, a ovamo nemam, tj mislim da je to sa grupama malo bolje reseno. probacu jos malo i taj ex da vidim kako ce raditi.Ne znam sta ti treba ali ex dialer (ima i kontakte) je em lepsi em brzi od go contacts.
Kakav je taj Nova launcher? Jel vrijedi mijenjati stock JB?
Ovo ostalo sto su ponudili je sasvim ok..
Да ли је ово последња тура?
Evo nove ture. Ima odlicnih aplikacija.
Great Big War Game
Nova Launcher Prime
The Dark Knight Rises
Guns n Glory WW2 Premium
Horn
Gravity Guy
Sketchbook Pro
AirControl
AirControl HD
Scramble With Friends
Smart Tools
Prava je steta sto ne mogu kupiti Nova Launcher Prime jer imam samo GB uredjaj.
Pa jel valja ili ne? U odnosu na Apex recimo?
Ne znam sta ti treba ali ex dialer (ima i kontakte) je em lepsi em brzi od go contacts.
meni i dalje stoje one od juce!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari