Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Mislim da vaucer vazi samo preko PayPal - a, a posto ionako sve placam preko njega nije mi problem.
Edit : 22:00 kod Britanaca, 23:00 kod nas, akcija je istekla, idem u krpe.

Poslednja izmena:
Mislim da vaucer vazi samo preko PayPal - a, a posto ionako sve placam preko njega nije mi problem.
kad ti stigne okaci par slika bas da vidim kako izgleda taj case, gledam na e bay-u bas ima raznih
tnx

Da li ste primetili na telefonu aplikaciju (nalazi se u download apps) Google play services (ikonica izgleda kao jedno parče slagalice)?
Malo pre mi se apdejtovala, ali nikada pre je nisam video.

Aha, to je ovo:
http://www.androidpolice.com/2012/09/26/google-play-services-can-now-be-installed-manually-from-the-play-store/

Poslednja izmena:
Tapatalk ima update, svidjaju mi se ispravke... New buttons, new aquamarine theme for free, veci thumbnail za YT i verovatno jos sitnice ispod haube...

Pa da , kad živiš u normalnoj zemlji pa ti radi PayPal. ;)

Poslednja izmena:
Ahahahahaha!!! Bosna normalna zemlja.... Hahahahahahaha.... Legendo! :d

Evo ga ezPDF reader na akciji za 0.25$. :)

Da, uzeh ga. Uzeh i TuneIn Pro Radio, HD Widgets i onaj mSecure. Nece da se baci. :)

Uzeo ja ez, Alex i tune in. Kako je ružan ez reader. Deluje i dosta sporiji od Adobe reader-a, ali ako zatreba, imaću tu mogućnost da komentarišem pdf-ove.

Ja iz ove ture uzeh samo Tune In...

EDIT:
X-Plane 9 je dzaba trenutno... :)

Poslednja izmena:
Ljudi, ajde mi recite KAKO kupujete na marketu?

Hoću i ja da kupujem :)

Ја сам ез узео пред њихов Божић за 10 центи ;)

сад ћу радио и овај HD widgets...

Онуа, ако ти је телефон рутован, инсталирај market unlocker, као провајдера стави било ког од оних понуђених, и вози!

Stvarno su slepci ovi iz Google što ne omoguće poklanjanje aplikacija. Ja bih prvi kupio duplo od svih koje sam uzeo.

Ja uzeo sve isto ko Corax. :)
Sad bi mi baš lego Titanium za 0.25$. :D

Koji bjese program za provjeru aplikacija koje zderu bateriju?

Nesto se update-ovalo ovih dana, nesto sam novo skinuo uz akciju 0.25c i sad imam 70% manje batt za 4h usage od kojih je display 2h51min...:(

BBS - Better battery stats

Da, da EZPDF je meni extra... Koristim ga ima vec jedno 4-5 meseci ;)

Samo sto ne zna da formatira stranu od ivice do ivice na dupli tap, niti da "zakljuca" horizontalni skrol.... Ovako kad idem prema kraju strane neke knjige, moram da nisanim paragraf koji hocu da citam :)

BBS mi jedino ovo prikazuje od jutros... Jel' problem pravi onaj gMaps update o kom se pricalo?
1h screen on imam a ode skoro 30% baterije,ni data konekcija ne vuce ovoliko :(

uploadfromtaptalk1348905943147.jpg

Nazad
Vrh Dno